Pædagogisk leder til Børnehuset Legegod på Vesterbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Klyngen Børnefortællingen søger en pædagogisk leder til enheden Børnehuset Legegod – en leder, der er uddannet pædagog og før noget andet, kan se alting fra børnenes perspektiv.

Om Børnehuset Legegod
Børnehuset Legegod er en 0-6 års institution på Vesterbro, der er har 51 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn. Vi er beliggende i en andelsboligforening fordelt på to etager med vuggestuen øverst og børnehaven i stuen. Vi har brugsretten til en stor legeplads i gården i hele vores åbningstid, der strækker sig fra kl. 6.30-17 hver dag. Vi er en meget velfungerende institution, som arbejder med systematik i det pædagogiske arbejde. Vi har forberedelsestid til det pædagogiske arbejde, og vi har et overordnet Årshjul med temaer, som vi følger og planlægger ud fra. Vi har en etableret evalueringskultur, hvor vi kontinuerligt justerer og målretter mod den pågældende børnegruppe.

Vi har en fin tilsynsrapport og trivselsundersøgelse.

Måltidet og madglæde
I Legegod vægter vi helt særligt måltidet højt. Vi arbejder ud fra begreberne madglæde, madmod og maddannelse.

Udover at spise maden har vi også fokus på at stimulere sanserne, være selvhjulpne og at have et sprog for maden f.eks. ift. smag, konsistens og farve. Der er et tæt samarbejde mellem det pædagogiske medarbejdere og de køkkenfaglige medarbejdere og dette fokus.

Legegod har 25 faste medarbejdere, der rummer pædagoger, pædagogiske medhjælpere, køkkenfaglige medarbejdere og gårdmand.

Vi har teamkoordinator, som hjælper med daglig skemaplanlægning.

Legegod har p.t. ekstra sociale normeringer.

Om Klyngen BØRNEfortællingen

Klyngen består yderligere af seks institutioner som er Bag Elefanterne, Transformeren, Børnenes Verden, Fritidsinstitutionen Børnebyen Vesterbro, Børnehuset Vesterbro og Barndommens Gade.

Klyngens nye visioner
Børneperspektiver er vores ledestjerne. Vi vil være en organisation med faglig transparens, så vi inspireres og udvikles til at skabe højkvalitet for alle børn. Vi vil have en tæt samskabelse af udvikling og drift i organisationen. Vi vil arbejde med bæredygtighed i alle perspektiver.

Vores overskrifter for klyngens pædagogiske principper og værdigrundlag; at alle vores børn skal have lige vilkår for læring. For at skabe lige vilkår for alle børn er det nødvendigt at bruge solidaritetsprincippet i praksis, såvel når det angår budget og samarbejde mellem enhederne.

Klyngens ledelse har et værdigrundlag, hvor vi lægger vægt på at være støttende i forhold til ledelseskompetencer, fælles beslutninger og metoder. Klyngeledelsesteamet er uddannet i systemisk ledelse og tager det som afsæt for vores ledelsesvision, hvor vi bl.a. bruger sparring som værktøj. Vi er et velfungerende ledelsesteam, som er glade for at samarbejde og er gode til at se på nye muligheder ved alt forandringsledelse.

Vi er et ledelsesteam, som prioriterer at gå andre og sjove veje til det gode stærke samarbejde. For det skal være sjovt at gå på arbejde.

Om dig

  • Vi forventer, at den pædagogiske leder er uddannet pædagog med relevant ledelseserfaring og gerne har en diplomuddannelse.
  • Det forventes at du videreuddanner dig i forhold til ledelse og pædagogik på diplomniveau.
  • Med udgangspunkt i klyngens pædagogiske principper skal du være visionær og sætte tydelige mål for enhedens arbejde.
  • Du skal kunne fastholde faglig udviklingsfokus ved at være rammesættende, processtyrende med fokus på kommunikation.
  • Du skal have flair for diverse administrative systemer m.m., således at børnene kan blive det primære.

I klyngen arbejder vi efter den systemiske tilgang til ledelse, hvor anerkendelse og refleksion er omdrejningspunktet. Du skal lede Børnehuset Legegod på strategisk niveau og have forståelse for de organisatoriske processer – men skal også lede ved det personlige eksempel og være synlig i det pædagogiske arbejde. Du skal have en vis systematisk flair, være organisatorisk og overholde deadlines.

Om jobbet
Som pædagogisk leder skal du være indstillet på en dialogbaseret ledelsesform og et tæt samarbejde med klyngeleder, lederteam, TRIO (TR og AMR) og forældreråd.

Det ledelsesmæssige kernepunkt ligger i faglig pædagogisk ledelse og personaleledelse.

Som daglig leder har du således ansvar for den daglige drift med uddelegeret driftbudget, ledelse af institutionens medarbejdere, herunder afholdelse af medarbejder- og udviklingssamtaler, arbejdsmiljø og samarbejde, forældresamarbejde, den pædagogiske kvalitet og udvikling, lærerplaner og pædagogiske målsætninger samt implementering af de politisk bestemte tiltag.

De vigtigste succeskriterier for om du er lykkedes i jobbet, vil være

  • At arbejde videre med De nye styrkede læreplaner, en proces som lige er sat i gang.
  • At arbejde videre med den pædagogiske systematik, der har et stærkt fundament i Legegod og fortsætte arbejdet med det store fokus på måltidet.
  • At børn, forældre og BUF oplever høj faglighed i det pædagogiske arbejde.
  • Medarbejdertrivsel og tilfredshed, som kommer til udtryk i APV og trivselsmålinger.
  • At udvikle, understøtte og fastholde den pædagogiske udvikling i Legegod i.f.t. Københavns Kommunes målsætninger og pejlemærker.
  • At organisere arbejdspladsen således, at institutionen udnytter ressourcerne bedst muligt i forhold til at skabe det bedst mulige børnemiljø.
  • At forældrene oplever sig set, hørt og anerkendt som en vigtig medspiller i at skabe det gode udviklende børneliv.

Børnehusets Legegod’ åbningstid er kl. 6.30-17.00. Du planlægger selv din arbejdstid, men skal være fleksibel i forhold til skiftende mødetider.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem LFS og Københavns Kommune.

Stillingen er til besættelse den 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Har du spørgsmål kontaktes klyngeleder Lisbet Nørlund på 5171 7084.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 14. november 2019
Første samtalerunde afholdes den 19. november 2019 fra kl. 16.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Torsdag den 14. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2