Udlændingestyrelsen søger souschef til Kontoret for Økonomi og Indkvartering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med faglig ledelse og lyst til at få ansvaret for bygninger på asylcentre og den faglige ledelse af viceværter på centrene Sandholm og Sjælsmark samt juridiske opgaver inden for bl.a. udbudsretten, entrepriseretten og erhvervslejeretten? Så er du måske den nye souschef, vi leder efter i Kontoret for Økonomi og Indkvartering i Udlændingestyrelsen.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du bliver en del af et politisk styret organisation, hvor du som souschef skal have styring af arbejdet og hele organisationen for øje. Du skal sikre rettidig opgaveløsning og relevant skriftlig og mundtlig kommunikation til ledelsen, departementet og eksterne samarbejdspartnere. Dit arbejde omfatter ligeledes kompetenceudvikling af kontorets medarbejdere. Samtidig skal du være fleksibel i forhold til dit arbejdssted, da din arbejdsuge typisk vil bestå af fire dage i Næstved og én dag på asylcentrene Sandholm og Sjælsmark.

Du skal arbejde i Kontoret for Økonomi og Indkvartering, som har ansvaret for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab. Vi samarbejder tæt med andre dele af Udlændingestyrelsen, departementet, andre myndigheder og indkvarteringsoperatørerne, som på vegne af styrelsen står for den daglige drift af asylcentrene.

Du vil referere til kontorchefen og indgå i ledelsesteamet. Ud over dig og kontorchefen vil ledelsesteamet bestå af den daglige leder af økonomiområdet. Du vil generelt have en tæt dialog med den daglige leder af økonomiområdet, som også fungerer som souschef. Du skal være indstillet på at kunne fungere som stedfortræder for kontorchefen i dennes fravær, særligt i forhold til opgaverne på bygnings-, indkøbs-, udbuds- og viceværtsområdet.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du vil på daglig basis have ansvar for arbejdet i bygningsteamet for Udbud og Indkøb samt viceværterne på centrene Sandholm og Sjælsmark. Bygningsteamet er ansvarligt for drift og vedligehold samt etablering og fraflytning af asylcentre, administration af lejeaftaler, bygningsmæssige tilpasninger af asylcentrene, energioptimering og lagerstyring af inventar. Teamet for Udbud og Indkøb har ansvaret for en bred vifte af opgaver, lige fra store entrepriser på asylcentrene, kantinedrift, serviceaftaler, enkelte retssager og til de daglige indkøb af håndværkerydelser. Viceværterne varetager en række opgaver vedrørende navnlig drift af varmecentraler samt udvendig vedligeholdelse på asylcentrene Sandholm og Sjælsmark i tæt samarbejde med bygningsteamet.

Du får engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Kontoret har ca. 30 medarbejdere med en nogenlunde ligelig fordeling af medarbejdere mellem de to souschefer. I kontoret lægger vi stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur. eller cand.scient.pol., og du har erfaring med faglig ledelse. Herudover har du brede juridiske kompetencer og også gerne kenskab til asylcenterdriften. Du har lyst til at stå i spisen for at område, der består af dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige kvalifikationer, og du har lyst til at håndtere såvel udviklingsopgaver som den daglige drift.

Det er en forudsætning, at du har gode skriveevner og er stærk i både skriftlig og mundtlig fremlæggelse. Herudover ser vi gerne, at du besidder viden om planlovgivning, lovgivning på byggeområdet samt udbudsret, kontraktsret, erhvervslejeret, entrepriseret, udlændingeret og forvaltningsret. Det er også en fordel, hvis du kender til den kommunale struktur i forbindelse med sagsbehandling af byggesager.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med de nævnte discipliner, men du skal have interesse for området og være indstillet på hurtigt at tilegne dig viden, skabe størst mulig synergi mellem de enkelte teams og trives med alsidig opgaveportefølje.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst
  • løsningsorienteret og hurtig til at træffe beslutninger
  • udadvendt og god til at samarbejde og kommunikere både internt og eksternt
  • en vigtig rollemodel i forhold til at bidrage til et godt psykisk arbejdsmiljø
  • arbejdsom, tillidsvækkende og fleksibel
  • interesseret i at udvikle dig ledelsesmæssigt

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • ministerbetjening
  • forhandlinger
  • udbudsopgaver
  • faglig ledelse


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0