Head of HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Du arbejder med alle HR-disciplinerne herunder organisationsopbygning, rekruttering, HR-jura og ledersparring i en stor, vækstorienteret handels- & produktionsvirksomhed.

Actonas ledelse og ejerskab har store ambitioner om fortsat hastig vækst og forventer en fordobling af virksomhedens resultater og værdi i løbet af den kommende strategiperiode mod 24/25. For at understøtte dette ønsker man at skabe et stærk HR-team, der supporterer forretningen og ledelsen – særligt omkring opbygning, rekruttering og udvikling af en sammenhængende og kompetent, international organisation. Dette omfatter sparring med direktionen og mellemledere omkring team-sammensætning og talent management samt sikre, at de bedste specialister og ledere tiltrækkes og rekrutteres.

Med reference til CEO bliver opgaven for den nye Head of HR at være en solid og udviklende HR-partner for ledelsen i Danmark samt de to Managing Directors på fabrikkerne i Kina og Ukraine. Med andre ord: Du skal sikre en forretningsorienteret og professionel HR-leverance, og du spiller en afgørende rolle i udviklingen af de medarbejdere og ledere, der skal skabe yderligere internationalisering og vækst. Til at hjælpe med dette har du et HR-team normeret til tre medarbejdere.

Der er tale om en bred rolle, hvor du både får det operationelle, juridiske og strategiske ansvar for HR-området, og du skal have lysten og værktøjskassen til både at udvikle en kompetent, professionel og ambitiøs HR-funktion, der i endnu højere grad leverer forretningsunderstøttende sparring og support. Actona er præget af en stærk eksekverings- og do’er-kultur, så du skal trives med at være hands-on på relevante opgaver og projekter, og du skal skabe effektive og digitale processer på HR-området.

Du mestrer hele HR-paletten inden for både drift og udviklingsrelaterede opgaver, og du har allerede i en årrække skabt synlige resultater som HR Manager eller Senior HR Business Partner i en større, gerne international virksomhed med markant kommercielt fokus. Du har erfaring med HR-jura, effektive HR-processer og med at udvikle på mellemledere i den løbende dialog. Du er særligt stærk på team-sammensætning og til at støtte lederne i rekrutteringer, der sikrer kompetenceløft og tilførsel af de mest værdiskabende profiler. Din arbejdsstil og profil gør dig til det naturlige omdrejningspunkt i forhold til ledelses- og organisationsudviklende aktiviteter, og fra din HR-værktøjskasse vægter du det, der understøtter forretningen og strategiplanen bedst muligt.

Du er ambitiøs og drevet af lysten til at gøre en forskel, og du er vant til at tænke strategi og sætte retning. Du fremstår robust og vedholdende, har forretningsmæssig forståelse og interesse, og du formår at skabe opbakning og ejerskab i ledelsen omkring HR-indsatserne. Dine samarbejdsevner mærkes hurtigt, og du har en ligefrem og ukompliceret kommunikationsform, der matcher den uformelle og direkte tone i virksomheden. Du har et solidt, teoretisk fundament i form af en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau – ideelt har du en kandidatgrad.

Du tilbydes her en strategisk vigtig stilling med attraktive ansættelsesvilkår i en spændende, dynamisk og udfordrende virksomhed, hvor du sætter dit markante præg på fremtidens organisation, kultur og tilgang til medarbejderledelse.

Der er mulighed for hjemmearbejdsdage ved længere transport og begrænset rejseaktivitet i stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Eva Mikkelsen på 2126 0290.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for 1,9 mia. DKK og beskæftiger 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i 40 år, og sælger i dag til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 9
4. juni 2024 8
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 8