Chef for Kapacitetsudviklingssektion (FA2) i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en chef, som har en velfunderet forståelse for militære operationer på tværs af værn og domæner på fremtidens kampplads? Kan du inspirere til nytænkning og paradigmeskifter, og har du mod på at håndtere udfordrende og komplekse opgaver? Så er du et godt bud som chef for Kapacitetsudviklingssektionen i Forsvarskommandoen.

Om os

Du bliver en del af Forligsafdelingen, der sammen med Strategiafdelingen og Styringsafdelingen udgør Udviklings- og Planlægningsstaben i Forsvarskommandoen. Staben er blandt meget andet ansvarlig for Forsvarets oplæg til forsvarsforlig og den efterfølgende implementering af de konkrete projekter, men også ansvarlig for den konkrete planlægning og driftsstyring knyttet til Forsvarets samlede virksomhed.

Forligsafdelingen udgøres af yderligere to sektioner. Du indgår således i Forligsafdelingens ledelsesteam sammen med de øvrige sektions- og souschefer.
Vi arbejder i et travlt, dynamisk og udfordrende miljø i spændingsfeltet mellem den operative opgaveløsning og de politiske processer. Vi har fokus på et godt tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor vi drager fuld nytte af alles kompetencer, vi har hinandens ryg, vi tænker ud af boksen, og vores arbejde har afgørende indflydelse på fremtidens Forsvar.

Om stillingen

Kapacitetsudviklingssektionen (FA2) er ansvarlig for den strategiske udvikling af
Forsvarets kapaciteter, herunder udarbejdelse og løbende opdatering af de dokumenter, der lægges til grund for udviklingen og indgår som bidrag til den løbende og konkrete udvikling af Forsvaret. Stillingen favner således bredt, og kapacitetsudviklingen sker i tæt samarbejde med værnskommandoer og øvrige kommandoer under Forsvarskommandoens myndighedsområde samt de støttende styrelser. Snitfladerne strækker sig desuden til også at omfatte andre styrelser i og uden for Forsvarsministeriets område og tillige i relation til internationale myndigheder.

Sektionen udgøres af én chef, én souschef og 15 sagsbehandlere med baggrund fra alle værn, herunder tre udsendte forbindelsesofficer til strategiske vigtige partnere. Du har pt. 12 medarbejdere placeret i Karup og en i København. Du refererer til chefen for Forligsafdelingen.

Om dig

Det er væsentligt, at du har et opdateret og indgående kendskab til Forsvarets samlede opgaveløsning og herunder særligt den operative kernevirksomhed. Du bør tilsvarende have et godt kendskab arbejdet med kapacitetsudvikling i Forsvaret. Det er en fordel, hvis du også har kendskab til de politiske processer, der knytter sig til forberedelse af et forsvarsforlig.

Vi forventer, at du har gennemført Videreuddannelses trin II for Ledere (VUT II/L), Stabskursus, MMS eller andet tilsvarende kursus. Det forventes, at du har solid ledelseserfaring, og det er en forudsætning, at du har forrettet tjeneste i chefstillinger på niveauet.

Du er analytisk skarp i din tilgang til opgaveløsningen og formår at behandle og præsentere komplekse problemstillinger præcist og effektivt. Du har interesse i og forståelse for fremtidens trusler og opgaver, og at du kan inspirere dine medarbejdere og samarbejdspartnere til nytænkning og paradigmeskifter i forhold til Forsvarets kapacitetsudvikling.

Dit helhedssyn er en af dine vigtigste kompetencer for at lykkes i stillingen, ligesom høj grad af personlig integritet og autoritet – er afgørende kompetencer – i en stilling, hvor mange dimensionerende og ofte modsatrettede hensyn skal tilgodeses.

Du forventes at have gode relationelle kompetencer, og det kan være en fordel, om du har arbejdet i Forsvarskommandoen, Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen eller Forsvarsministeriets departement. Du er en empatisk chef med gode samarbejdsevner og kommunikative kompetencer, og du evner at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Stillingen er til besættelse snarest muligt. Dit daglige tjenestested vil være enten København eller Karup, og vil kunne aftales i forbindelse med tiltrædelse af stillingen.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Forligsafdelingen oberst Lars-Bo Mørkholt på tlf. 41 85 05 99. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Anja Baldorf fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 51 42.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfristen er den 9. januar 2022 og vi forventer at holde samtaler i løbet af uge 2 og 3, med tiltrædelse snarest muligt herefter eller senest 1. marts 2022.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0