Faglig chef til supportfunktion i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Brønshøj/Vanløse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at sikre alle børns trivsel, læring og udvikling? Vil du være en del af den overordnede ledelse af skoler, daginstitutioner, fritidstilbud og den faglige support? Og vil du tage et medansvar for fremtiden for børn og unge i området? Så er du måske den kommende faglige chef i Område Vanløse/Brønshøj.

Alle børn og unge skal have de bedste betingelser for at lære, udvikle sig og trives. Det er opgaven for de mange ledere og medarbejdere på københavnske skoler og dagtilbud. Vi søger fra 1. januar 2020 en faglig chef til Område Brønshøj/Vanløse, som med engagement, ansvar og i tæt dialog med skoler og institutioner vil arbejde for at skabe stærke faglige og inkluderende fællesskaber for alle områdets børn.

Område Brønshøj/Vanløse har ni folkeskoler og ca. 75 daginstitutioner, fritidsinstitutioner og fritidscentre på 0-18-års området, som er organiseret i kommunale klynger, en selvejende klynge og et selvejende netværk. Men både antallet af enheder og medarbejdere er i rivende udvikling, som det er tilfældet for resten af hovedstaden. I alt er der ca. 3.300 medarbejdere, hvoraf 120 er tilknyttet områdeforvaltningens supportfunktioner.

Som faglig chef er du en del af områdeledelsen, der udover dig består af en områdechef og teamlederne for de enkelte supportteams. Områdeledelsens primære opgave er at lede lederne i områdets skoler og institutioner samt at levere faglig støtte og support til børn, forældre, skoler og institutioner gennem den faglige support, som du har det overordnede ansvar for. Den faglige support er en samlet betegnelse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, sundhedsplejen, støttepædagoger samt konsulenter og faglige vejledere. Du er personaleleder for konsulentgruppen såvel som for teamlederne. Teamlederne har personaleansvar for medarbejderne i de faglige teams.

Den faglige chef refererer til områdechefen og samarbejder tæt med områdechefen om at få både ledelse og support til at understøtte skoler og institutioners udvikling af faglige resultater.

Der er således en tæt sammenhæng mellem områdechefens ledelse af ledere og den faglige supports understøttelse af den decentrale ledelsesopgave.

Overordnede ansvarsområder
Den faglige chef har det overordnede ansvar for den samlede drift, koordination og samarbejde mellem de faglige teams samt for kvaliteten i de enkelte supportfunktioners ydelser.

Den ledelsesmæssige tyngde vil i høj grad være på den overordnede faglige kvalitetsudvikling af de forskellige fagområders kompetencer og evne til at omsætte dem ud i en pædagogisk praksis. Hertil kommer et særligt fokus i forhold til at fortsætte en helhedsorienteret faglig udvikling af supportområdet, der er med til at skabe sammenhæng og dialog i samarbejdet med forældrene, institutioner, skoler, nærområdet samt øvrige samarbejdspartnere både internt i kommunen og eksternt.

Som faglig chef bliver du ansvarlig for at:

  • udvikle den faglige supportfunktions arbejde – herunder at kombinere funktionens egne faglige mål med forvaltningens overordnede strategi og politisk besluttede mål
  • tydeliggøre retning, rammer og råderum for de faglige supportfunktioner gennem dialog og inddragelse
  • sikre implementeringen af politikker og lovkrav i supportfunktionerne
  • sikre brug og udvikling af relevante metoder til at dokumentere og evaluere supportfunktionernes indsatser
  • understøtte den faglige kvalitetsdialog i samarbejde med områdechefen

Herudover er det vigtigt, at der fortsat arbejdes med at udvikle et godt og sundt arbejdsmiljø som baggrund for medarbejdernes mulighed for at levere en support af høj faglig kvalitet, så supportfunktionen til hver en tid understøtter praksisfeltets behov.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi søger en faglig chef, der har en solid ledelsesmæssig erfaring fra børne- og ungeområdet og et stærkt organisatorisk blik.

Du skal være en tillidsvækkende sparringspartner, der formår at få medarbejdere, ledere og brugere til at udvikle sig i forandringsprocesser og stræbe efter at indfri de fastsatte mål. Du ser det som en naturlig del af den strategiske udvikling af området, at brugerne – daginstitutioner, skoler samt børn og forældre – inddrages for at skabe de bedste resultater. Du kan opbygge gode relationer og skabe resultater i en kompleks organisation. Dette kræver overblik, og at du er i stand til at prioritere og arbejde systematisk med supportens resultater blandt andet gennem brugen af forskellige typer af data.

Du skal gennem en tydelig, engageret og nærværende ledelsesstil og i tæt samspil med områdechefen og den øvrige områdeledelse være drivkraften i den fortsatte kultur- og forandringsproces. Du skal være med at skabe retning og sammenhæng mellem områdechefens ledelse af ledere og ledelsen af den faglige supports understøttelse ind i den decentrale ledelsesopgave.

Vi tilbyder dig et spændende fagligt og meget engageret miljø med vide rammer for at udvikle og skabe nytænkning og kvalitetsudvikling på børne- og ungeområdet. Vi har højt engagerede, forandringsparate og kompetente medarbejdere og ledere og gode traditioner for at arbejde tværfagligt.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker på overenskomstvilkår. Stillingen er ledig fra 1. januar 2020 eller snarest muligt derefter. Vi tilbyder en årsløn på ca. 650.000 kr. ekskl. pension.

Yderligere information
For at høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til områdechef Anders Andersen på 4129 1530. Du kan finde yderligere oplysninger om Børne- og Ungdomsforvaltningen på www.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest fredag den 18. oktober 2019
Ansættelsessamtaler finder sted den 23. og 30. oktober 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Fredag den 18. oktober 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2