To afdelingsledere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vil du lede faglige specialister og gøre en forskel på det specialiserede kommunikationsområde? Og har du mod på at være med til at udvikle og sikre kvaliteten af vores tilbud, så personer med kommunikationsvanskeligheder får den rette hjælp og støtte?

Så skal du søge en af de to afdelingslederstillinger. Du får mulighed for at udvikle din ledelse inden for et felt, hvor vi er anerkendt for vores høje faglige tilbud, og hvor vores tilgange efterspørges af andre kommuner og samarbejdspartnere.

Jobbet
Du bliver en del af Center for Kommunikation (CfK). CfK er en institution under Herning Kommune, som leverer ambulante tilbud til personer med funktionsnedsættelser, herunder tale-, høre-, syns- eller kognitive vanskeligheder samt til personer med behov for informations- og kommunikationsteknologiske hjælpemidler (IKT). Opgaverne løses på tværs af fagområder og i tæt samarbejde med hjemkommunens fagpersonale. Det gør vi for at skabe effektive forløb med bedst mulig kvalitet og sammenhæng i indsatsen til den enkelte borger.

Vi søger to afdelingsledere til hhv. Tale & Neuro afdelingen og Syn & IKT-afdelingen. Dine hovedopgaver bliver
  • Personale og driftsledelse med fokus på at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø og samtidig sikre en effektiv drift
  • Sikre kvaliteten i visitation og ydelser, samt at opgaverne løses inden for rammerne af vores kontrakter og retningslinjer
  • Bidrage til strategisk udvikling af afdelingen og dens ydelser
  • Indgå i samarbejdet med den øvrige ledergruppe
  • Sikre et opsøgende og godt samarbejde med vores abonnementskommuner og øvrige samarbejdspartnere


Dig
Du har indsigt i det specialiserede kommunikationsområde, neurorehabilitering eller hjælpemiddelområdet. Vi ser gerne at du har erfaring med ledelse, men det er ikke et krav. Måske du har erfaring som koordinator eller du har lyst til at udfolde dit ledelsespotentiale. Du skal dog have lyst til og mod på at lede en bred vifte af dygtige og engagerede specialister med høj faglighed. Medarbejderne er selvtilrettelæggende, løser en stor del af vores indsatser uden for centret, og søger tydelige fælles rammer og retningslinjer for opgaveløsningen. Samtidig er datadreven ledelse en væsentlig del af ledelsesopgaven, da det er vigtigt at kunne arbejde målrettet, bruge ressourcerne optimalt og ikke mindst dokumentere virkningen af vores indsatser.

CfK er godt i gang med at ruste sig til fremtiden, vi er i en spændende udvikling og vores tilbud og ydelser efterspørges af andre kommuner og aktører. CfK har aktuelt abonnementsaftaler med Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern kommuner. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på tværs af organisationer, og kan holde dig opdateret på den nyeste udvikling inden for afdelingens fagområde, så du i samarbejde med medarbejderne løbende kan udvikle vores tilbud.

Stillingen som afdelingsleder i Tale & Neuro afdelingen
Tale & Neuro afdelingen løser aktuelt
  • Visitation inden for Lov om Specialundervisning
  • Udredning, rådgivning og undervisning ift. sproglige, kognitive eller relationelle vanskeligheder som følge af hjerneskade eller hjernepåvirkning
  • Pårørendeindsats
  • Udredning, rådgivning og undervisning ift. stemme og udtalevanskeligheder
  • Rådgivning, undervisning og mentorfunktion ift. mestring og jobfastholdelse som følge af ADHD eller ASF
  • Supervision og rådgivning af fagpersonale inden for neurorehabilitering


Hvis du søger denne stilling, vil du få ledelsesansvar for ca. 15 medarbejdere med faglig baggrund som neuropsykolog, audiologopæd, ergo/fysioterapeuter og sygeplejerske.

Forløbene er typisk karakteriseret ved et tæt koordineret samarbejde mellem CfK og øvrige aktører i kommunalt regi samt sygehuse og rehabiliteringscentre.

Stillingen som afdelingsleder i Syn & IKT-afdelingen
Syn & IKT-afdelingen løser aktuelt
  • Visitation inden for Lov om Social Service §112 og §113
  • Specialoptisk udredning
  • Udredning, afprøvning og instruktion i brug af synshjælpemidler
  • Rådgivning og undervisning ift. synsvanskeligheder eller blindhed
  • Udredning, afprøvning og instruktion i brug af IKThjælpemidler mhp. kommunikation, struktur og planlægning
  • Specialpædagogisk støtte (SPS) som afdelingen varetager for STUK


Hvis du søger denne stilling, vil du få ledelsesansvar for ca.13 medarbejdere bestående af synskonsulenter, specialoptikere og IKT-konsulenter.
Forløbene er typisk karakteriseret ved et tæt koordineret samarbejde mellem CfK og øvrige aktører i kommunalt regi. Derudover er der et tæt samarbejde med bl.a. Synsregisteret, Synscenter Refnæs, IBOS, brugerforeninger samt leverandører af hjælpemidler. Syn & IKT-afdelingen har eget tilknyttet hjælpemiddeldepot.

OS
Du kommer til at referere til centerleder Kathrine Anderskou. Udover centerlederen består ledelsesteamet af tre afdelingsledere. Da der er tale om en opnormering i vores ledelsesteam tilrettelægger vi et introforløb og et udviklingsforløb for den nye ledelsesgruppe. For os er det vigtigt, at vi arbejder tæt sammen i ledelsesteamet om den samlede opgaveløsning og udvikling af CfK.

Vi udøver ledelse med afsæt i Social Kapital, og i at dilemmaer er et ledelsesvilkår. Både ledelse og medarbejdere anvender Balancemodellen, der også er en del af Herning Kommunes ledelsesgrundlag PowerPoint-præsentation (herning.dk).

CfK er desuden en del af den landsdækkende paraplyorganisation DTHS DTHS.dk · Danske Tale- Høre- og Synsinstitutioner, og du vil derigennem også blive en del af et netværk, hvor du kan sparre med andre ledere, der arbejder inden for netop de fagområder afdelingslederstillingerne dækker.

Yderligere oplysninger
CfK er en del af Herning Kommune. CfK dækker et stort geografisk område, hvorfor kørekort kategori B er en nødvendighed.
Grundløn og funktionsløn efter gældende overenskomst. Kvalifikationsløn forhandles individuelt med forhandlingsberettiget organisation.
Der indhentes straffeattest samt børneattest i forbindelse med ansættelse.

Angiv gerne i ansøgningen, om du søger den ene eller begge stillinger.

Ønsker du yderligere information om stillingerne, kan du kontakte Centerleder Kathrine Anderskou på telefon 20 28 31 36 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist og forventet tidsplan
Ansøgningsfrist torsdag den 15. februar 2024 kl. 16.00.

Første samtale forventes afholdt onsdag den 21. februar 2024.

De kandidater der inviteres til anden samtale, skal deltage i personprofil. Personprofil vil blive tilsendt via link onsdag den 21. februar 2024.
Der vil være tilbagelæsning på personprofilen torsdag den 22. februar 2024 eller fredag den 23. februar 2024.

Anden samtale forventes afholdt mandag den 26. februar 2024.

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Souschef i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Sustainability Manager

    Are you an experienced sustainability professional with a proven track record within environment and governance areas? Do you have a keen interest in rapidly evolving European sustainability legisl..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 6
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 6
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 9
13. september 2024 10
12. september 2024 12
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 11
3. september 2024 9
2. september 2024 9