Kontorchef til administrations- og økonomikontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med økonomistyring og budgetlægning samt udvikling og optimering af administrative opgaver? Er du en dygtig leder, der evner at lede gennem andre, og kan du navigere sikkert i en verden med mange interessenter? Så er du måske vores nye kontorchef til kontoret Administration og Tilskudsøkonomi.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Administration, økonomi og regnskab på tværs af institutioner
Som kontorchef i Administration og Tilskudsøkonomi har du ansvaret for 3 enheder med tilhørende områdeledere og i alt 38 medarbejdere. En vigtig ledelsesopgave er således at lede kontoret i samarbejde med kontorets områdeledere. Opgaverne i enhederne varierer fra arbejdet med budget, økonomistyring og regnskab internt for Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og Styrelsen for Forskning og Uddannelse og til administration af bevillinger og tilskud.

Din opgave er primært at have det overordnede ansvar for en god og sammenhængende løsning af kontorets opgaver, herunder at udvikle den løbende økonomiopfølgning og ledelsesinformation samt understøtte et godt samarbejde med alle kontorets interessenter. Kontoret har stærke samarbejdsrelationer, både internt i Uddannelses- og Forskningsministeriet, men også eksternt med Innovationsfonden, Studievalg Danmark m.fl.

En af kontorets enheder er lokaliseret i Svendborg. Det er således en vigtig ledelsesmæssig opgave, at du kan skabe rammerne for et tæt samarbejde og en optimal opgaveløsning på tværs af forskellige geografiske lokationer.

Du refererer til den ene af styrelsens vicedirektører og er en del af styrelsens chefgruppe. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone med et tæt samarbejde om et stærkt fælles fokus på at udvikle vores organisation og opgaveløsning og derigennem medvirke til ministeriets mål om fremragende uddannelse og forskning.

Er du vores nye kontorchef?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation, gerne fra centraladministrationen.

Samtidig forestiller vi os, at du:

  • sætter ambitiøse mål, som du også kan tilrettelægge vejen til at realisere
  • er god til at skabe et tillidsfuldt samarbejde internt og eksternt
  • er dygtig til at indgå i en ligeværdig og konstruktiv dialog med medarbejdere, samarbejdspartnere og interessenter
  • har en god dømmekraft med et analytisk udgangspunkt
  • er handlekraftig og løsningsorienteret
  • har høj arbejdskapacitet og et godt overblik.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern på rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1, og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Thomas Viggo Lindrum Pedersen på telefonnummer 7231 7860 eller e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 36 og anden samtalerunde i uge 37. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest af udvalgte kandidater.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0