Chef til nyt kontor for understøttelse af afgørelsesmyndigheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du holde snor i store projekter med mange interessenter og bidragsydere? Trives du med at sikre den gode dialog og understøttelse af eksterne parter? Og kan du sikre, at dine medarbejdere har snorlige processer og styr på administration af honorarer, godtgørelser og mødebookinger? Så er du måske den chef, vi søger til vores nye kontor, der skal sikre den daglige understøttelse af skatte-, vurderings- og motorankenævn samt Landsskatteretten.

Opgaven
Opgaven med at understøtte ankenævn og Landsskatteretten bliver udskilt til et selvstændigt kontor. Kontoret har bl.a. til opgave at sekretariatsbetjene ankenævn og Landskatteretten, administration af nævnene, understøttelse af møder, sagsafrapportering og ledelsesinformation til direktion og departement, og agerer som sådan som ”fagligt ansvarligt” kontor på alle spørgsmål, der handler om nævn. Dertil kommer opgaven med at lede og koordinere indstillings- og udnævnelsesprocessen, hvor der næste år skal udnævnes, onboardes og tages godt imod [580] nye medlemmer af Landskatteretten og skatte-, vurderings- og motorankenævn.

Kontoret har pt. 6 medarbejdere – en blanding af AC’ere, HK’ere og en DTS-medarbejder – men du vil få ansvaret for at ansætte yderligere en medarbejder.

Som chef for kontoret forventer vi, at du tager en aktiv rolle ift. at lede det store ”projekt” som indstillings- og udnævnelsesprocessen næste år vil udgøre. Samtidig vil du skulle lede og understøtte kontorets medarbejdere i deres meget forskelligartede opgaver – alt fra registreringer og godkendelser af honorarudbetalinger og godtgørelser, til udarbejdelse af svar til folketinget og notater til departementet om udvikling af nævnsområdet.

Forventninger
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse eller lignende. Hvilket område, du er uddannet inden for er ikke afgørende for os. Det er din erfaring og motivation, der er det vigtigste for os. Desuden har du flere års relevant erfaring, og gerne fra en politisk styret organisation. Du er struktureret, har overblik og styr på leveranceopfølgning. Mundtligt og skriftligt kommunikation med interne og eksterne interessenter ligger dig nemt.

Fagligt er du kendetegnet ved evnen til at:

  • samarbejde og opbygge relationer, herunder med eksterne
  • balancere mange – og ofte forskellige – behov
  • skabe netværk både internt og eksternt
  • formidle komplekse emner forståeligt og sikre højt skriftligt niveau til bl.a. departement og direktion

Du skal have ledelseserfaring eller et udpræget talent for at påtage dig rollen som leder. Vi lægger nemlig vægt på, at vores ledere har lyst til ledelse og ønsker at udvikle sig i lederrollen.

Du er robust, har gennemslagskraft og kan skabe organisatorisk sammenhængskraft og relationer mellem kontoret og resten af forretningen. Det ligger naturligt til dig at være rollemodel både fagligt og menneskeligt.

Vi tilbyder

  • Et spændende lederjob med tæt samspil med afdelingschefen for Forretningsudvikling og -understøttelse samt den øvrige direktion
  • Ledelse af et understøttende kontor med bred opgaveportefølje
  • At blive en del af et fagligt stærkt og dynamisk ledelsesteam i Skatteankestyrelsen.
  • Et lederjob i en statslig organisation, der bidrager til retssikkerheden på skatteområdet

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en effektiv, kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 4. januar kl. 12:00. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef for forretningsudvikling og understøttelse Mikkel Nielsen Østergaard på telefon 2527 4430.

Samtalerne forventes afholdt uge 1 og 2. Der anvendes test i forbindelse med samtalerne.

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. marts.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med reglerne om chefkonsulent med personaleledelse. Stillingen er klassificeret i lønramme 36.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Ved Vesterport 4-6, 1612 København V.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Tirsdag den 04. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Do you want to help grow a green energy company by offering unique products and solutions? Do you understand market trends and customer needs, and know how to convert this insight to better sales? .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1