Assisterende Centerleder til Rehabiliteringscenteret i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Assisterende Centerleder til Rehabiliteringscenteret i Herning


Assisterende centerleder med sundhedsfaglig baggrund til spændende ledelsesopgaver i fantastiske rammer og et rigtigt godt og udviklende miljø.

Vi søger en assisterende centerleder, der i tæt samarbejde med centerlederen, vil varetage ledelsesopgaven for ca. 73 dedikerede medarbejdere. Du skal sammen med centerlederen sikre høj faglighed og kvalitet for vores 36 borgere, der kommer til et akut ophold, et vurderingsophold eller til et specialiseret eller avanceret rehabiliteringsophold på vores midlertidige pladser i Rehabiliteringscenteret, Herning Kommune.

Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til at motivere dygtige og engagerede medarbejdere? Trives du i en hverdag, hvor du er med til at skabe høj kvalitet, sikkerhed for vores borgere og medarbejdere? Vil du bidrage til et stærkt fagligt læringsmiljø, hvor der er fokus på kompetenceudvikling og uddannelse for alle faggrupper? Har du som menneske et naturligt talent for at skabe gode relationer, og kan du indgå i et konstruktivt samarbejde og dialog med både kolleger, samarbejdspartnere og ikke mindst vores borgere og pårørende? Så er du måske vores nye assisterende centerleder i Rehabiliteringscenteret.

Sygeplejeområdet, Sundhed og Ældre, Herning Kommune søger en assisterende centerleder, som sammen med centerlederen vil lede engagerede faglig kompetente medarbejdere, som tværfagligt arbejder for høj kvalitet og sikkerhed og ikke mindst for et sundt og udviklende arbejds- og læringsmiljø. Du kommer ligeledes til at spille en aktiv rolle i udviklingen af det nære sundhedsvæsen, hvor borgerne udskrives hurtigere fra sygehuset. Vi har 36 normerede midlertidige pladser delt op i 4 teams. Vi modtager patienter fra hospitalerne og borgere fra eget hjem til enten et akutophold, et vurderingsophold eller et rehabiliteringsophold.
Vi har et stort flow mellem 60 – 80 indlæggelser/udskrivelser af borgere hver måned. Vi udskriver borgerne til eget hjem, plejecentre og indlægger også akut flere borgere på sygehuset.
Borgere der er visiteret til Rehabiliteringscenteret har behov for sygeplejefaglige kompetencer 24/7 og en tværfaglig tilgang til i opgaveløsningen.

Vi dækker bredt alle specialer i Rehabiliteringscentret fra akutte forløb til medicinske, kirurgi/sår, palliation, specialiseret og avanceret neurologi samt demens. Personalet er organiseret i 4 faglige teams, men der er stor grad af fleksibilitet og en stæk samarbejdsånd, hvor faggrupper og teams hjælper hinanden på tværs.
Vi sætter borgeren i centrum med fokus på de menneskelige værdier. På Rehabiliteringscenteret er vi på forkant og videreudvikler tilbuddene, så de matcher borgernes behov nu og i fremtiden. Et center, som er kendt for tydelig kommunikation, et agilt arbejdsmiljø, gode værdier, høj faglighed og at være nyskabende og visionær. Vi har en tværfaglig personalegruppe bestående af sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, husassistenter samt ernæringsassistent, og der lægges stor vægt på den tværfaglige indsats. Vi er uddannelsessted for sygepleje- og terapeutstuderende og social- og sundhedsassistent elever. Der er ligeledes et tæt samarbejde bl.a. med kommunens visitationsenhed, Almen Praksis og Hammel Neurocenter samt Hospitalsenheden Vest.

