Leder til Hjemmeplejen/Hjemmesygeplejen i Indre By/Østerbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Københavns Kommune søger visionær leder til Hjemmeplejen/Hjemmesygeplejen i Indre By/Østerbro

Har du lyst til at spille en vigtig rolle i vores tilbud til hjemmeboende ældre, i en tid hvor kommunen får mange nye opgaver? Så er du måske vores nye hjemmeplejeleder.

Hjemmeplejen/Hjemmesygeplejen i Indre By/Østerbro er en arbejdsplads, hvor medarbejderne oplever, at der er styr på tingene. Samtidig har vi fokus på at udvikle vores rehabiliterende tilgang til hjemmepleje. Demografiske og teknologiske forandringer i samfundet samt en kommende sundhedsreform skaber nye udfordringer og dermed nye opgaver for kommunerne. Også i København bliver der stillet store krav til hjemmeplejen indenfor planlægning, ressourceudnyttelse, kvalitet og tværgående samarbejde indenfor kommunen og med regionerne, praktiserende læger og andre aktører.

I Indre By/Østerbro er vi i gang med en omorganisering af Hjemmeplejen/Hjemmesygeplejen, som har til hensigt yderligere at øge kvaliteten for borgerne ved at styrke det tværfaglige samarbejde. Som ny leder skal du sikre, at den nye organisering bliver implementeret, og at vi udnytter potentialet af forandringerne fuldt ud. I den proces er det vigtigt, at den nye leder understøtter, at mellemlederne skal til at lede mere på tværs og tage mere fælles ansvar, end de har været vant til, og at medarbejderne skal til at spille sammen på nye måder.

Hvem er du, og hvad skal du lave?
Som leder skal du udstikke kursen og stå for den strategiske, faglige og organisatoriske udvikling af Hjemmeplejen og Hjemmesygeplejen i Indre By/Østerbro. Du vil få ansvar for at sikre faglig kvalitet for borgerne ved at stå i spidsen for en attraktiv arbejdsplads, hvor alle bidrager til kerneopgaven og oplever stolthed over arbejdet. Du vil løbende skulle fokusere på overholdelse af budgetter og økonomisk optimering. Du skal samarbejde med forvaltningen om at implementere kommunens politikker og strategier og med kommunens andre enheder om at udbyde og udvikle tilbuddene til borgerne.

Du har en sundhedsfaglig grunduddannelse og gerne en kandidat- eller masteruddannelse, en lederuddannelse og relevant ledererfaring. Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og med at lede gennem ledere. Du har haft ansvar for økonomisk effektivisering og har opnået dokumenterede resultater i forandringsledelse.

Herudover forventer vi, at du:

  • tør tage svære beslutninger, kommunikere konsekvenserne af dem og stå fast
  • har tillid til at kunne uddelegere, og at du bakker dine mellemledere og medarbejdere op
  • har et skarpt blik for organisationers kultur
  • giver plads til nye ideer og afprøvninger

Det praktiske
Hjemmeplejen/Hjemmesygeplejen i Indre By/Østerbro leverer praktisk hjælp og personlig pleje samt sygepleje til knap 1.800 borgere primært over 65 år. Vi holder til i dejlige lokaler på Østbanegade, København Ø. Vi er ca. 430 medarbejdere og 15 mellemledere.

Organisatorisk refererer stillingen til områdechef i Ældre og Sundhed Kbh Nord, Jette Bolding. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du kan få flere oplysninger ved henvendelse til områdechef Signe Grauslund på 2637 8875. Du kan læse mere i jobprofilen.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. september 2019
Der holdes første-samtaler d. 19. september og anden-samtaler den 25. september. Ansøgere der går videre til 2. runde skal gennemføre en personlighedstest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2