Afsnitsleder for Ordre- og Kvalitetsafsnittet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at spille en afgørende rolle i forsyningen af livsvigtige vacciner til hele Danmark? Kom med os på denne vigtige rejse, hvor du vil gøre en reel forskel i samfundet ved at sikre, at vacciner når frem til dem, som har mest brug for dem.

Jobbets indhold
Ordre- og Kvalitetsafsnittet består af to separate, men tæt samarbejdende teams: Ordremodtagelsen og Kvalitet. Ordremodtagelsen modtager ordrer fra alle landets læger, apoteker, sygehuse, dyrlæger m.v. på bl.a. vacciner der indgår i børnevaccinationsprogrammet, rejsevacciner og veterinære vacciner. Kvalitet håndterer den daglige drift af vores kvalitetsstyringssystem, i form af håndtering af arbejdsinstruktioner, afvigelser, CAPA og ændringskontroller, med særligt fokus på GDP (Good Distribution Practice).

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Empatisk og synlig personaleledelse med klar kommunikation og engagement i medarbejderne.
  • Sikre daglig drift ved ressourceplanlægning, problemløsning og beslutningstagen.
  • Lede forandringer og sikre smidig overgang ved implementering af nye processer.
  • Sikre det tætte og brede samarbejde med både interne og eksterne stakeholders.
  • Bidrage til afdelingens fælles opgaveløsning og arbejde for en samlende kultur.

Din baggrund/Om dig
For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har en kombination af erfaring og personlige egenskaber. Du skal derfor have erfaring som personaleleder samt kunne balancere empati og rummelighed med beslutsomhed og have interesse i menneskelig adfærd.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har evne til at forstå og respektere forskellige mennesker baggrund og perspektiver
  • kan træffe klare og velovervejede beslutninger med en fast og tydelig ledelse
  • kan udvise interesse for at forstå og motivere folk
  • har stærk kommunikation, som fremmer åben dialog.

Sådan er dit kommende team
Du vil blive leder for et dedikeret team bestående af 8 medarbejdere, som hver især bidrager med deres unikke ekspertise. Teamet består af en blanding af farmakonomer, kvalitetsmedarbejdere og administrative medarbejdere, der alle arbejder målrettet mod fælles mål. Ansvarlighedsfølelsen er høj, og vi stiller store krav til ordentlighed i arbejdet, hvilket sikrer høj kvalitet og præcision i alt, hvad vi foretager os.

Vi værdsætter en stærk samarbejdskultur, hvor vi støtter hinanden og løser opgaver i fællesskab. Vi nyder fælles frokost- og kaffepauser, og der er altid plads til sociale initiativer, som styrker sammenholdet og gør arbejdsdagen hyggelig. Hos os vil du finde et miljø, hvor faglig stolthed er i højsædet.

Vi tilbyder dig
Dine evner og dit engagement bidrager til at løse vores fælles kerneopgave.

SSI er en arbejdsplads, der er internationalt anerkendt for at løse nationale og globale sundhedsopgaver. Du bliver en del af en organisation med 900 medarbejdere, der løfter meningsfulde opgaver, som styrker menneskers og dyrs sundhed gennem forskning og beredskab.

Vores hverdag er præget af mange forskelligartede opgaver, åbne døre og et bredt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer. Du får mulighed for en fleksibel hverdag med en god balance mellem arbejde og fritid, da SSI er en arbejdsplads med en 37-timers arbejdsuge inkl. frokostpause, flekstidsaftale samt mulighed for hjemmearbejde afhængigt af arbejdsopgaver og fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse.

På SSI har vi en aktiv personale- og idrætsforening (IK-SERA) med holdtræning og motionslokaler, fredagsbar og forskellige sociale arrangementer – og vores Campus rummer endda både tennisbaner og egen børneinstitution. SSI er placeret centralt beliggende i København med grønne arealer og gode offentlige transportmuligheder (bus og metro) og har fri parkering på området.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send os dit CV og ansøgning. Vi beder dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da vi bestræber os for en mere inkluderende rekrutteringsproces med lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 31 og 2. samtaler i uge 34.

Indkaldes du til 2. samtale skal du forvente, at der vil forekomme personlighedstest forud.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen kan du kontakte mig, sektionsleder Flemming Larsen på mail: [email protected] eller telefon 3268 3554. Du kan læse mere om, hvordan du ansøger og rekrutteringsforløbet på Job på SSI.

Dine ansættelsesvilkår
Er du den rigtige kandidat til stillingen, så ringer vi til dig snarest efter ansøgningsfristens udløb.

Afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund bliver du ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og akademikernes Centralorganisation.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 10.07.2024
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Tirsdag den 30. juli 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation, we are redefining the boundar..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 34
27. juli 2024 34
26. juli 2024 34
25. juli 2024 32
24. juli 2024 31
23. juli 2024 32
22. juli 2024 30
21. juli 2024 31
20. juli 2024 31
19. juli 2024 31
18. juli 2024 31
17. juli 2024 31
16. juli 2024 32
15. juli 2024 33
14. juli 2024 34
13. juli 2024 33
12. juli 2024 35
11. juli 2024 35
10. juli 2024 31
9. juli 2024 29
8. juli 2024 28
7. juli 2024 29
6. juli 2024 29
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21