Erfaren tilbudsleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgstør

Er du den visionære, iderige og tydelige forandringsleder vi mangler på et spændende hold?

En af vores ledere gennem mange år, tager hul på seniorlivets glæder og samtidig tilpasser vi organiseringen til efterspørgslen. Derfor søger vi en leder der er stærk i forandringsledelse – en der tør gentænke socialområdet og sigte højt, er iderig, visionær og tydelig.

Du vil komme til at indgå i en ledertrio med en erfaren tilbudsleder og en erfaren stedfortræder. Trioen er nysammensat ifbm. organisationsændring og effektueres fuld ud pr. 31.12.22.

Stillingen er ledig pr. 1. november. Vi opslår stillingen nu med forventning om, at den rette kan afse tid til mødepraksis og dermed få rige muligheder for medindflydelse på både forandringsproces og opgave/ansvars fordeling i den nye ledertrio.

Ledertrioen skal i samarbejde med vores erfarne og kompetente medarbejdere fremtidssikre tilbudsviften indenfor beskæftigelsesområdet og understøtte udviklingen indenfor senhjerneskade området bl.a. med etablering af Senhjerneskade Center.

Ledelsesfeltet Ledertrioen skal stå i spidsen for Vesthimmerlands Kommunes tilbud til:

  • dagbeskæftigelse (§103),
  • aktivitets- og samværstilbud til flere målgrupper (§ 104)
  • STU tilbud
  • botilbud til borgere med erhvervet hjerneskade (§ 105/83)
  • bevæg dig for livet

Området er et af 4 ledelsesfelter på Psykiatri/Handicapområdet i Vesthimmerlands Kommune. Det bliver et mangfoldigt ledelsesfelt i rivende udvikling og kalder på en leder der både kan tænke, turde og tale.

Vi møder borgere og opgaver med en rehabiliterende tilgang, et ”beskyttet til støttet” mindset og et stort fokus på samskabelse. Vores fagfaglige tilgange er KRAP og neurofaglighed, hvilket også afspejles i ledelse.

Du bliver på flere måder en del af et hold. I det daglige supplerer ledertrioen hinanden i både drifts- og udviklingsopgaver. Du træder desuden ind i en ledergruppe under afdelingschefen for Psykiatri og Handicap. Her ud over er der forventning om, du udvikler din og andres ledelse i netværk både i og udenfor organisationen.

Ledelsesopgaven handler om at kunne udvikle, samle og formidle en sammenhængende kurs, koordinere og skabe commitment til både daglig praksis og forandringer.

Vi forventer at du
  • Har en solid ledelsesbaggrund/uddannelse og meget gerne med erfaring fra enten beskæftigelses- eller senhjerneskadeområdet.
  • Samarbejder med lederkollegaer og administrativt personale om den daglige drift. Sammen med personale, borgere, samarbejdspartnere, får I hverdagen til at lykkes.
  • Har et godt overblik, er strategisk og visionær.
  • Har fokus på datadrevet ledelse og en stabil drift. Herunder erfaring med kommunal økonomi, takstforhandling og relevant lovgivning.
  • Er en idérig og handlekraftig leder, dermed tydelighed kan videreudvikle og støtte de nuværende og fremtidige tiltag – det kræver du kan have mange samtidige bolde i luften og at dit mind-set er fokuseret om muligheder længst nede af og helst ud af indsatstrappen*.
  • Er lyttende, vægter trivsel på arbejdspladsen og sikrer medarbejdernes store viden og erfaring bliver inddraget.
  • Forstår at skabe relationer, du går forrest med ro, faglighed og positiv tilgang – både til hverdagens opgaver og når der er brug for et ekstra gear.

Når vi læser din ansøgning, vil vi lægge vægt på din beskrivelse af:

  • Hvordan du har brugt en overordnet organisatorisk rammesætning (fx en strategi) til at skabe faglig udvikling lokalt på dit ansvarsområde (kurs, koordinering og commitment).
  • Eksempler på, hvordan du faciliterer og følger op på en faglig praksis, der naturligt har tværfaglighed og læring indarbejdet.
  • Din erfaring med og måde at være ansvarlig for økonomisk sammenhæng mellem aktiviteter og udgifter.
  • Hvordan andre vil beskrive, hvad du gør som samarbejdspartner, når I deler intention eller opgave (fx pårørende, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, myndighed eller andre) og når I skal forhandle jer til et kompromis.

Når du søger stillingen:
Beskriv, hvordan din erfaring med ledelse kan bidrage til at løse kerneopgaven i jobbet. Forhold dig til, hvordan din lederprofil både kan passe til og udvikle kulturen hos os.

Vil du vide mere? Den kultur, vi skal bære og udbrede som ledere, har vi beskrevet i Vesthimmerlands Kommunes ledelsesgrundlag.

Du kan læse mere om vores fortolkning af indsatstrappen i Vesthimmerlands Kommunes Kvalitetsstandard for voksne med særlige behov her.

Løn- og ansættelsesvilkår Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Yderligere oplysninger Ansøgningsfristen er den 28. august 2022.
Ansættelsessamtaler afvikles den 7. september 2022.

Ved behov udvides med anden samtalerunde med personprofil som værktøj mellem samtalerne.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Handicap og Psykiatrichef Marianne Hvilsom, tlf. 5154 3576 eller mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgstør.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Løgstør
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Løgstør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Løgstør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Løgstør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. september 2024 1