A-kassechef til BUPL-A

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

I BUPL-A har vi et meget højt ambitionsniveau, super engagerede medarbejdere, dialog som omdrejningspunkt for at forandre og stor indflydelse på fælles udvikling af a-kassen.

Den helt store fordel i BUPL-A er, at der er kort fra ide til handling, villighed til at prøve ting af inden for lovens rammer, og en ledelse, der har det bedst, når medarbejderne kaster sig ind over bordet i fælles bestræbelser på ”at gøre det gode for pædagogerne” indenfor rammen af vores virke. Vi har styr på reglerne, dog graver vi os ikke længere ned, end vi risikerer at miste blikket for dem, det hele handler om, og som skal forstå den kringlede verden a-kasselovgivningen er.

Hvis du kan se dig selv i det, er du måske vores nye a-kassechef til dagpenge-og efterlønsteam samt sekretariat. Vores nye chef skal med et kompetent og skarpt blik styre a-kassens kerneydelser i balancen mellem klare mål og effektiv drift, god dialogbaseret ledelsesstil, sund fornuft og konstant blik for det, der betyder noget for den enkelte pædagogs oplevelse af servicen i a-kassen. A-kassen består af 3 teams, dagpenge-efterløn, jobteam og et sekretariat.

BUPL-A er en veldrevet pædagogfaglige a-kasse, der gennem et tæt samarbejde med BUPL- forbund og fagforeningerne har et bredt kendskab til faget, som gør a-kassetilbuddet til pædagogerne unikt. BUPL-A er en mellemstor a-kasse med aktuelt lav ledighed.

A-kassen har gennem de seneste mange år bevidst fokuseret på medlemmets oplevelse af servicen fra et primært fokus på administration og sagsbehandling til en stærkere arbejdsmarkedsprofil. Der er fortsat store visioner og muligheder for yderligere udvikling af a-kassen og sammenhængskraften både på drift- og jobdelen.

Dit ansvar

Du får ansvaret for ledelsen af dagpenge-efterlønsteamet og BUPL-A’s sekretariat beliggende i nye lokaliteter i Nordhavn med i alt ca. 20 medarbejdere. BUPL-As jobteam fungerer med base i Kolding og Slagelse med selvstændig ledelse. Vi har aftaler med BUPL’s 12 lokale fagforeninger, hvor medlemmerne løbende møder frem.

Dine primære arbejdsopgaver

De primære arbejdsopgaver er ledelse af dagpenge-efterlønsteam og a-kassens sekretariat.

  • Første større opgave bliver at få samlet hele dagpenge-efterlønsteamet i Nordhavn og få styrket retning, service og effektivitet af driften, herunder få udnyttet IT mulighederne optimalt indenfor de rammer og ressourcer, der er.
  • Konkret er der planer om at få et større ledelsesoverblik, kortere svartider, og højere automatiseringsgrader. BUPL-A har (via administrationsaftale med BUPL-forbund) et løbende tæt samarbejde bl.a. indenfor områderne, medlemsoptagelse, økonomi og IT.
  • Du får stor indflydelse på drift og udvikling af BUPL-A fremover.
  • Du bliver en del af et samlet ledelsesteam på 3 personer (Direktør, a-kassechef og leder af jobteam.)

Din profil

  • Du skal have personlig autoritet, integritet og være en topkompetent leder.
  • Du skal kunne forstå substansen i opgaverne, og samtidig have overblik og kunne prioritere i forhold til disse i balance mellem forsikring og god service.
  • Du skal kunne lytte, træffe hurtige (dog ikke for hurtige) beslutninger og tage fat i det, der er svært og nødvendigt med det afsæt at få løst tingene, så de ikke strander. Du er i tæt dialog med direktøren og har det konkrete samarbejde med BUPL ift. IT og øvrige dele af administrationsfællesskabet.

Du får stærke forsikringsfaglige medarbejdere, og du skal kunne agere som sparringspartner for både meget dygtige juridiske og arbejdsmarkedspolitiske konsulenter i BUPL-As sekretariat og ift. dygtige sagsbehandlere i a-kassens dagpenge-og efterlønsteam.

Du har en relevant uddannelse og erfaring, empati højt humør og et positivt livssyn. Lyder det spændende, så søg eller ring til direktør Henriette Becker på mobil 2126 8976 for yderligere spørgsmål eller information. Du kan læse mere om BUPL-A på BUPL’s hjemmeside www.bupl.dk.

Ansøgning Send din ansøgning til BUPL via e-mail [email protected] senest den 20. september 2019 kl. 10.00.

Der er planlagt afholdelse af første samtalerunde den 25. september 2019 og anden samtalerunde den 27. september 2019.

Børne- og Ungdomspædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse (BUPL-A) er arbejdsløshedskasse for pædagoger og klubfolk. A-kassen har godt 60.000 medlemmer. BUPL-A er organiseret i specialistteam med stærke hold af eksperter, der skal udvikle pædagogfaglige services – i tæt samarbejde med BUPL’s 12 lokale fagforeninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Fredag den 20. september 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5