Koordinerende Facility Manager til Driftsstyring i Bygningsstyrelsens Center for Facility Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du indgående viden om og erfaring med Facility Management? Så er du måske vores nye kollega.

I Bygningsstyrelsen har vi ansvaret for den nye statslige Facility Management (FM) løsning, der gik i drift i oktober 2019. Den indebærer en markant ændring af statens opgaver på området for Facility Management. Ydelserne omfatter; ledelse, renhold, kantine, mødeforplejning, intern service, indvendigt vedligehold, bygningssikkerhed mm. Vi driver ligeledes drift og vedligeholdelse på en lang række af Statens ejendomme fordelt over hele landet.

Du bliver en del af Center for Facility Management, som er organiseret i tre teams, der er bygget op omkring hver deres fokusområde; Daglig Drift med ansvar for alle daglige driftsopgaver. Planlægning og vedligehold, der som hovedopgave gennemfører bygningssyn og planlægger og udfører alle vedligeholdelsesopgaver samt Styring og Udvikling, der står for alt vedrørende det nuværende og kommende udbud, kontraktstyring samt udvikling af centeret. Du bliver en del af Daglig Drift teamet.

Dine opgaver
Vi leder efter en koordinerende Facility Manager, som skal være med til at supportere i det daglige samarbejde samt har fokus på kontrol og styring i partnerskabet mellem leverandørerne, kunderne (institutionerne) og Bygningsstyrelsen, fra vores kontor i København.

Som koordinerende Facility Manager skal du blandt andet supportere arbejdsprocesserne i teamet og der vil ligeledes være opgaver af mere administrativ karakter. Du skal desuden koordinere og understøtte behovet for FM ydelser for et antal statslige medarbejdere på Soft Service FM området, der omfatter; kantinedrift, intern service, rengøring, sikkerhed m.v. Derudover koordinere og understøtte et antal brugere på Hard FM delen, der omfatter; teknisk drift, bygningsvedligehold m.v.

Din primære arbejdsplads bliver Bygningsstyrelsens kontor i København, men du vil også have opgaver rundt i vores ejendomme på andre geografiske placeringer. Der bruges offentlig transport eller tjenestebil, der stilles til rådighed, for transport mellem ejendommene. Du kommer til at referere til en områdeleder, der er placeret i København samt have et tæt samarbejde med de øvrige lokalansvarlige og driftsstyringsteamet.

Dine kvalifikationer og kompetencer
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som bygningskonstruktør. Som person skal du have stærke relationelle kompetencer, der muliggør et smidigt samarbejde i hverdagen. Du skal være serviceminded, løsningsorienteret, struktureret og være optaget af at sikre, at opgavestillerne får fyldestgørende svar på deres henvendelser. Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor det er vigtigt, at du kan finde balancen mellem krav, ønsker og aftaler.

Om os
Bygningsstyrelsen er ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og HK. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade i København. Det kan forventes at du i stillingen som Regnskabsmedarbejder skal yde support til Bygningsstyrelsens kontor i Skanderborg, og at dette vil indebære lidt rejseaktivitet.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Shultz på tlf. 41 70 13 20 eller e-mail [email protected]

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 30. november 2021. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/. Vi holder samtaler løbende med ansættelse hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Torsdag den 30. december 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Souschef til København City

    Operations, Filialer Fuldtid, København Elsker du at interagere med mennesker og har du erfaring med kundeservice, mersalg og BackOffice administration? Har du samtidig lysten til at stå i .
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0