Asylchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgstør

Vesthimmerlands Kommune søger en mærkbar, visionær og driftssikker afdelingschef med lyst til at lede, udvikle og organisere kommunens samlede asylområde.

Afdelingschef for Asylafdelingen i Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune søger en mærkbar, visionær og driftssikker afdelingschef med lyst til at lede, udvikle og organisere kommunens samlede asylområde.

Som indkvarteringsoperatør på asylområdet under kontrakt med Udlændingestyrelsen driver Vesthimmerlands Kommune flere asylcentre i Midt- og Nordjylland. Opgaveløsningen er i løbende udvikling afhængig af antallet af asylansøgere, der skal indkvarteres i Danmark. På nuværende tidspunkt består afdelingen af fire opholdscentre, et beredskabscenter, en sundhedsafdeling, en service- og transportafdeling samt en fællesadministration, der alle har egen ledelse. Asylchefen har 4 ledere i direkte reference.

Organisationen er geografisk spredt ud over Midt- og Nordjylland, og den samlede personalestab er p.t. på ca. 80 medarbejdere med et samlet budget på omkring 120 mio. kr. i 2022.

Asylchefen har sammen med sin administration kontor i administrationsbygningen i Løgstør.

Asylafdelingen er en del af Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune, som består af følgende fire afdelinger:

  • Skole- og Dagtilbudsafdelingen
  • Familieafdelingen
  • Uddannelses- og Arbejdsmarkedsafdelingen
  • Asylafdelingen

Chefgruppen i Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen udgør således fire afdelingschefer og en direktør, som mødes fast to gange månedligt.

Chefgruppens overordnede opgave er i fællesskab at sikre betjening af det politiske system, herunder planlægning af udvalgsmøder samt implementering af politiske beslutninger i organisationen. Derudover arbejder chefgruppen med sammenhængen til øvrige forvaltninger i kommunen, ligesom der til stadighed arbejdes for en fælles kultur og tilgang til opgaveløsningen, så både borgere, virksomheder, eksterne samarbejdspartnere og medarbejdere oplever sig mødt i øjenhøjde og med høj kvalitet i relationen.

Vi søger en asylchef, som, udover at have et brændende ønske om at sætte sig i spidsen for området, tillige besidder de rette kompetencer og et naturligt flair for at holde fokus på en yderligere udvikling af opgaveløsningen på tværs af hele afdelingen. Du skal forstå de faglige problemstillinger og understøtte lederne uden selv at være den primære sagsbehandler, ligesom du skal vægte den tillidsfulde relation samt det gode og tætte samarbejde med nøglepersoner fra Udlændingestyrelsen og øvrige indkvarteringsoperatører på asylindkvarteringsområdet i Danmark.

Din profil

Din karriere- og uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal som afdelingschef have en klar ledelsesmæssig profil og gerne have erfaring med ledelse i en politisk styret organisation. Det forventes at du kan indgå i faglig sparring med ledere og kommunens øvrige chefer, og at du kan repræsentere området i forbindelse med afholdelse af de politiske møder i Beskæftigelsesudvalget, Byrådsmøder samt løbende operatørmøder med Udlændingestyrelsen.

Vi forventer at du:

  • har erfaring med personaleledelse og gerne ledelse af ledere
  • har flair for at prioritere opgaver og holde et vedvarende fagligt fokus på at sikre høj kontraktopfyldelse med sideløbende udvikling og tilpasning af den samlede organisation
  • er lyttende, uddelegerende og god til at benytte andres styrker i udførelsen af operatørkontraktens mangeartede opgaver
  • er visionær og innovativ med blik for at kvalitet, udvikling og økonomi er hinandens forudsætninger
  • er klar og præcis i din kommunikation og ikke mister overblikket i en til tider hektisk og uforudsigelig hverdag
  • er fleksibel og befinder dig godt på et område præget af løbende op- og nedjusteringer i takt med ændringer i asylindkvarteringsbehovet i Danmark
  • formår at forme opgaven undervejs og er fleksibel i lyset af de forandringer, der kan ske
  • kan sætte meningsfuld retning ud fra de politiske strategier, mål og handlinger
  • har en ledelsesstil præget af synlighed og dialog, samt evner at tegne organisationen internt som eksternt
  • er fortrolig med at have ansvar for den økonomiske styring og kan agere i en politisk ledet organisation
  • er indstillet på et udstrakt samarbejde med forvaltningens og kommunens øvrige organisation, og at du i samarbejde med direktion, chefkollegaer og det politisk system markedsfører og profilerer Vesthimmerlands Kommune

