Operations Team Koordinator til en af Europas hurtigst voksende bilvirksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du bilkendskab, er god til at holde overblikket og varetage administrative opgaver? Forstår du vigtigheden af at have en god konstruktiv dialog med dine stakeholders? Og vil du være med på en rejse i et ungt foretagende med stor vækst? Så kan vores stilling som Team Koordinator for Operations måske være noget for dig!

Hvorfor Auto1 Group?
Vi er Europas ledende og hurtigst voksende markedsplads for brugte biler. Vi er placeret i mere end 30 lande, har mere end 4000 ansatte globalt og over 350 test- og indkøbsstationer. Vi sikrer en åben og sikker forhandlings- og købsprocess af brugte biler. Verden over udvider vi, og nu har du muligheden for at være med, når vi fortsætter vores vækst.

Arbejdsopgaver
I rollen som Team Koordinator for Operations arbejder du med forskellige opgaver, der relaterer sig til processen fra solgt bil til levering/overdragelse til vores B2B kunder. Vores Operation afdeling fungerer som bindeled mellem vores indkøbsstation, hovedkontoret og partnere. Som Team Koordinator vil du blive have det overordnet ansvar for arbejdsopgaverne i Operations i tæt sparring med vores Junior Operations Specialist.

Mere specifikt vil jobbet indebære arbejdsopgaver som:

  • Være ansvarlig for den daglige drift af operationsafdelingen og sikre, at vi leverer fremragende service til vores B2B kunder og ydermere sikre, at kundetilfredsheden er høj.
  • Reklamationsbehandling og kontakt med det tyske kontor i forbindelse hermed
  • Support til vores forskellige afdelinger vedrørende processen fra køb til levering.
  • Support i forbindelse med transport, import og eksport.
  • Afmelding af biler ved køb
  • Ansvar for kvalitetssikring med regelmæssig vedligeholdelse og forbedring af kundetilfredshed (B2B).

Din Profil
Vi forestiller os at du har en længere videregående uddannelse i økonomi, administration, supply chain eller anden relevant uddannelse. Du må gerne være i starten af din karriere eller er på udkig efter din første koordinator stilling.

For at lykkes i rollen skal du have en interesse i at arbejde tæt sammen med B2B kunder og trives i en problemløsende rolle, hvor du har mange bolde i luften. Du har evnen til at holde overblikket, selv i pressede situationer, og du har et forretningsdrevet fokus, hvor du nemt kan sætte dig ind i vores forretningsmodel og potentiale for udvikling. Yderligere er det vigtigt, du har en interesse og grundlæggende viden om biler.

Du kommunikerer flydende på dansk og du er god til engelsk på skrift og i tale. Derudover skal du have et godt kendskab til MS Office eller Google Sheets, Docs m.v. og have kørekort. Som person er du udadvendt og formår selvstændigt at drive ting fremad. Da vi er et mindre team i Danmark, er det afgørende, at hver enkelt tager ansvar og bidrager til opgaveløsningen samt samarbejdet og den positive ånd.

Dette kan vi tilbyde
Bliver du vores nye Team Koordinator for operations, giver vi dig mulighed for at blive en del af et spændende, dynamisk og internationalt foretagende, som er i stor vækst. Du skal arbejde med en unik forretningsmodel, der er med til at revolutionere bilindustrien, men også giver bilejere nye muligheder for at sælge deres biler enkelt og nemt. Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld rolle i et arbejdsmiljø, der er åbent, positivt og motiverende med en flad organisationsstruktur og korte beslutningsveje.

Ansøgning
Er du klar til at tage næste skridt i din videre karriere, og kan du se dig selv i denne rolle, så ser vi frem til at modtage dit CV og en ansøgning. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail. Vi ønsker opstart hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Torsdag den 12. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0