Rekrutteringsfirma

afdelingschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Arkil søger afdelingschef til miljøteknik og grundvandssænkning



Har du interesse i det miljøtekniske, grundvandssænkning og viden om geoteknik og er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som afdelingschef for Arkils afdeling for miljøteknik og grundvandssænkning måske noget for dig?

Bliv en del af en succesfuld virksomhed med fokus på miljøet


Miljøteknik og grundvandssænkning i Arkil har mere end 30 års erfaring indenfor alle former for forureningsoprensning, og er blandt Danmarks førende aktører indenfor in situ oprensning af forurenet jord og grundvand. Vi arbejder med spændende projekter for regioner, kommuner og private virksomheder, hvor alle opgaver kræver stor specialviden omkring håndtering af jordrensning og forureninger. I vores arbejde har vi stort fokus på miljøet og bæredygtige løsninger, hvor vi blandt andet sikrer vores grundvandsressourcer mod nedsivning af giftstoffer.

Om jobbet


Du er klar til at gå forrest, være handlingsorienteret og dine medarbejderes foretrukne sparringspartner. Du har et godt købmandskab og er god til at vurdere, hvilke opgaver, der skal bydes på, og hvordan projektøkonomien skal sammensættes. Kollegaerne i afdelingen forventer en empatisk leder, der, sammen med dem, kan styrke Arkils markedsposition i hele Danmark og skabe et motiverende arbejdsklima, hvor alle har lyst til at yde deres bedste og lidt mere til.

En af de vigtigste opgaver for afdelingen, vil være udformning af strategi og vækstmål, så vi sikrer, at afdelingen fortsat vil være på forkant med udviklingen. Du evner at gå forrest og være handlingsorienteret. Da nogle af dine kollegaer ikke altid er på det samme kontor som dig, skal du trives med distanceledelse. Ledelsesansvaret omfatter i dag 15 funktionærer og 20-25 timelønnede medarbejdere.

Du får direkte reference til divisionsdirektøren og du vil få din daglige gang på vores kontorer i Horsens og Greve, men skal også forvente aktivt at udvise interesse for vores projekter i hele landet. Du kommer til at indgå i chefgruppen, hvor du kan sparre og udveksle erfaringer sammen med de andre afdelingschefer.
Vi fremstår altid ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på.

Om dig


Du fremstår proaktiv, og din gode energi og evnen til at være pragmatisk i håndteringen af afdelingens opgaver, smitter af på dine medarbejdere. Du evner at se muligheder i stedet for begrænsninger, og så er du god til at få samarbejdet, på tværs af de forskellige afdelinger i Arkil, til at fungere optimalt og prioritere at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top, så der leveres ”kvalitet til tiden”.

Du har gerne erfaring fra branchen og en uddannelse som ingeniør eller lignende og har teknisk viden om miljøteknik, grundvand og gerne geoteknik. Det er afgørende for os er, at du er løsningsorientereret, og kan få samspillet mellem de forskellige medarbejdergrupper i afdelingen til at fungere, samtidig med at du kan skabe udvikling og vækst. Da afdelingens opgaver indeholder høj grad af egenproduktion, har du også ansvaret for hvilket materiel, afdelingen investerer i.
- Du er en dygtig leder, der favner bredt og formår at lede mange forskellige typer medarbejdere
- Du mestrer både de administrative opgaver samt de salgs- og forhandlingsrelaterede
- Du har erfaring med salg, tilbudsafgivelse og kalkulationer
- Du har gerne branchekendskab og et godt netværk
- Du arbejder struktureret, er omhyggelig, har et godt overblik og tør gå forrest
- Du har masser af gåpåmod og et højt drive
- Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig
- Du har gode sproglige færdigheder indenfor engelsk og gerne tysk
- Du behersker de gængse IT-systemer

Vi tilbyder


- En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer. Hertil kommer sundhedsforsikring og en god pensions- og kørselsordning
- Fleksibel arbejdsdag med kontor og arbejdsplads i Horsens og Greve
- God oplæring og introduktion til jobbet
- Et job, hvor der er kort fra tanke til handling og hvor dagene ikke er ens
- Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne.
- Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone
- En flad organisationsstruktur og højt til loftet
- Dygtige, loyale og erfarne kolleger

Om Arkil


Arkil er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder. Den er grundlagt i 1941 og har godt 2000 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet. De udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Forsyningsvirksomheder, Kommuner, Regioner, Vejdirektoratet og BaneDanmark, de håndterer anlægsarbejder, havnebyggeri, fundering, tunnelering og store kabelprojekter, og de sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur. De håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Samtidig er virksomheden en stærk aktør på vejserviceområdet, hvor de er en af pionererne inden for privat vejservice.
Der udføres egenproduktion i stor grad, og i fællesskab med andre specialistenheder i koncernen kan Arkil påtage sig at udføre alle typer anlægsprojekter. Arkil har en kultur, der tiltrækker både helt unge og nyuddannede medarbejdere, samtidig med at de fastholder mange meget erfarne medarbejdere. Arkil har en god økonomi og er en meget stabil virksomhed, hvilket betyder noget for de opgaver, Arkil finder tiltrækkende. Hos Arkil er ledelsen synlig og vil gerne være der for de ansatte.

Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Horsens over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1