To engagerede chefer til rengøringsdrift til Center for Ejendomsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du en nærværende og inspirerende leder, der både kan holde fokus på driften og samtidig kan motivere ledere og medarbejdere, optimere servicen og have en god dialog med vores kunder?

Som chef for rengøringsdrift i KK Rengøringsservice bliver du ansvarlig for cirka 11 engagerede rengøringsledere, fordelt på 11 distrikter i Københavns Kommune, samt daglig ledelse og videreudvikling af enhedens vikar- og hovedrengøringskorps. Hvert distrikt har en rengøringsleder, som refererer direkte til dig, mens du refererer direkte til chefen for KK Rengøringsservice.

Dine overordnede opgaver er, med udgangspunkt i afdelingens kerneopgave, at udøve faglig ledelse og sørge for, at kvaliteten af rengøringen lever op til den beskrevne standard. De to chefer for rengøringsdrift indgår sammen med chefen for KK Rengøringsservice i ledelsen af KK Rengøringsservice i Københavns Ejendomme & Indkøb (KEID). Ledelsen koordinerer KK Rengøringsservice indsatser og økonomi og sikrer, at der arbejdes efter vedtagne mål.

Du har den direkte ledelse af rengøringslederne og skal sikre, at rengøringsenhedens mål og krav til kvaliteten af rengøringen er kendt af rengøringslederne, og at de arbejder aktivt med at indfri de fastlagte mål. Du er rengøringsledernes direkte personaleleder, og yder derfor faglig sparring i forhold til deres udvikling og ledelse, kvalitet, kunder, daglige udfordringer m.v.

Du har fokus på kunden og sikrer, at brugertilfredsheden med den leverede rengøringsservice sker i henhold til den aftalte kvalitet. I den forbindelse vil du have et særligt tæt samarbejde med planlæggerne i kundeenheden under ”Service- og forretningsudvikling”. Du understøtter aktivt, at planlagte indsatser i forhold til afdelingens strategi og udvikling udføres, hvilket sker i tæt samarbejde med enheden ” Service- og forretningsudvikling”, ligesom du ligeledes vil have ansvar for at implementere udviklingstiltag ud i driften.

Vores forventninger til dig
Vi forventer en dygtig og ambitiøs leder, der sammen med sine rengøringsledere kan sætte mål og retning. Som en nærværende og inspirerende personalechef for 11 rengøringsledere forventer vi, at du giver dem faglig sparring og understøtter dem i deres indbyrdes samarbejde. Du vejleder og udvikler dem, så de bliver endnu bedre ledere.

Du har grundig indsigt i driften af de mange lokationer, og du ved, hvad der ledelsesmæssigt skal til for at kunne holde fokus på driften samtidig med, at du motiverer medarbejderne, optimerer service og har en god dialog med vores kunder.

Succeskriterierne for dit arbejde er optimering af driften med høj brugertilfredshed og lavt sygefravær. For at få succes kræves det, at du kan tilbyde arbejdspladser, hvor dine medarbejdere trives og er fagligt klædt på til at løse deres opgaver ud fra fælles, gennemtænkte løsninger, god planlægning og en velfungerende kvalitetssikring. Enhedens størrelse kræver, at du som person har en betydelig ledelsesmæssig erfaring. Ligeledes vil det være nødvendigt at kunne navigere på tværs i organisationen og særligt indgå i gode samarbejdsrelationer med de øvrige chefer i Center for Ejendomsservice.

Vi forventer, at du

  • Har relevant ledelseserfaring – gerne med ledelse af ledere
  • Har solid erfaring inde for rengøringsbranchen herunder kendskab til INSTA800
  • Har forretningsmæssig og økonomisk forståelse
  • Er struktureret og punktlig i dit arbejde
  • Har stærke kommunikations- og formidlingskompetencer
  • Taler, skriver og læser dansk
  • Taler og forstår engelsk
  • Har et godt overblik, er ambitiøs og initiativtagende
  • Er en holdspiller, der ved at fælles succes skabes gennem dialog og samarbejde
  • Formår at prioritere egne opgaver, og understøtte medarbejdere heri, i en travl hverdag
  • Er loyal overfor vedtagne strategier, beslutninger og aftaler
  • Kan være med til at skabe forandring og udvikling
  • Har kørekort til kat. B

Organisatorisk placering og referenceforhold
Du er organisatorisk placeret i KK Rengøringsservice under Center for Ejendomsservice i Københavns Ejendomme og Indkøb. Du har det daglige ledelsesansvar for rengøringslederne i dine distrikter og refererer til rengøringschefen.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes i Økonomiforvaltningen, Københavns Ejendomme & Indkøb, Center for Ejendomsservice.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Københavns Kommune og pågældende organisation efter principperne i Ny Løn.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffe- og børneattest.

Din primære arbejdsplads er hos Center for Ejendomsservice på Borups Allé, men du må påregne møder med kunder og medarbejdere på de enkelte lokationer efter behov. (I perioden den 1. oktober 2019 til den 31. marts 2020 vil din primære arbejdsplads være Gyldenløvesgade).

Vi forventer, at du kan starte den 1. oktober 2019, eller hurtigst mulig derefter.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for KK Rengøringsservice Jane Källberg Hansen på 4089 2984 eller Centerchef Peter Højer på 2090 3070.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 28. august 2019
Vi holder samtaler i uge 36 og 37.

Københavns Ejendomme & Indkøb – vi skaber rum
Københavns Ejendomme & Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m. af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation. Vi har ansvar for at gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Onsdag den 28. august 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2