Afdelingsleder for Water & Waste Water Networks, København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din interesse for ledelse og forretningsudvikling i spil, når du sammen med en velfungerende afdeling med høj faglighed og et stærkt lederteam bidrager til at skabe værdi for vores kunder. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har gode lederevner, anlægsteknisk uddannelse og erfaring, relevant markedskendskab fra vandbranchen med et godt netværk til kunder og samarbejdspartnere samt god forretningsforståelse. Er du vores nye afdelingsleder for Water og Waste Water Networks, København? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Water og Waste Water Networks team

Du bliver leder for en veldrevet afdeling, der leverer rådgivning på et højt fagligt niveau inden for anlæg af ledninger, tunnelering, pumpestationer og bassiner til distribution og opbevaring af spildevand, regnvand og drikkevand. Afdelingen har 30 medarbejdere og arbejder tæt sammen med en række andre afdelinger i Rambøll i og uden for Danmark. Afdelingens kunder og samarbejdspartnere er primært forsyningsselskaber, entreprenører og offentlige bygherrer. Som afdelingsleder har du især ansvaret for personaleledelse, økonomi, forretningsudvikling, kunder og marked samt for implementering af Rambølls værdier og værktøjer.

Du vil være en del af velfungerende lederteams i Vand Danmark samt i Water og Waste Water Networks Divisionen i Rambølls globale markedsorganisation Water. Her er der fokus på værdiskabende samarbejder på tværs af geografier til gavn for vores kunder.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Inspirerende og nærværende personaleledelse med fokus på kompetenceudvikling samt et godt fagligt og socialt miljø i afdelingen
  • Forretningsudvikling, herunder at skabe værdi og høj kvalitet for kunder samt kundepleje
  • Økonomi, herunder ressourceudjævning, projektopfølgning og afdelingsregnskab
  • Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere i forhold til kunder, projekter og forretningsudvikling
  • Aktiv deltagelse i relevante kunde- og ledelsesnetværk i Rambøll
  • Aktiv deltagelse i og ledelse af tilbudsprocesser

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Uddannelse som anlægsingeniør, konstruktør eller lignende med minimum 5 års erfaring inden for planlægning, projektering og anlæg af vandførende ledninger og bassiner i jord inklusiv samarbejder med entreprenører og sikring af arbejdsmiljøet på byggepladsen
  • Erfaring med BIM og AutoCAD, eventuelt som bruger modeller og tegninger
  • Solid erfaring som projektleder, herunder erfaring med at sikre langvarige kunderelationer, god projektøkonomi og kvalitetssikring
  • Ledererfaring, herunder ledelse af medarbejdere
  • Indgående kendskab til vandbranchen i Danmark, herunder et personligt netværk til forsyninger, entreprenører og andre aktører i branchen
  • Interesse for og lyst til at arbejde med strategisk forretningsudvikling og opbygge tværfaglige samarbejder med henblik på at tilbyde bæredygtige og integrerede løsninger til vores kunder
  • Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt
  • Gode samarbejdsevner og naturlig evne til at skabe tillidsfulde relationer
  • Erfaring med tilbudsskrivning

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er en født leder, der evner at motivere og sikre den røde tråd mellem medarbejdere, projekter, kunder og en god forretning; du er god til at lytte, kommunikere og samarbejde, du er nysgerrig på din omverden og kan lide at arbejde med forretningsudvikling, du er god til at tage ansvar og har et højt ambitionsniveau og kan lide en travl og afvekslende hverdag med mange bolde i luften samtidigt.

Velkommen til vores globale markedsorganisation Water

I Rambøll har vi et globalt team med nogle af verdens bedste vandrådgivere, der sikrer bæredygtig udvikling af vores samfund. Vi hjælper vores kunder med deres største udfordringer i forhold til at håndtere vand med løsninger, der skaber værdi for mennesker og natur. Vores kerneområder omfatter klimatilpasning og landskabsudvikling, sikring af rent drikkevand, håndtering af spildevand og industrielt vand, vandforsyning og -ressourcer samt infrastruktur.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur aog byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 30.06.2020.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Annette Raben på 5161 8327.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21