Regionschef til kantineområdet i Jylland ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du en erfaren leder med gastronomisk baggrund, der motiveres af ansvar, indflydelse og faglige udfordringer? Kan du lede gennem andre ledere og skabe høj arbejdsglæde og kundetilfredshed. Så er du måske vores nye Regionchef til kantineområdet i Midt- og Nordjylland.

Du har muligheden for at få et alsidigt job med udviklingsmuligheder og ansvar. Jobbet er en kombineret stilling af ledelse af medarbejdere, administration og opgaver ude i driften.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder i hele landet.

Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring.

Tidligere har mange af disse opgaver været udført af en ekstern leverandør. Men nu hjemtager vi flere af arbejdsopgaverne, for at understøtte hverdagen i Forsvaret og det operative behov langt bedre.

Vi er en programorganisation under Forsvarets Ejendomsstyrelse med 500 kollegaer, og vi forventer i løbet af det næste halve år kan sige velkommen til yderligere en del nye kollegaer, som alle skal bidrage til at skabe bedre service i hele Forsvaret. Det er store forandringer, og det bliver en hektisk og spændende periode. Vi har derfor brug for dygtige og engagerede kollegaer, som har en god indstilling til service, og synes det er spændende at være med til at bygge en ny organisation op.

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende lederrolle som Regionchef med stort ansvar, indflydelse og udvikling af nye koncepter i Programorganisation Kantine og Rengøring i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Rollen som Regionchef:
Du sikrer, at enhederne opnår de fastsatte økonomiske, kvalitative og forretningsmæssige mål, og du motiverer og inspirerer dine medarbejdere gennem en ambitiøs, tillidsfuld og anerkendende ledelsesstil. Du er synlig og nærværende i din fremgangsmåde og sørger for god trivsel og høj arbejdsglæde.

Dine primære opgaver bliver:
- Implementering af nye koncepter.
- Støtte køkkencheferne i at drive sin egen kantine ud fra de samlede økonomiske mål der er opsat.
- Ansvarlig for det faglige og kvalitetsmæssige niveau i kantinerne i samarbejde med køkkenchefen og medarbejderne i kantinerne.
- Planlægning og gennemførsel af brugertilfredshed i samarbejde de enkelte kantiner.
- Sikre at medarbejderne støtter op om de aftalte koncepter.
- Sikre en tidssvarende holdning til fødevarer, madproduktion og at disse er tydelige over for medarbejderne og brugerne af kantinen.
- Ansvarlig for personaleledelse.
- Fokus på Forsvarets politikker herunder sikkerhedspolitik og kostpolitik.
- Sikre det kontraktuelle samarbejdsgrundlag jf. indgået aftale.
- Fokus på overordnet mål i forhold til madspil, økologi og bæredygtighed.

Om dig

Vores forventninger til dig:
Den ideelle kandidat har en gastronomisk baggrund, et indgående kendskab til kantineservice med høje krav til brugerservice og kvalitet samt flere års erfaring som mellemleder. Du kommer måske fra en anden stilling som Kundechef, eller har været Site Manager eller Køkkenchef.

Nogle af dine vigtigste ledelsesopgaver bliver at være en synlig leder overfor alle dine medarbejdere og være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Som person er du positiv, anerkendende og kommunikerende samt i stand til at skabe tillidsfulde relationer til forskelligartede kunder og medarbejdere. Du motiveres af at have ansvar og nå ambitiøse mål både ved at igangsætte nye tiltag og følge op på eksisterende. Du er opsøgende, vedholdende og trives i en travl hverdag.

Du har en god forretnings- og driftsforståelse, sætter dig nysgerrigt ind i kundens behov og evner at omsætte det til konkrete mål og leverancer, som du gennem dine anerkendende lederegenskaber motiverer dine medarbejdere til at lykkes med.

Det vil desuden være en forudsætning, at du har økonomisk forståelse, kan formulere dig skriftligt og er rutineret bruger af IT. Det er et krav i stillingen, at du kan beherske dansk i skrift og tale samt har kørekort B.

Du bliver en del af et team, hvor fællesskab og samarbejde med de øvrige Regionchefer er i høj fokus. Det er vigtigt, at du er fleksibel og indstillet på at yde ekstra indsats. Vi sørger naturligvis for, at du både får stillet telefon og computer til rådighed samt tjenestebil i arbejdstiden.

Stillingen er på 37 timer om ugen; mandag til fredag med arbejdstider som hovedsaligt vil være placeret i dagtimerne.

Regionchefen skal først og fremmest være synlig på tjenestesteder i Midt- og Nordjylland, men der kan også forekomme rejseaktivitet, der ligger længere væk som fx i Sønderjylland.

Ansættelsesvilkår

Afhængig af din baggrund, vil du enten blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for ansatte i staten eller på individuel kontrakt. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Dertil kommer en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause og ansættelsen er pr. 1. april 2022 eller senere efter aftale.

Du vil få fast arbejdssted og kontorplads i Hjørring.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for driftssupport center Mette Lernø på tlf. 2281 9631.
Har du spørgsmål vedr. løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på tlf. 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 6. marts. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 06. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 4
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1