Faglig stærk personaleleder med fokus på hvidvask, Skattestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Kan du motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste, og kan du sikre, at I som enhed når målene? Vil du være med til at opbygge en ny enhed, der skal behandle komplekse sager på baggrund af hvidvaskefterretninger?

Fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen søger en funktionsleder, der sammen med sine medarbejdere kan bidrage til opgaven med at imødegå national og international skatteunddragelse og organiseret økonomisk kriminalitet. Du bliver leder for en ny enhed, hvis aktuelle formål er at bekæmpe hvidvask.

Stort fokus på hvidvask
Skattestyrelsen modtager efterretninger fra Hvidvasksekretariatet under Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet gående på mistanken om skatte- og momsunddragelse. På nuværende tidspunkt har vi en enhed med ca. 28 medarbejdere, der håndterer disse efterretninger. Grundet en markant stigning i efterretninger har vi nu behov for at tilknytte endnu en enhed til opgaven.

Din enhed skal i samarbejde med den nuværende enhed, Kontroloplysninger, behandle hvidvaskefterretningerne ud fra væsentlighed og risici. Du vil være medansvarlig for planlægning, gennemførelse og afrapportering af indsatsen mod hvidvask, hvilket betyder, at du får et tæt samarbejde med funktionslederen for den anden enhed på opgaven. Derudover har vi et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne i Særlig Kontrol og Skattestyrelsen, samt med både nationale og internationale myndigheder.

Som funktionsleder får du det daglige driftsansvar for ca. 20 medarbejdere og deres faglige udvikling samt den daglige prioritering og styring i egen enhed. Det er din opgave at understøtte Skattestyrelsens strategiske mål og retning, hvilket betyder, at du formår at oversætte strategien til brugbare mål, som dine medarbejdere kan arbejde henimod. En anden vigtig rolle er samtidig, at du ud over at være enhedens leder, er sparringspartner for dine medarbejdere i såvel faglige som processuelle spørgsmål.

Du refererer til underdirektøren for afdelingen International Skatteunddragelse og bliver en del af en ledergruppe på p.t. syv engagerede ledere. Vi har en åben og ærlig dialog, idet vi tror på, at vi opnår det bedste resultat, når alle bidrager konstruktivt til sparring omkring den samlede opgaveløsning.

Stærk ledelsesprofil med fokus på faglighed, motivation og trivsel
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du kan også have opbygget dine kompetencer på anden vis, fx gennem solid erfaring fra Skatteforvaltningen eller den finansielle sektor. Det er en fordel, hvis du har kendskab til hvidvask og/eller skatte- og momsområdet, samt har et solidt kendskab til forvaltningsretten og sagsbehandlingsreglerne generelt. Endvidere lægger vi stor vægt på gode relationelle og kommunikative kompetencer. Du har gerne erfaring som leder af specialiserede medarbejdere, og denne erfaring kan fx være opnået i en større offentlig organisation, den finansielle sektor, hos rådgivere eller lign.

Som funktionsleder skal du hurtigt kunne sætte dig ind i nye metoder og de forskellige faglige aspekter af en sag, idet medarbejderne har behov for både en kompetent leder samt en faglig sparringspartner. Din force er også, at du evner at have fokus på driften og levere resultater samtidig med, at du har blik for at udvikle og optimere processerne.

Du besidder et højt drive og energiniveau, idet du skal agere i en organisation, hvor der er et stort antal af spændende og udfordrende projekter. Du har pondus og gennemslagskraft, men du forstår samtidig, hvornår det er vigtigt at lede opad og inddrage din leder i afgørende og/eller politiske beslutninger. Du er en stærk netværker på alle niveauer i organisationen samt eksternt.

Særlig Kontrol – din nye arbejdsplads
Fagområdet Særlig Kontrol har til formål at imødegå national og international skatteunddragelse og organiseret økonomisk kriminalitet. Desuden kontrollerer fagområdet international formueflytning, imødegår ulovlig anvendelse af skattely samt understøtter en løbende udvikling af en effektiv forebyggelse og kontrol i forhold til skattesvig og international skatteunddragelse.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse og kompetencer senest den 25. maj 2020 via linket ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Kim Tolstrup på telefon 72 38 96 57.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 2. juni samt den 3. juni. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til en personprofilanalyse, en logisk test samt anden samtale. Anden samtale vil foregå den 10. juni. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer.

Stillingen er klassificeret i lønramme 36. Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da det ikke kan udelukkes, at du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Parallelvej 11, 9800 Hjørring.

Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 4
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1