Faglig ambitiøs pædagogisk leder til Barndommens Land – en kommende science institution

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at sætte dit faglige præg på udviklingen og realiseringen af vores faglige profil? Kan du skabe en tydelig struktur og formidle faglige indsatser, så vi skaber de bedste betingelser for børnene? Så søg stillingen og gør en forskel for børnene i Barndommens Land. Du kommer ikke til at gøre det alene, da vi er et integreret hus med to pædagogiske ledere samt et fagligt dygtigt klyngeledelsesteam.

Du skal være med til at gøre en forskel
”Det er dejligt, at personalet har så stort fokus på hverdagspædagogik og struktur i børnenes dag, og at huset har eget køk­ken, som laver dejlig mad til børnene hver dag. Men det bedste er, når min søn syn­ger de sange, han har lært i børnehaven hele vejen hjem på cyklen.” – Vibe, forældre i Barndommens Land.

I Barndommens Land er vi godt på vej, og du skal som pædagogisk leder være med til at skabe en grundfortælling om Barndommens Land. Vi er meget inspireret af science som pædagogisk udgangspunkt. Det er nyt for os, og vi er hele tiden i bevæ­gelse for at skabe og udvikle de bedste læringsmiljøer for børnene.

Du skal gå forrest i at skabe medindflydelse, medansvar og medbestemmelse i alle beslutninger ud fra et børneperspektiv og det børnesyn, der skal kendetegne Barndommen Land.

Udover at være en fagligt velfunderet leder, så skal du også mestre personaleledelse og være med til at fastholde og tiltrække dygtige pædagoger, da det er et altafgørende grund­lag for at skabe gode rammer for vores børn.

Det forventer vi af dig


  • Du er uddannet pædagog, og har en diplomuddannelse i ledelse, tilsvarende eller i gang med en.
  • Du har erfaring med 0-6 års området og gerne kendskab til at lede i en politisk styret organisation. Du skal have kendskab eller lyst til at arbejde med pædagogisk science.
  • Du skal kunne navigere i et felt med mange interesser i opgaven og formå at kunne formidle pædagogisk kvalitet.
  • Du skal have gode samarbejdsevner og lyst til et tæt samarbejde med den anden pædagogiske leder, både om de store linjer og om de daglige opgaver.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde
”Barndommens land. Tidens mælketand. Verden er ny for dit øje. Folk er to-tre me­ter høje, så de må bøje sig ned til dig.” – Benny Andersen.

Vi har vores navn efter Benny An­dersens smukke vise, der på poetisk vis beskriver barnets perspektiv på verden, deres uforbeholdne forundring over deres omgivelser og deres grund­læggende tillid til, at voksne vil passe på dem. Vi valgte navnet, fordi det netop er dét børneliv, vi ønsker at skabe, og netop den slags barndomserindringer vi ønsker, at børnene skal huske som voksne.

Barndommens Land er en integreret 0-6 års institution med plads til 250 børn. Aktuelt har vi omkring 120 børn fordelt på tre afdelinger.

De fysiske rammer i Barn­dommens Land er unik­ke. Der er lys og luft og masser af plads og rum til særlige aktiviteter. Det be­tyder, at vi kan indrette os, så man ople­ver små nære miljøer og ikke bliver overvældet af, at der rent faktisk er man­ge børn samlet på ét sted.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i rivende udvikling og mulighed for at gøre en forskel til gavn for børnene.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet udvidet referencer samt børne- og straffeattest. Stillingen tiltrædes 1. november 2019.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, så ser vi gerne, at du besøger os i Ragnhildgade, København Ø, kigger på vores hjemmeside www.barndommensland.dk og kontakter klyngeleder Susanne Elling på 2538 2773.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 15. september 2019
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 38.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2