PROJEKTLEDER TIL EKSEKVERING AF GRØNNE REGNBEDE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

”Etableringen af grønne veje har rigtig mange muligheder for at skabe stor værdi for mange mennesker i dagligdagen. Jeg har haft store og små projekter igennem tiden, men etableringen af grønne veje har været et stort og værdiskabende projekt for mig. Det vil fortsætte i mange år endnu og jeg glædes over at være i en bygherreorganisation, som har stor opbakning fra ledelsen og driften, til at kunne skabe projekterne og samtidig håndtere regnvandet på en rigtig god måde til gavn for vores miljø.” Claus Mouritsen, projektleder og specialist, Projekt - Spildevand & Skybrud.

Som projektleder vil du få det samlede ansvar for ledelsen af to til tre projekter gennem faserne projektering, udførelse og afslutning. I hvert projekt samarbejdes med en grundejerforening, hvor vi har et fælles ønske om at etablere regnbede, der kan håndtere hverdagsregn op til en 10 års regn-hændelse. En del af processen med grundejerforeningerne indeholder ind imellem informationsmøder – nogle gange også aftenmøder.

Du skal skabe fremdrift gennem god planlægning, interessentkortlægning og håndtering af risici samt inddrage forskellige specialister for at sikre den tekniske kvalitet af løsningerne. Du får et stort ansvar, og det er derfor vigtigt, at du kan overskue komplekse processer og situationer samt vurdere og prioritere de næste skridt i projektet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Identificere og følge målrettet op på relevante interessenter, særligt grundejerforeningens bestyrelse og beboere
  • Samarbejde med relevante myndigheder
  • Bidrage aktivt til projektgruppens og porteføljens udvikling ved at følge op på forbedringsforslag, erfaringer og målinger
  • Styre, udfordre og sparre med vores interne designere og specialist på projekterne, så de tekniske løsninger bliver gennemført i overensstemmelse med HOFOR-tekniske krav og inden for den aftalte tid og økonomi
  • Afrapportere på fremdrift til projektchef – bl.a. vha. månedlige statusrapporter i vores projekt- og porteføljesystem, Antura
  • Identificere, analysere og styre risici på projekterne
  • Lede og motivere interne og eksterne projektdeltagere, så der bliver trukket i samme retning. Dit personlige lederskab er af afgørende betydning for projekternes succes!

I hverdagen bliver du en del af vores samlede projektgruppe for ”grønne veje”, som foruden dig består af tre projektledere, to byggeledere, to tekniske designere og en specialist.

Du bliver en del af Spildevand- og Skybrudsektionen, som i dag består af 25 dygtige og engagerede kolleger med en stor alders- og erfaringsmæssig diversitet. Det er vores stærke grundlag for vores daglige sparring og forskellige bidrag til projekterne. Kulturen i sektionen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi lægger os i selen for at forbedre os med små skridt ad gangen mod vores ambition om at blive byens bedste bygherre.

Projektleder med struktur, gennemslagskraft og et stort drive

Vi forventer, at du har erfaring fra en forsynings-, rådgiver- eller entreprenørvirksomhed inden for branchen. Derved har du allerede teknisk indsigt. Du ved allerede, hvordan et regnbed overordnet fungerer, men du er ikke nødvendigvis specialist inden for området. Du brænder for det gode samarbejde, projektledelse og du er nysgerrig på, om vi kan gøre det endnu bedre.

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Relevant erfaring med projektledelse, hvor du har vist, at du kan tage initiativ til at få projekterne planlagt, styret og eksekveret
  • Gode sociale kompetencer samt evnen til at skabe tillidsbaserede relationer og kommunikere i øjenhøjde til interessenter (borgere, myndigheder mv) og kolleger som grundlag for et godt samarbejde – det betyder bl.a. at du kan tilpasse din kommunikation afhængigt af situationen og din målgruppe
  • Lyst til at arbejde med kompleks interessenthåndtering i form af samarbejdet med forskellige grundejerforeninger
  • God tæft for at styre og løbende følge op på økonomi, leverandører og lignende på tværs af flere projekter

Du trives med struktur og et tydeligt mandat, men kan også navigere i et miljø, hvor vi ikke har fundet de bedst mulige processer endnu. Du er motiveret af at hjælpe os med at blive bedre og mere strukturerede, uden at vi mister momentum i eksekveringen. Du vil udvikle dig selv gennem opgaver og projekter, tæt støttet af kolleger, så vi sikrer din og den samlede porteføljes udvikling.

Den ideelle kandidat har allerede den viden og erfaring, der skal til for at lykkes i stillingen, men det vigtigste for os er vores kemi med dig. Hvis der er god kemi, tror vi på, at vi kan lære dig både det tekniske samt hvordan vi driver og eksekverer vores projekter.

Da en del af jobbet vil få dig op af kontorstolen og ud i grundejerforeningerne og på byggepladserne, er det et krav, at du har kørekort til personbil, kategori B, samt at du kan stille egen bil til rådighed (din kørsel afregnes efter statens takster).

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vindenergi.

Byerne står over for store udfordringer, bl.a. fordi det regner mere og oftere. HOFOR arbejder for, at man også skal kunne bo i byerne om 100 år. Vi har allerede gennemført adskillige projekter i Hovedstadsområdet, og i de kommende år bliver der investeret yderligere i at skybrudssikre hele København og minimere risikoen for oversvømmelser i Hovedstadsområdet. Projekterne er ofte komplekse og kræver stærke projektledere, der kan lede, planlægge og eksekvere projekterne.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef, Ditte Poulsen, på telefon 2795 3467 eller projektleder og specialist, Claus Mouritsen, på telefon 2795 4289.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2021.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 29
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25