Leder for HR Rådgivning, HR-afdelingen, Kolding Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kan du være garant for, at vi leverer sikker rådgivning og sparring inden for personalejura og tværgående administrative HR processer? Er du vant til at være i dialog og samarbejde med alle niveauer i organisationen, og har du lysten og evnerne til at løse både HR strategiske, udviklings- og driftsopgaver?

Så har vi det helt rigtige job for dig!

Som leder af HR Rådgivning får du en væsentlig opgave i at udvikle og sikre driften af rådgivningsområdet som indeholder personalejura og -administration, arbejdsskader, arbejdsmiljøledelsessystemet og MED. Det indebærer bl.a. at styrke sammenhængen og synergien mellem områderne, og skabe fælles faglig udvikling – også i forhold til vores samarbejde og koordination med Løn-afdelingen, der er placeret i Økonomi. Det indebærer også at styrke arbejdet med organisationsdata og –analyser og kompetencerne indenfor GDPR.

En anden væsentlig opgave vil være at understøtte og udvikle god administrativ HR praksis i tætte partnerskaber mellem HR og forvaltningerne, direktionen og hovedudvalget. Du indgår i faste fora som hovedudvalgets undergruppe for personaleregler, netværksmøder med kommunens personalekonsulenter og HRs arbejdsmiljø- og sundhedskoordinationsgruppe.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor trivsel og udvikling er i højsædet, og hvor der er rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling i jobbet, samt ikke mindst at skabe resultater. Vi insisterer på at gøre en positiv forskel for vores samarbejdspartnere, som kan mærkes hos borgerne. Opgaverne er derfor mangfoldige og udfordrende, så du skal have lyst til at bidrage på en bred HR dagsorden og være nysgerrig på de borgernære driftsudfordringer.

HR afdelingen og dine arbejdsområder
Vi er 20 i HR afdelingen, og er organiseret i to områder: HR Rådgivning og HR Organisationsudvikling, samt en sekretariatsfunktion. I HR Rådgivning er der syv konsulenter som arbejder inden for personalejura, personaleadministration, MED aftalen, hovedudvalgsbetjening, arbejdsskadehåndtering som selvforsikrede, drift og supportfunktion af kommunens arbejdsmiljøledelsessystem, herunder arbejdsmiljøcertificering, planlægning og opfølgning på intern og ekstern audit, og Safetynet.

Du vil indgå i en afdeling, der er fagligt velfunderet med en tillidsfuld og åben kultur. Du vil opleve dygtige og selvkørende medarbejdere, der er fagligt og personligt stærke. Din ledelsesopgave er i høj grad at sikre, at vi skaber resultater, der imødekommer såvel de aktuelle problemstillinger som nye tendenser.

Du vil være en del af en 3-mands ledergruppe, som består af HR chefen, leder af Organisationsudvikling og dig, og hvor vi er ansvarstagende i forhold til den fælles HR drifts- og udviklingsportefølje.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Faglig ledelse og personaleledelse inden for HR Rådgivnings områder, herunder udvikle og sikre den daglige drift
  • Tværgående faglig og strategisk koordinering internt i HR og på tværs af kommunen, herunder deltagelse i overordnede lønforhandlinger, og forhandlinger om forhåndsaftaler mv.
  • Sikre korrekt og ordenligt håndtering af ansættelsesretlige og personalepolitiske forhold i samarbejde med den strategiske ledelse, hovedudvalg/MED, og de faglige organisationer
  • Ansvar for driften af vores arbejdsmiljøledelsessystem, herunder planlægning og gennemførelse af intern og ekstern audit, samt sikre god registreringspraksis og udnyttelse af vores arbejdsmiljøsystem, SafetyNet
  • Deltagelse i den daglige opgaveløsning ved behov, og ad hoc projektledelse eller projektdeltagelse i HR udviklings- og implementeringsprojekter
  • Sikre implementering af, og opfølgning på personaleadministrative og –politiske beslutninger
  • Udarbejdelse af HR analyser og beslutningsoplæg


Kompetencer og kvalifikationer som er afgørende for at kunne varetage stillingen:

  • Jurist eller relevant videregående uddannelse med juridisk overbygning
  • Ledelseserfaring som team-, faglig-, projekt- eller personaleleder, med et naturligt drive og autoritet
  • Flere års erfaring med rådgivning inden for personalejura og offentlig administration
  • Erfaring fra politisk styret organisation, gerne en kommune, og forstår at navigere i den
  • Kendskab til områderne inden for HR Rådgivning, herunder erfaring med flere af områderne: personalejura og –administration, forhandling, arbejdsskader, arbejdsmiljøsystem, GDPR og kontrolforanstaltninger, MED systemet, drift og udvikling af HR arbejdsgange og systemunderstøttelse
  • Du har fokus på opgaven og er positiv og undersøgende i forhold til løsninger
  • Du har et naturligt blik for interessenter, kender værdien af gode processer, og ved at formidling, samarbejde og ejerskab er afgørende for implementering af f.eks. nye aftaler med hovedudvalget, direktionsbeslutninger mv.
  • Du er motiverende, god til at samarbejde og tydelig i din kommunikation
  • Du trives med en omskiftelig hverdag og mange bolde i luften, uden at miste overblikket eller prioriteringsevnen

Arbejdssted: Kolding Kommune, Centralforvaltningen, Bredgade 1

Forventet ansættelsestidspunkt: 1. december 2021.

Løn: Stillingen besættes efter AC overenskomsten med grundløn som chefkonsulent, med en lønramme på ca. 570.000 kr. ekskl. pension. Der kan derud over være mulighed for at forhandle individuelle tillæg.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:

HR-chef Trine Andersen på tlf. 21780624

Ansøgningsfrist: 30. september 2021 kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt:
Første samtalerunde forventes afholdt den 6. oktober. Anden samtalerunde forventes afholdt den 25. oktober. For dem der går videre til anden samtale, gennemføres en personprofilanalyse og der indhentes referencer, og der vil også være en uformel snak over en kop kaffe med HR-chefen mellem de to samtaler.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=474698a9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kolding
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejen

    Vil du være med til at forme fremtidens Solar Light?Brænder du for belysning og for at koordinere, lede og fordele opgaver både internt og eksternt, og ønsker du at indtage en central rolle i h..
    • Afdelingsleder
    • Vejen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kolding over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 13
4. juli 2024 13
3. juli 2024 13
2. juli 2024 12
1. juli 2024 13
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 15
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 11
23. juni 2024 11
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 13
18. juni 2024 12
17. juni 2024 12
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 14
13. juni 2024 14
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 18
6. juni 2024 17
5. juni 2024 18