Chef for Institut for Militære Operationer ved Forsvarsakademiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Forsvarsakademiet søger en ny chef for Institut for Militære Operationer med tiltrædelse snarest muligt. Vi søger en chef, der kan stå i spidsen for vores største institut, og som kan stå i spidsen for vores uddannelse samt udvikling og forskning i militære operationer.

Om os

Forsvarsakademiets institutter udgør det faglige omdrejningspunkt for akademiets uddannelses-, udviklings- og forskningsvirksomhed. Det største af disse er Institut for Militære Operationer (IMO), som bl.a. har ansvaret for at levere undervisning på højt niveau på både Officersuddannelserne og på Master i Militære Studier. IMO skal særligt have fokus på det operative niveau, men spændvidden rummer det taktiske, operative og strategiske niveau, og instituttet har også ansvaret for den militærfaglige operative undervisning på en række efteruddannelser og videreuddannelseskurser.

Om stillingen

IMO består primært af fire centre: Center for Værnsfælles Operationer (CVO), Center for Landmilitære Operation (CLO), Center for Maritime Operationer (CMO) og Center for Luftoperationer (CAO).

IMO befinder sig - ligesom resten af Forsvarsakademiet - i en dynamisk udviklingsperiode. Vi har implementeret en ny organisation, hvor alle lærere og forskere er samlet i vores institutter og centre, og hvor vi nu har ansvaret fra hele uddannelsesspændet for Forsvarets officerer og befalingsmænd.

Som chef for IMO bliver du ansvarlig for at sikre et højt fagligt niveau på uddannelses-, udviklings- og forskningsvirksomhed i militære operationer. Du skal dels sikre uddannelsernes faglige indhold, samt sikre at uddannelserne afspejler de efterspurgte behov, følger med tiden og tilpasses doktrinudviklingen. Dels sikre at den militære udviklings- og forskningsvirksomhed, der skal understøtte uddannelserne, bidrager til udviklingen af dansk forsvar. Endelig bidrager IMO til NATO’s doktrinudvikling.

Din nærmeste chef vil være akademiets dekan. Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med ”højt til loftet”, hvor du i tæt samarbejde med akademiets øvrige chefer og dedikerede medarbejdere vil få stor indflydelse på den samlede udvikling. Du vil have en bred kontaktflade – både indenfor og udenfor Forsvaret, og både nationalt og internationalt. Du vil indgå i et bredt tværgående fagligt samarbejde, og vi tilbyder dig et stort udviklingsmæssigt manøvrerum i sparring med dygtige kolleger og med Forsvarsakademiets ledelse. Du vil ligeledes være stedfortrædende for Forsvarsakademiets dekan.

Om dig

Vi søger en dynamisk chef, der samtidigt med at sætte retning har stor erfaring med samarbejde på tværs. Du skal kunne medvirke til at udvikle IMO’s profil inden for uddannelses-, udviklings- og forskningsvirksomhed i militære operationer, og du skal herigennem være med til at definere IMO’s rolle til gavn for Forsvaret generelt samt Forsvarets uddannelser.

Du skal have operativ erfaring på forskellige niveauer, herunder militært chefniveau, solid erfaring fra internationale stillinger samt interessere dig for udviklings- og forskningsvirksomhed inden for militære operationer.

Det er naturligvis også en fordel, hvis du tidligere har været underviser på Forsvarsakademiet, en af Forsvarets skoler eller i rammen af NATO.

Der vil i jobbet blive stillet store krav til dine ledelses- og samarbejdsevner i forhold til at kunne drive udviklingen i samarbejde med dekanen, de øvrige institutchefer samt skolecheferne.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle personlige tillæg. Der er mulighed for ansættelse på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 38. Ansøgningen stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38.

Tjenestestedet er Forsvarsakademiet, Svanemøllens Kaserne, København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte dekanen for Forsvarsakademiet, Peter Dahl Thruelsen på telefon 20 64 70 30 eller på e-mail [email protected] eller den fungerende chef for IMO ved Forsvarsakademiet oberstløjtnant Steen Wegener på telefon 21 70 08 27 eller på e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Wassmann på telefon 32 66 51 11.

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’ nederst. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, bedes du medbringe dem til en evt. samtale.

Ansøgningsfristen er den 14. august 2019, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i slutningen af uge 34.

Forsvarsakademiet
Forsvarsakademiet er dansk forsvars værnsfælles center for militære studier. Vores aktiviteter består af uddannelse, forskning, rådgivning og formidling inden for de militære kerneområder. Ydelserne er overvejende for Forsvarets egne myndigheder og ansatte, men der udbydes også enkelte kurser til civile uden for forsvaret. Gennem forskningsbaseret uddannelse i militære studier bidrager Forsvarsakademiet til, at Forsvarets chefer kan kæmpe og vinde i morgendagens konflikter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Onsdag den 14. august 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5