Rekrutteringsfirma

Servicechef til Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Brøndum søger en erfaren og dedikeret servicechef til at udvikle markedsområdet på Sjælland.

Vi har brug for dig, der med godt humør, gode kommunikationsevner og et godt kendskab til service inden for særligt VVS, sprinkler og ventilation kan fortsætte den positive udvikling af Brøndum’s afdeling i Hvidovre og deres serviceforretning. Med udgangspunkt i deres afdeling i Hvidovre, får du ansvaret for Brøndum’s serviceforretning på hele Sjælland.

Sæt dit præg på serviceforretningen i Brøndum

Du får en enestående mulighed for at præge din egen stilling og påvirke fremtidens forretningsområder, processer og udvikling inden for Brøndum Service. Du kommer til at samarbejde med stærke faglige kompetencer i en agil og forandringsvant organisation med fokus på vækst, tilfredse kunder og medarbejdere. Det bliver din opgave at sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af afdelingen og samtidig udvikle allerede eksisterende og fremtidige forretningsområder.

Du kommer til at referere direkte til den nationale servicedirektør og indgå i en landsdækkende chefgruppe for Brøndum Service, hvor I sammen udvikler serviceforretningen, sparrer med hinanden og igangsætter stærke tværfaglige og landsdækkende koncepter til vores kunder.

”Hos Brøndum bliver du en del af et tværfagligt samarbejde og fællesskab med de øvrige serviceafdelinger og med vores øvrige forretningsenheder, hvor vi løbende styrker overgangen fra entrepriseprojekter til serviceopgaver. Du kommer derfor til både at have et lokalt og nationalt perspektiv i forhold til den fremtidige udvikling af Brøndum”, Servicedirektør René Lund Rasmussen.

Robust leder med teknisk baggrund og et kommercielt mindset

Du har enten en teknisk uddannelse kombineret med solid kommerciel erfaring eller en kommerciel uddannelse kombineret med solid teknisk erfaring. Du har solid brancheerfaring og erfaring med det brede resultatansvar – fra kundekontakt, kommercielle kontrakter, projekter og opgaveløsning til effektive processer og tilfredse medarbejdere.

Som person er du proaktiv, resultatorienteret og helhedstænkende. Du er en synlig leder, der har øje for potentialet i nye idéer og i mennesker omkring dig. Og du kan samtidig skabe den struktur og det overblik, der skal til for at skabe den bedste ramme for dine medarbejdere. Du har et smittende engagement, et stort drive og en naturlig autoritet, og du opnår følgeskab fra dine medarbejdere og kolleger gennem involvering, lydhørhed og en stærk prioritering.

Velkommen til Brøndum

Du kan se frem til at blive en del af en spændende organisation i en dynamisk branche. Hos Brøndum bliver du en del af en koncern med godt 400 medarbejdere og med afdelinger i både Danmark og Grønland. Selvom Brøndum er en større organisation, har de en flad struktur. Du kan dermed få lov til at påvirke aktiviteternes gang og ikke mindst din egen rolle.

Vi arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen varetages af PersonaleBørsen, ved spørsgsmål kontakt da konsulent Steffen Sørensen på telefonen +45 26471 914 eller konsulent Kent Fredslund Pedersen på telefon +45 2877 0070


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 5
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 12
20. august 2024 12
19. august 2024 13