Gran Recovery and Health søger personaleleder til Tjørneparkens botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

I denne nyoprettede stilling får du mulighed for at arbejde målrettet med ansættelse, udvikling og fastholdelse af vores pædagogiske og sundhedsfaglige personale, så de kan gøre dét de er bedst til;
At arbejde helhedsorienteret med beboernes behov og trivsel.
Du kan læse mere om botilbuddet her

Du får ansvaret for den daglige personaleledelse, herunder ansættelse og onboarding af nye medarbejdere samt sikre trivsel og motivation i det daglige arbejde. Som leder er du engageret og involverer dine medarbejdere, så løsninger og udvikling på arbejdsstedet er noget vi skaber sammen.
For at få succes i stillingen, er det afgørende at du brænder for at arbejde med mennesker – både medarbejderne, men særligt også beboerne. Du møder alle mennesker med ligeværd og anerkender at udvikling tager udgangspunkt i den enkeltes situation, samtidig med at du sikrer strategisk match mellem organisationens mål og medarbejdernes kompetencer.
Du vil arbejde tæt sammen med den fagligt ansvarlige på stedet i forhold til den faglige udvikling, og I får naturligvis sparring hos vores HR-afdeling, der bidrager med support til rekruttering, jura og kontrakter, og aktiviteter til kompetenceudvikling.

Om dig
Vi forestiller os at du måske er personaleleder i det offentlige, eller på det specialiserede socialområde.
Du kan evt. være i en rolle som teamleder eller lignende, og have arbejdet målrettet på, at dit næste udviklingsmål er at blive personaleleder - Eller du kan komme fra en stilling som centerleder med ønske om at arbejde i det private.
Din baggrund kan eksempelvis være sygeplejerske, fysioterapeut, pædagog eller lign., og det er vigtigt for os at du har et vist branchekendskab.

Dine primære arbejdsopgaver som Personaleleder vil være:

  • At lede og udvikle ca. 30 medarbejdere
  • At arbejde med, og sikre, den daglige trivsel
  • Kvalitetssikring af den ledelsesmæssige indsats
  • At bidrage til det tværfaglige samarbejde i organisationen

Vi forventer, at du:
  • Har en relevant uddannelse, gerne på kandidatniveau
  • Har erfaring med systemisk ledelse og kendskab til det narrative
  • Brænder for at arbejde med mennesker og gøre en forskel


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads, der giver mulighed for udvikling af viden og kompetencer inden for psykiatrien
  • Kompetenceudvikling af medarbejderne, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
  • Et udviklende arbejds- og læringsmiljø med inspirerende kollegaer
  • Fokus på faglige ambitioner og engagement
  • Et stærkt værdigrundlag


Ansøgning og ansættelse
Du bliver fastansat på 37 timer med forventet opstart 1. august.
Bemærk at arbejdsstedet er beliggende på Tjørneparken 1, 4572 Nr. Asmindrup

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Personale og Drift, Sanne Ferdinansen på telefon 50609177

Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber.
Vores erfaring er, at det virker, og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtig brug af resurser og socialt ansvar.
En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverdenen. Vi plejer at sige, at ”sammen kan vi mere”, og det, synes vi, forpligter.
Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 300 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holbæk
  • Søndag den 27. juni 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9
19. august 2024 9
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 10