Ambitiøs kontorchef til Idræt og Folkeoplysning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en drivende kraft for udviklingen af dansk idræt og folkeoplysning, og er du en inspirerende leder med høje ambitioner, som kan sætte en klar retning for arbejdet? Så er du måske Kulturministeriets nye kontorchef for Idræt og Folkeoplysning.

Stillingen
Som kontorchef for Idræt og Folkeoplysning vil du få det ledelsesmæssige ansvar for et hold af dygtige medarbejdere, der arbejder aktivt med udvikling af regeringens politik i forhold til idræt og folkeoplysning. Kontoret arbejder bl.a. med at understøtte, at alle grupper i samfundet har mulighed for og lyst til at deltage i idræts- og foreningslivet, at sikre gode rammer og vilkår for vores foreningsliv, men også med bredere problemstillinger i forhold til fx Anti-doping og udfordringer forbundet med samarbejdet i internationale fora, som fx den aktuelle debat om afholdelse af fodbold VM i Qatar.

På folkeoplysningsområdet arbejder kontoret bredt med at styrke demokratiet og borgernes deltagelse gennem fx højskoler, aftenskoler og foreningsliv. Vores foreningsliv og folkeoplysning spiller en vigtig rolle i at skabe mere sammenhængskraft i samfundet fx ved at understøtte borgernes muligheder for at indgå i relationer og meningsudvekslinger på tværs af forskelligheder.

Opgaverne i kontoret spænder således bredt og favner ministeriets udvikling af idrætsområdet, breddeidræt, eliteidræt, folkeoplysning og folkehøjskoleområdet, samt mål- og rammestyring af Kulturministeriets institutioner på idræts- og folkeoplysningsområdet. Kontoret varetager også opgaver vedrørende Sydslesvigudvalgets arbejde og afgørelser om tilskud og lån til aktiviteter til gavn for det danske mindretal i Sydslesvig.

Kontoret indgår i Center for Kulturarv, Idræt og Folkeoplysning og du vil have et tæt samarbejde med den anden kontorchef i centeret om både faglige og ledelsesmæssige opgaver.

Kulturministeriets departementet har en strategi, som indebærer, at Kulturministeriet skal styrkes som en drivende kraft for udviklingen af kulturpolitikken. Strategien udmønter sig bl.a. i mål om, at vi arbejder systematisk og analytisk med udvikling af politik og nye løsninger, at vi leverer gennemtænkte løsninger af høj faglig kvalitet baseret på viden og data om kulturområdet og har et dybt kendskab til vores område og danskernes behov.

Om dig
Du vil som kontorchef stå i spidsen for at implementere kontorets strategiske sigtelinjer, som bl.a. har fokus på at udvikle ny politik. Du er ambitiøs og har et stort overblik. Du har vilje og styrke til at nå resultater i en til tider hektisk og omskiftelig hverdag, og samtidig har du blik for og lyst til at arbejde aktivt med personaleledelse og har fokus på medarbejderudvikling.

Det vil være en fordel – men ikke en betingelse, hvis du har interesse for og erfaring med idræts- og folkeoplysningsområdet eller lignede kulturområder.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Har ledelseserfaring, gerne fra centraladministrationen
  • Har solid erfaring med politiske processer
  • Er analytisk funderet og har erfaring med at omsætte analyse og data til politisk råderum
  • Er initiativrig og udviklingsorienteret
  • Har en åben og inddragende ledelsesstil kombineret med en god situationsfornemmelse
  • Har gode samarbejdsevner og interesse for at indgå som central aktør i forskelligartede processer med mange interessenter
  • Har personligt engagement, gennemslagskraft og beslutningskraft.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på at udvikle vores medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads med en aktiv personaleledelse. Kulturministeriet er en arbejdsplads med højt ambitionsniveau, og der bliver stillet høje krav til medarbejderne. Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og tilbyder gode karrieremuligheder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske på kontrakt jf. reglerne i rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er placeret i gruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelsen sker på åremål og efter gældende overenskomst. Der kan forhandles tillæg afhængig af kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingschef Søren Lund på mail [email protected], tlf. 51 89 56 92. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Lisette Sundien på [email protected] eller 41 39 39 10.

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk

Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den 16. august 2021.

Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 33 - 34.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0