Udviklingsorienteret og fagstærk Teamleder til Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse -...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du stærk indenfor lønområdet, god til at skabe sammenhold i et team, og brænder du for at arbejde tværfagligt? Så har du nu muligheden for at blive teamleder i vores lønafdeling.
Vi søger to teamledere til Lønafdelingen, som hver får ansvar for en gruppe medarbejdere og deres samlede virke og opgaver.

Om os

Vi er ca. 50 medarbejdere og vores kerneopgave er lønadministration. Vi udbetaler løn til ca. 24.000 medarbejdere og arbejder ud fra kendte Lean-principper funderet i et certificeret kvalitetsledelsessystem, hvor blandt andet styringstavler er en naturlig del af vores hverdag.
Vi arbejder målrettet med at understøtte Forsvarsministeriets koncern og har fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Vi er en arbejdsplads i fortsat udvikling, og søger medspillere, der vil med på rejsen.

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads i et uformelt miljø, hvor der er gode muligheder for faglig sparring og kompetenceudvikling. . Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling og er en arbejdsplads, hvor der er plads til både familieliv og karriere.

Om stillingen

Din stilling er nyoprettet, og du indgår i en ledelsesgruppe sammen med de øvrige teamledere i afdelingen.

Du har den daglige ledelse for ca. 15 til 20 lønsagsbehandlere og ansvar for deres trivsel og udvikling. Du gennemfører udviklingssamtaler med medarbejdere og varetager øvrige personaleledelsesopgaver i relation til disse.

Som teamleder har du ansvaret for den daglige lønproduktion, og du sikrer:

• Afholdelse af daglige tavlemøder
• At opgaverne bliver løst indenfor deadlines ved daglig koordinering og prioritering
• Faglig støtte og sparring samt vidensdeling internt i teamet og på tværs af sektionen
• At beskrevne processer overholdes og vedligeholdes
• Løbende forbedringer i teamets processer

I tæt samarbejde med de øvrige teamledere og sektionschefen, koordinerer du ressourcer på tværs af sektionen og løser tværgående fagspecifikke problemstillinger. Derudover bidrager du med udviklingsmuligheder og implementering af dem.

Om dig

Du er udadvendt, engageret og nytænkende, og du har en solid erfaring og kendskab til lønområdet. Du forholder dig til, og udfordrer lønprocesserne i Forsvaret med udgangspunkt i din faglige stolthed.

Som person har du en naturlig autoritet, som gør at du kan prioritere og træffe beslutninger. Du er handlekraftig og tydelig i din kommunikation.

Du har lyst til at udvikle dig i jobbet og mod på at udfordre eksisterende processer. Du er åben for forandringer og nysgerrig på både tal og mennesker.
Derudover er det vigtigt, at du:

• Har ledelseserfaring og kender til at lede en medarbejdergruppe med forskellige behov.
• Har en motiverende og samarbejdende ledelsesstil, hvor dialog er i centrum
• Har en helhedstilgang til ressourcerne på tværs af sektionen
• Interesserer dig for dine kollegaer
• Trives med en uformel jargon og opgavetilgang, og hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok
• Arbejder struktureret, er resultatorienteret og ambitiøs og besidder et stort drive

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter den gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO. Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandle et tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte sektionschef Tove Thorius på telefon 28517407.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Karin Dupont på telefon 32665188.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis snarest og seneste den 14. juni 2020. Vi holder samtaler i uge 25.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

MERE OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
FRS varetager og sikre den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 225 medarbejdere primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov. Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 4
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1