Afdelingsleder til Urban Water, Aarhus eller Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Kom og bring din ekspertise indenfor vand-infrastruktur, herunder klima, afløbs- og vandledningsprojekter samt passion for ledelse i spil, når du er med til at definere og udvikle Rambølls ydelser på området.

For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har et strategisk mindset samt en bred viden indenfor vandområdet, som gør dig i stand til at spotte trends på markedet og dermed agere proaktivt.

Er du vores nye afdelingsleder? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af et fagligt stærkt hold
Som vores nye afdelingsleder vil du stå i spidsen for en stærk og kompetent afdeling bestående af 21 eksperter, der løser et bredt spekter af opgaver inden for afløbs- og afvandingssystemer, klimatilpasning, LAR samt ledningssystemer generelt. Vi har en bred projektportefølje og løser projekter for forsyninger, kommuner, Banedanmark, Vejdirektoratet, industrier og developere, typisk i tæt samarbejde med kolleger på tværs af Rambøll. Vi er fordelt på Rambølls kontorer i Viborg, Herning, Aarhus og Aalborg. Vi arbejder meget på tværs mellem fagdisciplinerne på vores projekter og har mange samarbejder i hele organisationen i Rambøll, hvorfor der altid vil være spændende udfordringer at arbejde med lokalt, nationalt og globalt.

Som afdelingsleder har du ansvaret for medarbejdere, økonomi, forretningsudvikling og markedsrettede aktiviteter. Du vil blive involveret i tilbudsprocesser, projektigangsættelser og deadlines, projektøkonomi og ressourceoverblik i afdelingens projekter. Du vil ligeledes få ansvar for at opbygge og videreudvikle kunderelationer, så Rambølls projekter fortsætter med at være de bedste på markedet, ligesom det sikrer mer- og gensalg.

En gennemgående værdi i Rambøll og et af nøgleordene for ledelse er uddelegering af ansvar. Som leder vil du skulle agere sparringspartner for hele holdet og sørge for, at medarbejderne har de rette værktøjer for både personlig og faglig udvikling samt føler sig som en del af et stærkt team. En anden gennemgående værdi i Rambøll er samarbejde, og du vil i høj grad deltage i samarbejder med andre ledere og medarbejdere i Rambøll både i og uden for Danmark.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Den personlige og faglige udvikling er ikke kun helliget medarbejderne i dit team, men er også vigtig for dig som leder. Derfor vil du fra din første dag i Rambøll blive støttet i din videre udvikling.

Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • En ingeniøruddannelse med speciale inden for vand
  • Anseelig erfaring med afløbsprojekter
  • Et stort netværk i og god markedsforståelse for det danske vandmarked med specielt fokus på forsyningsselskaber og kommuner.
  • Ledelseserfaring som enten team lead, afdelingsleder eller lignende
  • Stærke sproglige og skriftlige evner på både dansk og engelsk


Afdelingen, som du bliver leder for, består af flere stærke specialister på deres felt. Vi forventer derfor, at du har en bred faglig viden, som vil hjælpe dig i den faglige sparring med medarbejderne. Det vil være med til at sikre trivsel, vidensdeling og den høje faglighed, vi kræver af hinanden og som kunderne kræver af os.

Du forstår vigtigheden af godt samarbejde i projekterne både internt og eksternt og kommunikerer med lethed med både medarbejdere, kunder og andre samarbejdspartnere. Du kan prioritere opgaver og fordele ressourcerne i en dynamisk hverdag, hvor tingene ofte ændrer sig. Til trods for den til tider omskiftelige hverdag, formår du at have et strategisk blik på både afdeling og marked, så du kan drive forretningsudvikling samt implementere en forretningsplan med øje for vækst.

Velkommen til vores Vand-division
I Rambøll har vi et globalt team med flere end 1.000 af nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt vand-infrastruktur.

Som afdelingsleder i Vand-divisionen vil du både indgå i et stærkt lederteam i Danmark og i et international lederteam. Hermed har du også en vigtig rolle i at bistå med at bringe dansk vand-know- how ud til internationale kunder samt at sætte det bedste hold af nationale og internationale eksperter til vores kunder i Danmark.

Rambøll i Danmark
Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet.

Vil du vide mere om stillingen, kontakt direktør Annette Raben på [email protected] eller +45 5161 8327.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 28. august 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 56
19. september 2024 56
18. september 2024 55
17. september 2024 55
16. september 2024 56
15. september 2024 56
14. september 2024 56
13. september 2024 57
12. september 2024 58
11. september 2024 58
10. september 2024 58
9. september 2024 58
8. september 2024 58
7. september 2024 58
6. september 2024 58
5. september 2024 58
4. september 2024 58
3. september 2024 57
2. september 2024 57
1. september 2024 57
31. august 2024 57
30. august 2024 57
29. august 2024 57
28. august 2024 58
27. august 2024 53
26. august 2024 56
25. august 2024 56
24. august 2024 57
23. august 2024 57
22. august 2024 57
21. august 2024 56