Chef til Procesafdelingen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for at lede og sætte retning for en afdeling, hvor kvalitet og formidling af faglige løsninger på koncernniveau har højeste prioritet?
Har du lyst til at sætte dit præg på, hvordan væsentlige finansielle processer tilrettelægges og gennemføres med baggrund i risikovurderinger?
Så har vi brug for dig som kontorchef i vores procesafdeling, og som en fast del af vores ledelsesgruppe.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi organiseret i fire afdelinger med i alt ca. 240 medarbejdere, hvoraf ca. 75 er ansat i Procesafdelingen. Sammensætningen af medarbejderne er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde på tværs i hele organisationen. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse, og vi har en høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet. Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere, så vi bedst muligt opnår de resultater, som vi stiler mod.

Om stillingen

Procesafdelingen har to selvstændige fagområder, hvor man for hele koncernen varetager henholdsvis fakturabehandling af forsvarets indkøb, og alle administrative forhold i forbindelse med koncernens tjenesterejser.

Ansvaret omfatter en procesmæssig tilrettelæggelse og gennemførelse med baggrund i risikovurderinger af alle de del-processer som er tilknyttet hovedprocesserne på områderne. Det omfatter også økonomisk analyser og controlling med de væsentlige faktorer i processerne.

Der foretages processuel gennemgang af end-to-end processerne og vurderingen af risiko og væsentlighed ud fra det udarbejdede Risiko- og kontrolrammeværk. Der udarbejdes bestemmelser, forretningsgange og vejledninger i samarbejde med øvrige sektioner fra Regnskabsstyrelsen.

Stillingen giver dig en unik mulighed for at få et godt indblik i både de enkelte processer på indkøbs- og tjenesterejseområdet. Men lige så væsentligt, vil du også indgå i ledelsen af Regnskabsstyrelsen, og dermed bidrage til den optimale håndtering af alle Regnskabsstyrelsens ansvarsområder. Sagsområdet er dermed bredt forankret og kræver ud over en faglig skarp leder, også en stærk kommunikator og holdspiller. Der må til sagsområdet forventes en vis bevågenhed både internt og eksternt. Som kontorchef er det derfor vigtigt, at du har suppleret din regnskabsfaglige viden med en høj interesse for en sikker og optimal driftsafvikling af de store volumer, samt et afstemt og højt kontrolmiljø for ansvarsområdet.

Om dig

Som kontorchef er det vigtigt, at du har en høj regnskabsfaglighed og en solid ledelseserfaring med ledelse af ledere. Du skal formå at formidle de strategiske retningslinjer og sikre, at der arbejdes for det samlede mål for hele Regnskabsstyrelsen uden at miste sansen for detaljen. Du skal dermed være analytisk stærk, løsningsorienteret og god til at prioritere. Du skal løbede orientere dig bredt i organisationen, og have et mindset til at tænke helhed og den tværgående proces, samt have stor procesforståelse gerne med baggrund i LEAN, og dermed kunne skabe den rette balance mellem effektive processer og finansiel risiko.

Du er god til at kommunikere og samarbejde både internt og eksternt. Du kan formidle et budskab på en klar måde og kan begå dig i kontakten og samarbejdet med andre. Det kan både være, når vores tilgang skal afstemmes internt, og når vi skal præsentere vores arbejde eksternt.

Ansvarsområdet stiller derfor både store krav til din faglighed, men også din måde at samarbejde og motivere andre på. Du bliver motiveret af, at løse vigtige samfundsopgaver ”Fordi noget er værd at kæmpe for”. Du bidrager til at løse en vigtig opgave i arbejdet med at sikre tilliden til den offentlige sektor. Du trives i det faglige og politiske miljø og motiveres af dit arbejdes relevans.

Vi forestiller os også, at du:

• har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud, cand.oecon, cand.polit eller lignende
• har erfaring med regnskaber / økonomi
• har stor erfaring som leder, især leder af ledere
• har erfaring fra en offentlig myndighed, den private sektor eller lignende.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom at der er mulighed for at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles til dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige arbejdssted er Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse i Hjørring.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske test i henhold til Forsvarets krav.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Jan Møller Pedersen på mail [email protected] eller telefon 4096 0202

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakt Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er 15. august 2022
Samtaler forventes afholdt den 29. og/eller 30. august i Hjørring.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Stillingen er ledig til besættelse fra 1. oktober eller snarest derefter.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg SV

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5