Vi tilbyder:

  • et ledelsesmiljø, der arbejder ud fra et klart ledelsesgrundlag, som er understøttet af frie rammer og højt til loftet samt gode muligheder for udvikling
  • en veldrevet organisation, som er kendetegnet ved en rost og robust opgaveløsning, hvor alle ledere såvel som medarbejdere går konstruktivt ind i de mange forskelligartede opgaver, der bliver stillet
  • en organisation med stor spændvidde i faggrupper, der samarbejder med respekt for hinandens fagligheder og spidskompetencer
  • en arbejdsplads, hvor der hersker godt humør og et godt fællesskab
  • en fremtrædende chefrolle i en dynamisk forvaltning, som dækker nogle kommunale kernevelfærdsområder af stor væsentlighed og med national bevågenhed

Du vil referere til direktøren for Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Vesthimmerlands Kommune.

Det praktiske

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at vi indhenter straffe- og børneattest i forbindelse med en ansættelse.

Geografisk er stillingen placeret i Løgstør, men der skal påregnes kørsel i hverdagen, hvorfor kørekort er en nødvendighed.

Du er velkommen til at ringe til direktøren for Børne- og Arbejdsmarkedsafdelingen, Morten Lund på tlf. 2034 8554 for at høre nærmere om stillingen.

Ansøgningsfrist

23. oktober 2022

Tiltrædelse

1. december 2022

Ansættelsessamtaler

Vi afholder 1. samtale tirsdag den 25. oktober 2022 og 2. samtale mandag den 31. oktober 2022. I tidsrummet mellem samtalerne vil vores HR-afdeling gennemføre en online-test med de kandidater, der går videre fra den første samtale. Både kandidater og ansættelsesudvalg får tilbagemelding på testresultaterne

Vi indhenter referencer forud for ansættelse på den kandidat, som vi ønsker at ansætte.

Yderligere information

Læs mere om Asylafdelingen i Vesthimmerlands Kommune og vores operatøropgave på vores hjemmeside: https://asylafdelingen.vesthimmerland.dk/

Desuden kan det anbefales at læse vores ledelsesgrundlag og Byrådets strategi ”Vores Vesthimmerland”. Du kan tilgå disse bilag og andre relevante bilag på Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside; www.vesthimmerland.dk.

Vesthimmerlands Kommune ligger ved Limfjorden i smørhullet mellem Viborg og Aalborg. En kommune som indeholder dejlig natur med mange muligheder på vand og land til stærke lokalsamfund og byer i udvikling.

Der er omkring 36.500 indbyggere i Vesthimmerland, mens der i selve kommunen er 3.500 ansatte, og administrationen er fordelt på fire administrationsbygninger i henholdsvis Farsø, Aalestrup, Løgstør og Aars. Kommunes slogan er "Lyst til at gøre en forskel", mens #voresvesthimmerland er fortællingen om Vesthimmerland.

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerlands Kommune skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.

I Vesthimmerlands Kommune som arbejdsplads er medarbejdernes trivsel og tilfredshed med jobbet fundamental for os. Vi har høj faglighed og leverer kompetent opgaveløsning på baggrund af medindflydelse og medbestemmelse, åben dialog og balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi arbejder med sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse ved at inspirere til en sund livsstil og ved at sikre et godt arbejdsmiljø. Vesthimmerlands Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgstør.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Løgstør
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg SV

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Løgstør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Løgstør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Løgstør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1