Teamleder til Færdselsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vil du stå i spidsen for et team, som er med til at sikre færdselssikkerheden i Danmark? Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og sikker drift, mens du samtidig er med til at udvikle kørekortområdet i Danmark – særligt på helbredsområdet? Så er du måske vores nye leder for Team kørekort Helbred i kørekortadministrationen i Holstebro.

Om stillingen

Som teamleder får du ansvaret for omkring 20 dygtige og dedikerede medarbejdere. Teamets hovedopgave er at sikre effektiv sagsbehandling af kørekortsager, hvori der indgår helbredsmæssige oplysninger.

I det daglige vil du fungere som faglig leder og personaleleder og være ansvarlig for driften, kvalitetssikringen af arbejdet og den faglige linje i teamet.

Du vil få rig mulighed for at påvirke udviklingen af kørekortområdet, både fagligt og i form af øget digitalisering.

Det sker både i samspil med dine medarbejdere, men også sammen med den øvrige del af ledelsen i afdelingen for kørekort, uddannelse og administration På andre tidspunkter sker samspillet med øvrige kolleger i Færdselsstyrelsen eller kolleger i Transportministeriet.

Afdelingen består af fire teams. Tre teams, inklusiv dit, har arbejdssted i Holstebro, mens ét team har arbejdssted i Ribe. Samarbejdet på tværs af områderne er afgørende for vores succes, og vi er derfor i tæt daglig dialog om opgaveløsningen og udviklingen af området. Herudover indgår du også i styrelsens samlede teamledergruppe.

I Færdselsstyrelsen har vi fokus på at udvikle en kultur, hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med organisationens mål. Meningsskabende og værdibaseret ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af vores ledelsestænkning og grundlaget for den kultur, vi ønsker. Vi er nået langt – men vil gerne endnu længere. Du skal i tæt samspil med dit team, den øvrige ledelse og resten af organisationen, udvikle og understøtte implementering af Færdselsstyrelsens strategi og værdigrundlag og skabe sammenhængende og tværgående løsninger.

Om dig

  • Vi ønsker os en faglig stærk teamleder, og vi ser gerne, at du har erfaring med personaleledelse og driftsledelse
  • har god procesforståelse og kan sætte dig ind i - og stå i spidsen for - udvikling af området i samarbejdet med dine lederkollegaer
  • er dygtig til at kommunikere i både tale og skrift. Du forstår at drive kulturen i den ønskede retning via kommunikation, fastholdelse og opfølgning
  • er lyttende, besidder gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre og mestrer kunsten at sætte retning og afstemme forventninger i en åben og tillidsfuld dialog
  • har en videregående uddannelse inden for jura, samfundsfag eller lignende, fx cand.jur., cand.merc.jur., cand.polit. cand. mag eller lignende
  • har erfaring fra en lignende stilling i en politisk styret organisation.

Det er helt afgørende, at du både har lyst og evner til at sætte dig ind i de faglige områder og kan fungere som sparringspartner for både medarbejdere, dine teamleder kolleger i afdelingen og for din kontorchef.

Som person er du robust og velafbalanceret. Du har et stort overblik og kan bevare roen under pres og omsætte strategi til handling. Og så har du et godt humør.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på fuld tid, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt og er fysisk placeret på vores lokation i Holstebro. Der er mulighed for hjemmearbejde i det omfang det giver mening for opgaveløsningen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anne Mikkelsen på 41871761 eller sende en sms, så ringer Anne tilbage.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning sammen med CV og anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på fstyr.dk senest den 4. december.

Vi forventer at gennemføre første samtalerunde i uge 49, 2022. Vær opmærksom på, at samtalerne gennemføres på vores hovedlokation i Ribe.

Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.

Færdselsstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Har du lyst til at vide mere om Færdselsstyrelsens organisation, strategi og vision kan du læse herom på www. fstyr.dk.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Søndag den 04. december 2022

Lignende jobs

  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teamleder - Nat

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Vi søger i øjeblikket en ny Teamleder til vores fabrik i Lem. Er du en motiverende leder, med stor interesse i at forme fremtidens grønne oms..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Teamleder - Nat

    Er du klar på at tage det næste skridt i din karriere? Vi leder lige nu efter en ny Team Leder – Til 12 timers nathold i vores nye afdeling på fabrikken i Lem. Er du en motiverende leder, med stor .
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Teamleder

    Er du klar på at tage det næste skridt i din karriere? Vi leder lige nu efter en ny Team Leder – Til 12 timers nathold i vores nye afdeling på fabrikken i Lem. Er du en motiverende leder, med stor .
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 8
24. september 2024 8
23. september 2024 8
22. september 2024 7
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 9
16. september 2024 8
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 8