To uddannelsesledere til Sygeplejerskeuddannelsen i VIA - Viborg og Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Brænder du for faglighed og ledelse i en uddannelsesverden, hvor vi stræber efter at uddanne morgendagens dygtige sygeplejersker, så er dette job måske noget for dig!

VIA sygeplejerskeuddannelse tilbyder to stillinger i et spændende, ambitiøst og udviklingsorienteret uddannelsesmiljø med dygtige medarbejdere og kolleger. Her er gode muligheder for at sætte et tydeligt aftryk på fremtidens sygeplejersker. Du får mulighed for at sætte uddannelsen på dagsordenen både lokalt, regionalt og internationalt. Der er tale om to stillinger med stor kontaktflade, hvor relations-, kommunikations- og samarbejdskompetencer er helt afgørende - med andre ord en ledelsesopgave med mange perspektiver og muligheder.

En spændende ledelsesopgave
Sygeplejerskeuddannelsen er et af 11 uddannelsesområder i VIA. Uddannelsen har 6 udbud (Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Holstebro og Horsens) samt en uddannelsesstation (Herning).

Som uddannelsesleder får du ansvar for den faglige, pædagogiske og økonomiske ledelse på udbuddet i samarbejde med uddannelsesdekanen.

I Viborg indebærer dette personaleledelse af 22 engagerede og dygtige medarbejdere på både det fysiske campus udbud sammen med NET-uddannelses udbuddet. Det særligt tilrettelagt forløb (STF), samarbejdet om Center for forskning i klinisk sygepleje (CFKS) og det internationale semester, som alle er forankret på campus Viborg.

I Holstebro indebærer dette personaleledelse af 21 engagerede og dygtige medarbejdere på både det fysiske campus udbud i Holstebro og samtidig den nyåbnede udbudsstation i Herning.

Vi forventer, at du som leder formår at finde den rette balance mellem kravet om forandringer overfor vigtigheden af at sikre drift og kvalitet.

En af dine vigtige opgaver bliver, at du sammen med ledergruppen og dine undervisere skal sætte retning for den videre udvikling af uddannelsen. Vi er ambitiøse og visionære på uddannelsens vegne, og vi forventer derfor, at du kan bryde grænser, hvor det vil være fornuftigt, at du tager ansvar for sammen med både medarbejdere og den øvrige ledelse hele tiden at evaluere, og at du tager læring af de handlinger du sætter i gang.

I overskrifter forventer vi du kommer til at arbejde med at:

  • sætte sygeplejerskeuddannelsen på dagsordenen både i et lokalt, regionalt og internationalt perspektiv
  • være en tilgængelig og nærværende personaleleder
  • udøve faglig og pædagogisk ledelse og inspirere dygtige og selvstændige medarbejdere
  • sikre udviklingen af uddannelsen – herunder sikre både kurs, koordinering og følgeskab
  • sikre uddannelsens forskningsbasering og i Viborg medvirke til at understøtte driften af Center for forskning i klinisk sygepleje (CFKS) sammen med Hospitalsenhed Midt (HEM)
  • sikre udvikling af studiemiljø på campus og indgå i samarbejde med øvrige uddannelser
  • udøve grænsekrydsende ledelse ved som leder at være ansvarlig for aktiviteter på tværs af uddannelsens udbud.
  • omsætte og operationalisere VIAs strategi til konkrete handlinger på sygeplejerskeuddannelsen


Vi har store forventninger til vores kommende uddannelsesledere
Den ideelle kandidat til stillingerne har en sygeplejerskeuddannelse suppleret med en relevant kandidat- eller mastergrad, gerne af pædagogisk karakter. Derudover har du ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse.
Du skal desuden have interesse for professionshøjskolesektoren og uddannelsestænkningen i professionsuddannelserne – herunder professions-, forsknings- og udviklingstænkningen.

Som leder skal du sætte en tydelig retning. Du formår gennem involvering og dialog at opnå følgeskab fordi du samtidig støtter og anerkender medarbejderne. Nærværende ledelse og dygtig ledelsesmæssig feedback er kendetegnet for uddannelsesleder funktionen – både personalemæssigt og fagligt. Du er den gode rollemodel, der tør tage ledelse og gå forrest i egen enhed, både når det gælder at sætte et bæredygtigt aftryk, og når det gælder en dygtig digital retning for fremtidens uddannelse. Du tør sætte dit aftryk på Sygeplejerskeuddannelsen i hele VIA, og du har et naturligt stærkt fokus på, at det er en nødvendighed at kunne planlægge, prioritere, uddelegere og fremvise resultater.
Du evner desuden at håndtere kompleksitet og er god til at navigere i en rolle, hvor du både skal lede op, ned og på tværs - både fagfagligt, tværfagligt og på tværs af geografier. Du har et godt overblik, tænker strategisk og har samtidig evner til at sikre operationalisering, implementering og opfølgning på de fastsatte mål.

Ansættelsesvilkår:
Uddannelseslederne ansættes efter Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og forskningsministeriets område.

Ansættelsen er uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted er henholdsvis VIA campus Viborg og Holstebro, men der må forventes en del aktiviteter i hele Region Midtjylland, så både kørekort og bil er en forudsætning.

Uddannelseslederne refererer til uddannelsesdekanen for Sygeplejerskeuddannelsen i VIA.

Ved at blive en del af VIA, træder du ind i en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en organisation i bevægelse, hvormed du får gode muligheder for at påvirke den videre udvikling. Ambitionen er, at VIA skal sætte aftryk på omverdenen og at være til endnu større gavn for studerende, aftagere, samarbejdspartnere og øvrige interessenter – det håber vi, at du har lyst til at bidrage til.
VIAs vision for 2030 er gennemarbejdet og besluttet med udgangen af 2020, hvilken der kan søges nærmere information om her VIAs vision 2030 | VIA.

For yderligere information om stillingen:
Læs mere om uddannelsen på www.via.dk , uddannelser, sygeplejerskeuddannelsen.
Ønsker du at vide mere om stillingen kan du kontakte uddannelsesdekan Jonna Frølich, TLF 87 55 29 90, mail: [email protected].

Forventet tidsplan:
Ansøgningsfrist: 25. maj 2021
Indledende samtaler: 2. og/eller 3. juni 2021
Samtaler, 2. runde: 10. juni 2021
Test, personvurdering og reference: mellem 1. og 2. samtale – 7. til 9. juni 2021
Forhandling – aftale: efter 2. samtale – uge 24 og 25 2021
Tiltrædelse: 01.08.2021

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 9
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 10