Vores nye assisterende centerleder


  • Er en dygtig erfaren leder, som er anerkendende i sin tilgang til personaleledelse og som kan samarbejde konstruktivt på alle niveauer. Du indgår i et tæt samarbejde med centerlederen om strategier for bl.a. udvikling og fastholdelse, det faglige niveau, personaleledelse, pårørendesamarbejdet og driften af huset.
  • Har en bred klinisk erfaring, et højt refleksionsniveau, et godt overblik og som formår at arbejde med både de borgernære ydelser og med de ledelsesmæssige opgaver.
  • Kan selvstændigt i tæt samarbejde med den koordinerende sygeplejerske i vurdere fremmødet af plejepersonalet i alle vagter ud fra kompleksiteten hos vores borgere, så der er taget højde for den høj kvalitet og sikkerhed for både borgere og medarbejdere 24/7.
  • En vigtig kerneopgave er at varetager håndtering af akutte sygemeldinger fra sygeplejepersonalet og sikrer, at der er de nødvendige sygeplejefaglige kompetencer til stede 24/7 i tæt samarbejde med vagtplanlæggeren og centerlederen.
  • Har gode og veludviklede kommunikative og relationelle kompetencer, og som kan modtage og give konstruktiv feedback. Du trives i at afvikle MUS-samtaler og følger kontinuerligt op på aftaler og udviklingstiltag.
  • Er engageret, ambitiøs og kan styrke og sikre systematisk arbejde med forebyggelse, rehabilitering og sammenhængende indsatser i patientforløbene.
  • Er visionær og forstår at lede forandringsprocesser og gennemføre innovations- og udviklingstiltag.
  • Er rummelig, fleksibel i forhold til opgavevaretagelsen og stabil med et godt og smittende humør.
  • Har en lederuddannelse eller lyst til at tage det.

Du vil til gengæld få den bedste arbejdsplads med mange dygtige og engagerede kolleger i fantastiske fysiske rammer. Du får et godt introduktionsprogram og vil have et tæt samarbejde med såvel centerlederen som de øvrige kolleger i centeret.

Ud over ovennævnte tilbyder vi


  • Mange engagerede og dygtige medarbejdere som vil vores borgere, pårørende og hinanden det bedste. Der er humor og gode fysiske rammer.
  • Et rigtig godt arbejdsmiljø og en læringskultur, hvor du trives og får fagligt og ledelsesmæssigt mulighed for udvikling og læring. Du kan altid få hjælp, indflydelse og sparring i opgaveløsningen. Du får ansvar og beslutningskompetence.
  • En afvekslende hverdag med mange varierende og spændende opgaver i et tæt samarbejde med interne som eksterne samarbejdspartnere omkring vores borgerforløb. Samarbejde med Hjerneskadekoordinatorer omkring specialiseret borgere.
  • Der er gode instrukser og handlemuligheder i forbindelse med personalets trivsel og sikkerhed.
  • En velfungerende og velorganiseret MED - og arbejdsmiljøorganisation, hvor alle faggrupper bidrager aktivt.
  • Et godt tværfagligt samarbejde internt og eksternt og en organisationsstruktur, som understøtter det tætte samarbejde om borgerens forløb.
  • En arbejdsplads kendetegnet af åbenhed, tillid, dialog og arbejdsglæde. Vi taler til hinanden og giver konstruktiv feedback.
  • Du får frihed under ansvar, og du kan efter aftale med centerlederen være fleksibel i forhold til mødetider.
  • Et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne omkring studerende og elever.
  • Du kommer til at indgå i tværorganisatoriske opgaver med andre ledere i Herning Kommune.
  • En rigtig god introduktion til kommunen, huset og opgaverne.


Vi håber, du har lyst til at blive vores nye assisterende centerleder med tiltrædelsesdato 1. januar 2022 eller efter aftale.

Aflønning sker efter gældende overenskomst, og vi beder alle ansøgere om, at fremvise straffeattest i forbindelse med ansøgningen.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Centerleder Hanne Fog, på telefon 40 25 38 73.

Ansøgningsfrist


15. november 2021 kl. 8.00.
Første samtale finder sted 18. november 2021, og anden samtale finder sted 24. november 2021.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Du har nu en unik mulighed for at sætte præg på en nyere skole, der er opført efter de nyeste pædagogiske tanker.Du vil blive en vigtig del af et stærkt ledelsesteam bestående af skoleleder og .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 10
28. juni 2024 9
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 9
11. juni 2024 11
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 13
5. juni 2024 13
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13