Rekrutteringsfirma

Vores nye Afdelingsleder skal være beboernes ambassadør, personalets rollemodel og et vigtigt medlem af ledergruppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du mod på nye udfordringer og søger du en lederstilling hvor du både får tid og mulighed for at arbejde med kultur, værdier og medinddragelse så læs med her:


Strandmarkshave er et populært plejecenter og vi er kendte for vores anerkendende tilgang og gode værdiarbejde som betyder at beboerne er i centrum og medarbejderne er ansvarlige i opgaveløsningen. Vi bor et ældre hus - fuld af varme, aktiviteter og liv. Centret rummer foruden 73 plejehjemspladser også 35 pladser på vores daghjem.

Om os.

Du får ansvaret for ledelsen af medarbejderne fordelt på de 24 ældreboliger, med plejehjemsstatus, som er de nyeste boliger i huset og fordelt på 2 etager. En medarbejdergruppe som rummer stor faglig forskellighed men som står samlet omkring dét, at gøre det bedste for beboerne. Det er en del af vores fælles DNA her på stedet, at vi kan lide at gå på arbejde, tage på ferie med beboerne, skabe aktiviteter sammen i hverdagen og i det hele taget bestræbe os på at være den bedste udgave af os selv.

Vi har et lavt sygefravær, gode trivselsmålinger og et etisk regnskab i god balance, alligevel kan hverdagen og opgaverne udfordre os. Særligt når vi øver os på at se på hinanden som én afdeling istedet for to, og når vi på trods af gode intentioner går fejl af hinanden på tværs af døgnet, etagerne, kulturen og forskellighederne. Vi kender hinanden godt og de fleste af os har været her mere end 10 år.

Om dig:

Det er derfor vi mangler og savner netop dig! Du kan med dit vindende væsen og dine gode menneskekundskaber se potentialet i os alle. Du kan være bølgebryderen i hverdagen der griber situationer på forkant og får os tilbage på ret kurs igen. Du er stærk i kommunikationen, tydelig og tryghedsskabende og en naturlig bannerfører for det gode sammenhold og det høje humør.

Du har erfaring med ledelse og ved hvad der skal til når vaner skal erstattes med nye og når adfærd, kultur og forandringer er på dagsordenen og præger hverdagen. Dit nærvær og evne til at være tilstede gør dig til en tillidsfuld sparringspartner både for personalet og dine lederkolleger. Du er naturligt opsøgende og i god kontakt både med beboerne, de pårørende og alle medarbejderne på tværs af døgnet.

Om kommunen:

Når du ansættes som leder i Hvidovre kommune, under Center for sundhed og Ældre, bliver du samtidig del af et aktivt og ambitiøst ledernetværk, hvor ledelse, fælles læring og udvikling ikke bare er en mulighed men et grundvilkår og en forpligtelse for alle at tage del i.

Om processen:

Vi kan ikke vente med at høre fra dig! og vi håber at vi på trods af vores hudløst ærlige skriv har vækket noget i dig som kalder dig frem til tasterne. Er du istedet nysgerrig og synes der mangler vigtig information som vi ikke har haft plads til?

Så grib telefonen istedet og ring til vores betroede rekrutteringskonsulent på opgaven, Anders Krauch på telefon 2196 8060

Vi tilbyder:

  • En spændende stilling som indeholder både ledelsesmæssige og sygeplejefaglige udfordringer.
  • Et veldrevet Plejecenter fuld af gode historier og stærke værdier.
  • Medarbejdere med faglighed, engagement og lysten til at arbejde med ældre.
  • At blive en vigtig del af et stærkt samarbejdende lederteam.

Vi ønsker:

  • At du kan gå forrest som leder og, at du forstår at arbejde praktisk med kultur, forandringer og værdier i dagligdagen.
  • At du kan arbejde med både drift og faglig udvikling, i en stilling med ansvar og gode muligheder for, at påvirke såvel mål, retning og kvalitet.
  • At du har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og erfaring som leder.

Vi forventer at afholde samtaler henholdsvis d. 14. Samt 16. december


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Onsdag den 09. december 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Head of Corporate Communications - Dovista A/S

    Head of DOVISTA Corporate Communications – Horsens Do you want to join an international market leader with a strategy to expand further, and where sustainability is a natural and integrated part .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Glostrup

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 12
20. august 2024 12