Røde Kors Hjemmet i Løgstør søger forstander

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgstør

Røde Kors Hjemmet er en selvejende institution i Løgstør med 37 plejeboliger beliggende i natur-skønne omgivelser i udkanten af Løgstør. Hjemmet har driftsoverenskomst med Vesthimmerlands Kommune.

Vi beskæftiger 42 medarbejdere svarende til 37 fuldtidsstillinger foruden en gruppe omsorgsfulde frivillige, som deltager i de daglige aktiviteter, der ligger ud over plejefunktionerne. Foruden plejegruppen, der udgøres af en sygeplejerske og social- og sundhedspersonale, består medarbejdergruppen på Hjemmet af en administrativ medarbejder, en drift- og serviceleder, en terapimedarbejder, samt eget rengøringsteam og køkkenpersonale

Plejehjemmet har en engageret bestyrelse, der gerne bidrager til hjemmets drift og udvikling.

Vi tilstræber, at beboerne bevarer og vedligeholder deres fysiske færdigheder, og at de i det hele taget lever et trygt hverdagsliv, der er så tæt på deres tidligere vante liv som muligt. Vi lægger vægt på, at maden til beboerne, der laves i hjemmets eget køkken, er nærende og varieret.

Vores kommende leder har ansvaret for den daglige drift af plejehjemmet. Da der er tale om en selvejende institution, betyder det, at du som forstander står i spidsen for at fordele budgetrammen med maksimal indflydelse og ansvar for beboernes liv, hverdag og husets værdigrundlag. Du må derfor påregne at arbejde med budget, personaleledelse, den sygeplejefaglige standard, information og tilsyn. Vi forventer endvidere, at du har evner og kompetencer til at inspirere, motivere og skabe frugtbare arbejdsforhold for de forskellige medarbejdergrupper. Endvidere at du er synlig og dynamisk med humor og empati og villig til at engagere dig fuldt ud i hjemmets trivsel og udvikling.

Den kommende forstander kan få stillet en bolig til rådighed.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke nødvendigvis afgørende, men ledelseserfaring fra tilsvarende institution vil være en klar fordel.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lise Haugaard på tlf. 98671433 Mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: 10. december 2021. Ansættelsessamtaler forventes den 15. december og evt. ansættelse hurtigst muligt herefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgstør.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Løgstør
  • Fredag den 10. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Løgstør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Løgstør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Løgstør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. september 2024 1