Afdelingsleder til Virksomheds- og Uddannelsesservice - Kursussalg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Brænder du for at skabe vækst inden for kurser og efteruddannelse? Har du en stærk salgsprofil og et ønske om at drive en strategiproces på et spændende område? Så er dette job noget for dig. Vi ønsker nemlig at skabe de bedste rammer for kursister og medarbejdere, og du skal være med til at sikre disse rammer.

Om jobbet
NEXT søger en afdelingsleder til varetagelse af ansvaret for salgsdelen af vores kursus- og efteruddannelsesområde. Du vil skulle drive skolens strategi på området frem mod 2025 i tæt samarbejde med vores brancheskoler og kursusservice.

Jobbet som afdelingsleder indebærer, at du bliver ansvarlig for to salgskonsulenter, som er specialiseret inden for deres egne brancher. Du vil til hver en tid skulle have fingeren på pulsen og kende skolens handlemuligheder, samt branchens behov og tilpasse salget herefter. Skolen har en klar vækststrategi på området, og det forventes at du leverer på denne.
Som del af NEXT bliver du også en del af et stort fælles lederteam på tværs af hele organisationen. Her vil du samarbejde og sparre med organisationens øvrige ledere. Dine opgaver vil være varierende og udfordrende, og du får en hverdag, hvor dine opgaver spænder bredt. I det daglige vil du være en del af en ledergruppe med fem andre ledere, hvor du i særlig grad vil have et tæt samarbejde med lederen for kursusservice. Du vil referere til uddannelsesdirektøren med ansvar for Virksomheds- og Uddannelsesservice.

Din profil
Vi lægger vægt på dine faglige kompetencer såvel som dine personlige kompetencer.
Du vil indgå i en dynamisk og spændende transformation af NEXT, hvor netop det område, som du bliver ansvarlig for, spiller en stor rolle.

Dine faglige kompetencer
  • Du har erfaring med ledelse, gerne af salgsspecialister
  • Du har en relevant uddannelse indenfor ledelse og salg
  • Du har selv stor erfaring med salg – og gerne med salg af kurser
  • Du har en analytisk tilgang til salgsarbejdet og arbejder målrettet med KPI’er
  • Du har kendskab til både det private arbejdsmarked, samt det offentlige
  • Du har erfaring med at arbejde tværgående i en stor organisation

Dine personlige kompetencer

Du har helhedsforståelse og formår at sætte dig i organisationens sted og kan omsætte dette til understøttende initiativer og indsatser. Derudover er det særlig vigtigt, at du:
  • er dialogsøgende og løsningsorienteret
  • har stærke relationelle evner
  • formår både at prioritere egne opgaver, at prioritere og uddelegere opgaver og levere til tiden

Om os
NEXT er en stor organisation og sammenslutning af gymnasier og erhvervsskoler. Vi tilbyder en udfordrende stilling i et professionelt miljø og et attraktivt job med stor indflydelse på proces og eget ledelsesrum – og med gode muligheder for at udvikle personlige og faglige kompetencer.

Videreuddannelse
Vi har fokus på uddannelse - også af dig. Vi vil sikre, at du bliver udviklet inden for ledelse og administration. Vi forventer til gengæld, at du er klar til at lægge dig i selen for at dygtiggøre dig som en del af din konstante udvikling.

Hvis du vil høre mere
Se mere på www.nextkbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Jakob Theilmann på tlf. 60657073, mail [email protected].

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Glostrup. Du skal påregne skiftende arbejdssteder. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Du skal påregne skiftende arbejdssteder.

Vi ønsker, at du begynder hurtigst muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket.
Vi afholder 1. ansættelsessamtale løbende. Hvis du går videre i rekrutteringsprocessen, skal du afsætte yderligere tid til test, feedback-samtale på test samt 2. ansættelsessamtale.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.600 årselever en god uddannelse. I 2021 havde vi en omsætning på 675 mio.kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ishøj
  • Mandag den 09. maj 2022

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0