Cheflæge til afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for etablering af Afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme på Amager og Hvidovre Hospital?

Vi søger en visionær cheflæge som sammen med 2 chefsygeplejersker ønsker at stå i spidsen for etablering og udvikling af en ny sammenlagt afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme på Amager og Hvidovre Hospital.

I planområde Syd er de medicinske funktioner fordelt på tre matrikler, men det er ét hospital. Med etableringen af denne nye afdeling bliver det hjertemedicinske speciale lagt sammen i en afdeling med ansvar for funktioner på alle matrikler, og for Geriatri, Akutklinikken og medicinske funktioner, lungemedicin og endokrinologi, på Glostrup matriklen.

Med nybyggeriet på Hvidovre Hospital skabes en unik mulighed for at udvikle såvel de fysiske rammer som den interne organisering, således, at den understøtter en fremtidssikret, effektiv og patientfokuseret behandling af hospitalets 570.000 borgere. Har du lyst til at være en del af denne udviklingsproces, har vi stillingen til dig med ansættelse 1. marts 2023 eller efter aftale.

Stillingen

Sammen med chefsygeplejerskerne vil du få ansvaret for at opbygge en god og stærk tværfaglig ledelse til gavn for patienterne og mere konkret:

  • At opbygge en ny afdeling med fokus på udvikling af den faglige og forskningsmæssige profil i tæt samarbejde med de øvrige medicinske afdelinger i planområde Syd
  • At have det faglige ansvar for hjertemedicin og sammen med en ledende overlæge også varetage det faglige ansvar for geriatrien i planområde Syd
  • At styrke og videreudvikle patientforløbene i egen afdeling, og i samarbejde med øvrige specialer og afdelinger at udvikle optimale patientforløb på Amager og Hvidovre Hospital
  • At styrke sammenhængende patient-/borgerforløb i det tværsektorielle samarbejde
  • At styrke patientinvolveringen og patientens perspektiv i såvel det kliniske som det organisatoriske udviklingsarbejde
  • At præge udviklingen af et af landets største akuthospitaler, herunder sikre de medicinske specialers aktive bidrag til løsningen af de akutte opgaver
  • At afdelingens ressourcer udnyttes optimalt, og at afdelingens budget og krav til nærhedsfinansiering overholdes
  • At sikre udvikling af ledelsesteam og medarbejdere gennem tillid og delegering af ansvar, med et kontinuerligt fokus på at være rollemodel for at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, tværfagligt samarbejde og god ledelse
  • At styrke udviklings- og forskningsaktivitet til gavn for patienterne
  • At sikre et attraktivt, tværfagligt uddannelses- og forskningsmiljø

Cheflægen refererer, sammen med chefsygeplejerskerne, til hospitalsdirektionen, og er i fællesskab ansvarlige for daglig drift, budget, personale og faglig udvikling. Afdelingsledelsen skal sikre en rationel drift og et højt fagligt niveau for afdelingens samlede virksomhed. Afdelingsledelsen fastlægger afdelingens strategiske udvikling inden for rammerne af hospitalets og regionens overordnede strategi.

Om Afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme

Afdelingsledelsen består af en cheflæge samt to chefsygeplejersker. Den fælles afdelingsledelse er en ny samlet ledelse, så I skal sammen konsolidere jer og jeres fælles værdier. Sammen har I ansvar for at udarbejde en strategi for specialernes faglige og forskningsmæssige udvikling. Funktionerne på Hvidovre matriklen indflytter i det nybyggede hospital i foråret 2024.
Personalemæssigt består afdelingen af en engageret stab af medarbejdere og ledere på flere end 400 personer. Afdelingen har aktuelt 131 senge fordelt med 70 på Glostrup, 22 på Amager og 39 på Hvidovre.

På alle 3 matrikler findes et stort hjerteambulatorium med en række specialiserede ambulante funktioner. Der udføres dagligt TTE og TEE, Holter og eventdiagnostik, hjerte CT, hjerte MR samt forventning om udbygning af PET-CT i nær fremtid.

På Glostrup matriklen er der lunge-, endokrinologisk og geriatrisk ambulatorium samt fælles medicinsk daghospital.

Der er en omfattende forskningsaktivitet indenfor avanceret billeddiagnostik og arytmi med projekter i samarbejde med inden- og udenlandske hjertecentre. Derudover er afdelingen bevilget midler til oprettelse af et professorat.

Afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme varetager hjertemedicin på alle matriklerne og den samlede medicinske funktion og akutklinik på Glostrup matriklen. Afdelingen har det faglige ansvar for geriatri på tværs af planområdet og samarbejder med Afdeling for Medicinske Sygdomme om ensartede faglige patientforløb inden for de intern medicinske specialer, særligt lungemedicin og endokrinologi.

Din profil

  • Du er speciallæge i kardiologi
  • Du har en stærk faglig og ledelsesmæssig identitet
  • Du har organisatorisk forståelse og evne til at samarbejde på alle niveauer
  • Du har relevant ledelsesuddannelse eller ønsket om at få det
  • Du har en tydelig kommunikation samt ledelsesmæssig gennemslagskraft baseret på en åben, involverende og anerkendende ledelsesstil
  • Du kan samle og lede en stor tværfaglig personalegruppe, med et særligt fokus på lægegruppen
  • Du har et stærkt fokus på betydningen af et attraktivt arbejds- og uddannelsesmiljø som grundlag for fastholdelse og rekruttering
  • Du har evne og flair for at skabe et attraktivt og udviklende forskningsmiljø, herunder et tæt samspil mellem forskning og klinik
  • Du formår at tilrettelægge en effektiv drift, systematisk økonomistyring og prioritering af ressourcer for en stor afdeling placeret på tre matrikler

Du har nødvendigvis ikke alle kompetencer, men en åben tilgang, vilje til at lære i kombination med en stærk ledelsesprofil er en fordel og vi opfordrer dig til at søge stillingen alligevel.

Ansøgning og ansættelsesforhold

Har ovenstående vakt din interesse for stillingen, så send en motiveret ansøgning og CV senest den 4. januar. Du skal i ansøgningen forholde dig til de syv lægeroller/ kompetenceområder.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af cheflæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 13. januar 2023 og anden runde 22. februar 2023. Kandidater der går videre til anden runde vil blive bedt om at gennemføre personlighedstest i perioden 31. januar – 9. februar 2023.

Du er meget velkommen til at hente yderligere oplysninger hos vicedirektør Jakob Hendel på tlf.nr.: 2171 1695 eller hospitalsdirektør Birgitte Rav Degenkolv på tlf.nr.: 2680 4053. Ligesom du er velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Jette Beck Mieritz på tlf.nr.: 3133 7511.

Jobprofil, stillingsbeskrivelse samt yderligere profilbeskrivelse af afdelingen kan rekvireres hos direktionssekretær Kia Frisenborg på mail: [email protected] eller telefon: 3862 1702.

Læs mere om Amager og Hvidovre Hospital på hospitalets hjemmesider www.amagerhospital.dk og www.hvidovrehospital.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 12
20. august 2024 12
19. august 2024 13
18. august 2024 13
17. august 2024 13
16. august 2024 13