Vikarstilling: Center for Unge, Job og Udvikling søger beskæftigelsesmedarbejder til barselsvikariat på ressourceforløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hobro

Går du gerne den ekstra mil, når det gælder om at hjælpe borgerne med at få foden indenfor på arbejdsmarkedet?
Vil du være med til at udvikle vores sagsbehandling, så den sætter nye standarder, når det handler om at sætte borgeren i centrum og skabe en stærk rød tråd i den enkeltes sagsforløb?

Så er jobbet som beskæftigelsesmedarbejder i ressourceforløbsgruppen sikkert lige noget for dig!

Som beskæftigelsesmedarbejder skal du via en motiverende, empatisk og metodisk tilgang understøtte borgernes tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Du holder job- eller uddannelsesrettede samtaler, hvor du sammen med borgerne laver planer for deres tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

I dit arbejde med at udvikle og motivere borgernes ressourcer skal du have fokus på positivt samarbejde med arbejdsgivere. Dette er både opsøgende samarbejde men også opfølgning på aktuelle beskæftigelsesfremmende indsatser.

Det er vigtigt, at du kan arbejde tværfagligt og helhedsorienteret med fokus på at udvikle eller fastholde borgerens tilknytning til arbejdsmarkedet. Det betyder, at du skal deltage i tværfaglige møder og arbejde som koordinerende sagsbehandler. En del af dette arbejde er, at udarbejde forberedelsesskemaer og forelægge sager for Rehabiliteringsteamet.

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsdag, hvor du blandt andet får:
  • Mulighed for at yde en socialfaglig og helhedsorienteret indsats for borgere i ressourceforløb.
  • Grundig introduktion til arbejdspladsen og opgaven.
  • Udfordrende arbejdsrum med handlefrihed og dygtige kolleger.
  • Mulighed for at være med til at få vores nye strategi til at leve i praksis.


Værdiskabende samarbejde
Vi inviterer borgerne ind i et værdiskabende samarbejde. Vi anerkender borgernes individuelle behov og tager udgangspunkt i deres ressourcer og positive egenskaber. Vi opstiller mål og dokumenterer effekterne, så alle til enhver tid kender forventningerne til kerneopgaverne.

I Fagenheden Arbejdsmarked og Uddannelse vil vi være dygtigere til at skabe fremtidens kvalificerede arbejdskraft, samt skabe værdi for den enkelte borger og virksomhed.
Vi tror på, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet.

Du bliver en del af et stærkt team
I ressourceforløbsgruppen har vi store ambitioner om at få vores borgere i job og uddannelse. Vi er 3 faste medarbejdere, der varetager opfølgning og sagsbehandling i forhold til borgere på ressourceforløb. Det er én af disse dygtige medarbejdere, der skal på barsel.

Du bliver også en del af en større afdeling, Job og Udvikling, hvor vi er 25 medarbejdere, som både fagligt og socialt er velfungerende. Vi tilbyder dig en spændende og varieret arbejdsdag, hvor vi sætter pris på humor og en uformel omgangstone. Vi ønsker derfor, at du også kommer med et godt humør og vil bidrage positivt til trivsel og det gode samarbejde. Det er den måde, vi sammen løser opgaverne og er fleksible i en omskiftelig og til tider turbulent hverdag.

Vi lægger vægt på at gå den ekstra mil og tænke ud af boksen for at skabe de nødvendige forudsætninger for, at borgerne kommer i arbejde. Vi tænker og arbejder virksomhedsrettet og støtter borgeren på vejen til arbejdsmarkedet. Her er faglighed og ordentlighed nøgleord for os. Derfor involverer vi borgerne i deres sager, så de bliver aktive og tager medansvar.

Faglig nysgerrighed og positivt menneskesyn
  • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har interesse for og gerne erfaring med beskæftigelsesområdet. Desuden forventer vi, at du er nysgerrig på dine kollegers faglighed og tør bringe din egen i spil. Det kræver at du, ligesom os er åben, tålmodig og inddragende.
  • Du er god til at arbejde selvstændigt, struktureret og stille krav og sætte konkrete mål for dit arbejde.
  • Det er også en fordel, hvis du befinder dig godt i myndighedsrollen og er skrap til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Det vigtigste er dog, at du har et positivt menneskesyn og har lyst til at finde individuelle løsninger, som hjælper borgere ind på arbejdsmarkedet eller henviser dem til det rette forsørgelsesgrundlag.
  • Du kan og tør tænke ud af boksen og lave alternative planer med den enkelte borger på en både løsnings- og resultatorienteret måde.


Løn- og ansættelsesforhold
Dit primære arbejdssted er på Rådhuset i Korsgade 2 i Hobro. Der kan dog være møder andre steder så det er nødvendigt, at du har kørekort.
Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer ugentligt fra senest 1. oktober 2021. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Evi Risdahl på tlf. 9711 3331.

Vigtige datoer
Send din ansøgning, cv og andre relevante bilag til os senest den 1. august.
I vores ansættelsesforløb holder vi to samtaler pr. kandidat: Første samtale forventes afholdt den 12. august og anden samtale den 16. august.
Kandidater kan forvente at blive indkaldt til første samtale den 5. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Hobro
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0