Genopslag: Souschef til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du prøve kræfter med faglig ledelse, og har du lyst til at tage del i ansvaret for bl.a. udlændingelovens regler om asylansøgere, grænsekontrol og visumområdet? Så er du måske den nye souschef, vi leder efter i Asyl og Visum.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du bliver en del af Asyl og Visum i vores departement. Kontoret har bl.a. ansvaret for udlændingelovens regler om asyl, herunder reglerne om kvoteflygtninge, asylansøgeres vilkår i Danmark, asylsagsproceduren og Dublinforordningen samt Flygtningenævnets virksomhed.

Kontoret har også ansvaret for udlændingelovens og EU-rettens regler om grænsekontrol, herunder Schengen-grænsekodekset, samt for reglerne om visum til Danmark, deriblandt EU-reglerne om Schengenvisa, og samarbejdet med Udenrigsministeriet og de diplomatiske repræsentationer i udlandet på visumområdet.

Vi arbejder også med gennemførelse af en række EU-retsakter vedrørende den eksterne grænseforvaltning i form af det kommende ind- og udrejsesystem (EES) og et EU-system for rejseinformation samt rejsetilladelse for rejsende fritaget for visum (ETIAS).

Kontorets 15 medarbejdere er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et dynamisk miljø med stor politisk bevågenhed. Vi har til tider travlt, og der kan være behov for fleksibilitet for at komme hele vejen i mål, men vi lægger vægt på, at der skal være en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Du vil blive en del af ledelsen af kontoret, hvor du skal sikre en løbende prioritering af kontorets opgaver samt bidrage til, at kontoret skaber resultater af høj faglig kvalitet. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i faglig sparring med kontorets sagsbehandlere, ligesom du vil skulle fungere som godkender af en række af kontorets sager. Du vil i dit daglige arbejde have samarbejdsrelationer til andre myndigheder, herunder på Udlændinge- og Integrationsministeriets område, og eksterne interessenter mv.

Du vil referere til kontorchefen og fungere som stedfortræder for denne under fravær. Du vil blive en del af et ungt ledelsesteam, hvor der er stor åbenhed over for idéer til, hvordan kontorets arbejde kan tilrettelægges.

Vores forventninger til dig
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur., og vi ser gerne, at du har erfaring med faglig ledelse. Du skal have lyst til at stå i spidsen for et område, der består af dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige kvalifikationer, og du skal være motiveret af at udøve god ledelse i samarbejde med kontorchefen.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har lyst og evne til at deltage i ledelsesarbejdet, herunder at du er nærværende og opsøgende i forhold til medarbejderne, at du har en åben og positiv indstilling, og at du gennem dit eget engagement kan motivere medarbejderne
  • har stor politisk forståelse og interesse – du skal kunne navigere på et område med stor politisk bevågenhed
  • har et godt og sikkert overblik i en foranderlig hverdag
  • er fagligt stærk, grundig og kvalitetsbevist
  • er kommunikativt stærk og evner at bevare et godt og professionelt forhold til kontorets samarbejdspartnere

Det er derudover en fordel, hvis du har:

  • erfaring fra en politisk styret organisation med ministerbetjening og lovforberedende arbejde
  • kendskab til udlændinge- og integrationsområdet

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kenny Rasmussen på telefonnummer 61 98 33 40 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0