Hjemmehjælpen i City søger en empatisk og handlekraftig leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Hjemmehjælpsgruppen i City har en unik kultur med en medarbejdergruppe med stor mangfoldig og mange kulturelle baggrunde, der tilsammen udgør et fantastisk team med en høj arbejdsmoral og et højt fagligt niveau.

Den nuværende leder går efter mange år på posten på efterløn, og vi søger derfor en leder, der i hendes ånd møder både medarbejdere, borgere, pårørende og andre relationer med høj sundhedsfaglig integritet og stor empati.

Hjemmehjælpen i City Hjemmehjælpen i city yder praktisk hjælp og personlig pleje til ca. 280 borgere i Kolding Midtby i dag- og aftentimerne, mens plejen i Domhusgade dækker nattetimerne. Vi tilstræber altid velkoordinerede borgerforløb i tæt samarbejde med borger, pårørende og samarbejdspartnere ud fra strategien om Selvværd og Sammenhæng.

Vi er cirka 30 SSH og 15 SSA i gruppen, som også har 3 dedikerede planlæggere, der danner et solidt og sikkert fundament med blik for både medarbejdernes ønsker og fokus på en optimal drift til glæde for borgerne.

Kolding Kommunes hjemmehjælp består af otte grupper, som hjælper ca. 1.800 borgere. Hjemmehjælpen ledes af et erfarent og dynamisk ledelsesteam, hvor du sættes fri til at dyrke, udfolde og udvikle dine kompetencer. Vi prioriterer en god oplæring, blandt andet med en mentor, hvor du har mulighed for at sparre med en erfaren kollega.

I City er en stor medarbejderstab, hvor sammenholdet er blevet yderligere styrket under COVID19 restriktionerne. Det er en afdeling med en stolt historie, der rummer både omskiftelighed og kontinuerlige forandringer, og som står sammen og bevarer sin indre kerne. Derfor ønsker vi også at fortsætte med at udvikle et sundt både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og der er i City et tæt samarbejde med både arbejdsmiljø - og områdetillidsrepræsentanten samt sikkerhedsgruppen.

Stillingen refererer til chefen for Sygepleje, Hjemmehjælp, Uddannelse og Kvalitet, som du kan forvente tæt sparring og feedback fra, hvilket blandt andet foregår under det månedlige en-til-en møde.

Opgaven som hjemmehjælpsleder i City Som leder skal du sikre den daglige drift samtidig med, at du prioriterer både udvikling og optimering af driften. Vi forventer derfor, at du arbejder med en kontinuerlig udvikling af medarbejdernes faglighed og sikrer en høj kvalitet i opgaveløsningen, blandt andet ved at imødegå de nærværende udfordringer i forhold til det nære sundhedsvæsen.

Vi forventer, du kommer med en sundhedsfaglig baggrund - meget gerne som sygeplejerske, ligesom det er fordel, hvis du kommer med ledelseserfaring og eventuel en lederuddannelse, eller indstillet på at erhverve en sådan. Du prioriterer både din egen, men også medarbejdernes kompetenceudvikling, sådan at vi hele tiden udvikler os sammen med opgaven.

Vi prioriterer at få en humoristisk leder, som med fokus på den røde tråd har mod til både at (om)favne og udvikle den enkelte medarbejder, men også hele gruppens kompetencer. Vi søger en leder, der prioriterer nærledelse, synlighed og især troværdighed, og derfor er det er vigtigt, at vores nye leder kommer med både nysgerrighed, engagement og en vilje til at inddrage personalet i de vigtige beslutninger.

Du er stærk i din kommunikation både mundtligt og skriftligt, mens du har en god forståelse for at agere i en politisk styret organisation, hvor du kan oversætte og implementere de overordnede politiske strategier og mål i et godt samarbejde med medarbejderne.

Du kan arbejde selvstændigt inden for rammerne, og du evner at holde overblikket og skabe fremdrift i forhold til igangværende tiltag. Derfor ser du også arbejdet med at fastholde en sund økonomi som en vigtig del af din ledelsesopgave.

Hvem er vi som forvaltning? Du bliver ansat i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, som har en klar vision: Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad du siger og gør. Det er en vision, vi kan opfylde ved altid at arbejde ud fra forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Du kan læse mere om visionen Selvværd og sammenhæng her.

Flere oplysninger Du er velkommen til at kontakte Chef for Sygepleje, Hjemmehjælp, Uddannelse og Kvalitet, Tina Andersen på telefon 79 79 96 00 for at høre mere om stillingen, og hvem vi er.

?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse, samt ansøgers kvalifikationer.

Vi forventer, du har gyldigt kørekort B.

Ansøgning

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen. Ansøgningsfrist er søndag d. 22. august 2021. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt senest 1. oktober.

Vi afholder 1. samtalerunde torsdag d. 26. august og 2. samtale mandag d. 30. august. Der vil indgå både en case, ligesom der vil blive trukket referencer forud for 2. samtale.

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen "send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aa4b809c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kolding
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejen

    Vil du være med til at forme fremtidens Solar Light?Brænder du for belysning og for at koordinere, lede og fordele opgaver både internt og eksternt, og ønsker du at indtage en central rolle i h..
    • Afdelingsleder
    • Vejen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kolding over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. juli 2024 13
2. juli 2024 12
1. juli 2024 13
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 15
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 11
23. juni 2024 11
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 13
18. juni 2024 12
17. juni 2024 12
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 18
6. juni 2024 17
5. juni 2024 18
4. juni 2024 19
3. juni 2024 20