Distriktschef København og Nord Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karlslunde

Vil du være med til at genrejse ALDI og genopfinde discount i virksomheden, der opfandt det?

Vi søger en engageret distriktschef, som tør at gå forrest og vil sætte sit præg på det nye ALDI. Det er ikke alle, der har det, der skal til for at passe ind i ALDI. Du skal kunne sætte hak ved vilje, vedholdenhed og vindermentalitet.

Du kommer til at stå i spidsen for et hold, hvor alle på teamet har en vigtig rolle i at skabe det nye ALDI. Du viser vejen, når du står i spidsen for dit eget distrikt af ALDI-butikker i København og Nord Sjælland.

Din hverdag

Som distriktschef har du det overordnede ansvar for dine ALDI-butikker. Du bliver sparreringspartner for butikscheferne, som du vejleder og træner, så de bliver de bedste ledere for deres medarbejdere. Det er dig og holdet, der sammen skaber den forandring, der skal bringe ALDI i spidsen igen.

Til dagligt er det ude i dine butikker, man oftest finder dig. Det er nemlig her, du kan sikre, at dine medarbejdere udvikler sig og er motiverede, og at butikkerne altid er i topform.

Derudover har du opgaver såsom at:

  1. Udvikle, sparre og samarbejde med butikscheferne samt personalet i butikken.
  2. Sætter kunderne i centrum i alt hvad du foretager dig
  3. Gennemgå resultater og nøgletal for butikkens salg
  4. Afholde og følge op på træning af medarbejderne i butikken for at sikre, at alle medarbejdere er forberedte og klar til at give den bedste kundeoplevelse
  5. Sørge for, at butikkerne overholder ALDIs butikskoncepter
  6. Sikre et optimalt vareflow på lager og ude i butikken, så vi altid følger med efterspørgslen
  7. Opbygge gode relationer


Din profil

Det er særligt din evne til at udvikle, forstå og lede dine medarbejderne, der gør dig til en succes, og du vælger altid god vejledning og sparring over den blå kuglepen. Og så har du lyst til at være med i en virksomhed, hvor der sker en masse forandringer, som du er med til at implementere.

Vi ser to veje ind til denne stilling:

  1. Du kan have dine lederegenskaber fra en tidligere stilling som butiks- eller distriktschef og gerne fra detailbranchen.

Du kan komme med en akademisk uddannelsesbaggrund og har lyst til at bruge dit første år på at blive trænet i ALDIs forretning og butiksdrift for efterfølgende at stå på egne ben. Du får en enestående mulighed for at blive leder for et af Danmarks mest kendte discountbrands på et skelsættende tidspunkt og du lærer en masse om forandringsledelse.

Vores fordele

Ved siden af de spændende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

  1. Firmabetalt bil
  2. Muligheden for at sætte dit præg fremtidens ALDI
  3. Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
  4. Grundig onboarding med fokus på ALDI’s forretningsgange
  5. En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed – så dine muligheder rækker ud over landets grænser
  6. Et team fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!
  7. Fleksibilitet til selv at planlægge og tilrettelægge din arbejdsuge.


Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Alan Ryager-Jørgensen på mail [email protected] Ansøgningsfristen for jobbet er d.09-11-2022

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karlslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karlslunde
  • Onsdag den 09. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karlslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karlslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Karlslunde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0