Struktureret og strategisk afdelingsleder søges til Mariagerfjord Kommune - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Denne stilling er vigtig for os og derfor er det afgørende, at vi finder det helt rigtige match mellem os og kandidat. Da vi ønsker et bredere ansøgerfelt genopslår vi nu stillingen.

Skal din næste stilling være som leder for en gruppe engagerede og fagligt dygtige medarbejdere?
Kan du samle og skabe en ny afdeling med 21 medarbejdere, der allerede skaber fantastiske resultater, men nu samles mod nye mål til gavn for borgere og virksomheder?
Vil du være en del af et ambitiøst og stærkt lederteam, som prioriterer tværfaglighed højt?
Kan du udfylde rammerne og metoden i en politisk strategi over 4 år, hvor der arbejdes aktivt med benchmarking og evidensbasseret indsats?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så skal du læse videre!

Fagenheden Arbejdsmarked og Uddannelse søger en faglig stærk afdelingsleder til en nyoprettet stilling for områderne Sygedagpenge, JAF og Fastholdelse. Da vi vil skabe mindre ledelsesspænd i den eksisterende ledergruppe, større sammenhæng på sygedagpengeområdet og bedre rammer for en nærværende ledelse, har vi valgt at samle de tre områder i en nyoprettet afdeling.

Det er vigtigt for os, at du brænder for den opgave, vi som fagenhed skal løse for borgere samt deler vores ambition og tro på, at alle borgere kan lykkes på arbejdsmarkedet. Du skal lede og udvikle afdelingen gennem en inddragende, tillidsbaseret og lærende tilgang samtidig med, du sikrer, at vi overholder deadlines og budget.

Vi vægter, at du arbejder målrettet for at skabe en ny kultur og godt arbejdsmiljø. Vi har stort fokus på, at vi har en arbejdsplads med høj psykologisk tryghed mellem leder og medarbejder – dette arbejder vi bl.a. med gennem nærværende ledelse, kvartalsvise 1:1 samtaler, medarbejderinddragelse, forudsigelighed samt høj grad af tillid og informationsniveau.

Det vil være en fordel, hvis du har uddannelsesbaggrund og ledelseserfaring inden for sygedagpengeområdet, dog prioriterer vi det rigtige match og personlige kompetencer højst. Du vil står stærkest til denne stilling, hvis du kender de faglige områder og kan lede en afdeling, der arbejder med korte deadlines og samtidig har fokus på helheden i tilgangen til den enkelte borger. Det betyder også, at du skal kunne skabe overblik og mening i arbejdet samtidigt med, du befinder dig i krydspres.

Derudover søger vi efter en profil, som har erfaring med:
  • at skabe resultater gennem stabil daglig drift.
  • ledelse af forandringsprocesser.
  • at skabe en kultur hvor tillid og informationsniveau er vægtet højt.
  • borger- og virksomhedsservice, herunder fokus på kommunikation og god borgerkontakt.
  • god forvaltningsskik og forvaltningslov.
  • sparring i komplekse sager, håndtere klagesager og sikre kvalitet i sagsbehandlingen.


Veldrevne områder med kompetente medarbejdere
Vi tilbyder en stilling, hvor du i høj grad har frihed til at udfylde de strategisk satte rammer sammen med medarbejderne og de øvrige ledere i fagenheden.
Vores sygedagpenge- og JAF områder er i dag veldrevne med nogle fagligt kompetente medarbejdere, der har leveret fantastiske resultater. Dette er vi stolte af, og du har derfor en unik platform til at videreudvikle og drive ambitionen om Fremtidens Arbejdsmarked og Uddannelse.

Hvad kan du se frem til hos os
Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse har i august 2020 godkendt en strategi for, hvordan fagenheden skal arbejde med investering og styring af området de kommende 4 år. Strategien er ambitiøs! Vi skal være dygtigere til at skabe fremtidens kvalificerede arbejdskraft samt skabe værdi for den enkelte borger og virksomhed. Vi tror på, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet.

Strategien udfoldes hos os i en tillidsbasseret organisation, der arbejder med høj grad af inddragelse. Samtidig holder vi altid fokus på kerneopgaven og sikrer en tydelig retning, så vi når målene på området. Du vil som vores nye leder få stort ansvar og mulighed for at påvirke, hvordan strategien omsættes på sygedagpengeområdet.
Du kan læse meget mere om vores strategi og kerneopgave i profilen, som der er link til længere nede.

Løn- og ansættelsesforhold
Vi tilbyder en udfordrende og udviklende lederstilling, hvor du med stor selvstændig kompetence og tæt samspil med den øvrige ledelse skal skabe rammerne for den nye afdeling og din stilling. Vi arbejder hele tiden målrettet på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi bl.a. har fokus på work-life balance, trivsel og effektivitet.

Dit primære arbejdssted vil være på rådhuset, Korsgade 2 i Hobro, men da vil være møder andre steder, er det nødvendigt, at du har kørekort.
Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst og efter forhandling med faglig organisation.
Der forventes tiltrædelse 1. oktober 2021.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen i vores person- og jobprofil her
Her kan du også læse meget mere om vores rekrutteringsproces og vigtige datoer i forløbet.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen eller profilen, er du velkommen til at kontakte Centerleder af Jobcentret Lene Andersen på tlf. 2923 1953.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hobro
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du lyst til at være medskabende til fortsat at sætte trivsel, læring, faglighed og anerkendelse på dagsordenen, så har du nu muligheden for at blive en del af en fantastisk skole med højt til l..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Bowl'n'Fun Thisted Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hobro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2