Rekrutteringsfirma

Product Manager – Health Care

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Product Manager – Health Care



Nine United Care A/S



Kan du bringe din erfaring fra sundhedssektoren i spil på den ”anden side” af hegnet? Og kan du supportere vores kunder og sælgere i udviklingen af de rigtige produkter?

Du træder her ind i en nøglerolle i et relativt nystartet setup. Den overordnede koncernstruktur har eksisteret i mange år, men Nine United Care opstod i forbindelse med spredningen af Covid-19 til Europa i foråret 2020. Her stod sundhedsvæsnet over for akut mangel på værnemidler, og Nine United Care blev på baggrund af relationen til en stærk sourcing-aktør i Asien samt koncernens mangeårige tilstedeværelse i Kina, betroet opgaven med at skaffe værnemidler hjem til Danmark. Modellen om at konkurrere med de eksisterende leverandører har vist sit værd under COVID-19, så nu venter en spændende opgave i at få styrket Nine United Care’s position i markedet.

Stort potentiale med solidt bagland


Den nye Product Manager kommer til at få stor indflydelse på Nine United Care’s rejse. Med en meget stærk forsyningskæde i ryggen ligger der et kæmpe potentiale i at udfordre de eksisterende modeller og processer indenfor afsætning til sundhedsvæsenet. Det kræver en særdeles proaktiv person som forstår kunderne og produktudviklingsprocesserne og som kan indlede dialog med udbyders indkøbsfunktion og brugergrupper om kravspecifikationer og nye løsninger.

Dine overordnede opgaver bliver:

  • Udviklingen af produktsortiment
  • Afdække produktbehov og specifikationer
  • Udarbejde markeds- og konkurrentanalyser
  • Projektleder på produktudviklingsprojekter
  • Tæt samarbejde med sourcing-afdeling og leverandører i Asien omkring produktudvikling, kvalitet og specifikationer
  • Løbende i kontakt med indkøbs-og udbudskonsulenter fra kommunerne og Regionerne.
  • Opdatere viden på eksisterende produktportefølje
  • Markedsafdækning af nye produktområder
  • Ansvarlig for at de produkter der præsenteres i forbindelse med udbuddene, er konditionsmæssige i orden og at krævet dokumentation er vedlagt.
  • Proaktiv rådgivning og sparring med brugergrupper og indkøbskonsulenter indenfor sundhedsvæsenet omkring produktudvikling

Entreprenant profil med sundhedsfaglig indsigt


Som en del af et relativt nystartet setup, er det meget vigtigt at du drives af at bygge noget op og sætte dit eget præg på jobbet. Du trives fint med at ikke alting er på plads endnu og ser dette som en mulighed fremfor en begrænsning. Det er ligeledes vigtigt at du har en god indsigt i den hverdag som kunderne/brugerne bevæger sig i. Det betyder at du nok har en sundhedsfaglig baggrund sandsynligvis som sygeplejerske eller lignende. Alternativt har du opbygget en stærk erfaring fra indkøbssiden eller proaktivt salgs- eller produktarbejde ud imod sundhedssektoren.

Product Manager’en bliver et betydningsfuldt bindeled imellem, salg, kunden og sourcing og det er derfor vigtigt at du er kommunikativt stærk og arbejder struktureret med dine opgaver og mål.

Virksomheden er en del af en succesrig koncern, der består af en række privatejede selskaber rundt omkring i verden. Du bliver en del af en kultur, hvor medarbejderne støtter og hjælper hinanden gennem et stærk kollegialt bånd og et ønske om at spille hinanden bedre. Samtidigt er der høje forventninger til fremtiden – Nine United Care A/S vil være blandt de bedste indenfor sin branche. Der er fuld fart på udvikling og ideer og har du modet, evnerne og ideerne, så er der fantastisk mange muligheder for dels at udvikle sit eget job men også blive styrket både fagligt og personligt.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Kasper Vedsted Andersen på tlf. +45 51 70 78 32. Vi læser CV’er løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Nine United Care A/S:


Nine United Care A / S er leverandør af medicinsk udstyr, personlige værnemidler og care-produkter. Den opgave som Nine United Care løste i forbindelse med COVID-19 blev gennemført med succes og er en indsats og en præstation, som virksomheden er meget stolt af. Dette blev starten på Nine Health & Nine United Care – en forretning bygget på en åben og “direkte handel” forretningsmodel med det formål at levere priskonkurrencedygtige kvalitetsvarer til offentlige indkøbssystemer samt en bred vifte af non-food produkter og produkter til personlig pleje til detailhandlere.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Horsens
Reference: 2115.231
Virksomhed: Nine United Care A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Horsens

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Afdelingsleder
    • Horsens
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We believe in rewarding and recognizing individua..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Frederiksgade i Aarhus I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med é..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Horsens over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2