Arkil søger afdelingschef til Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Arkil søger afdelingschef til Aarhus

Vores nuværende afdelingschef har fået andre udfordringer i koncernen. Vi søger derfor en afdelingschef, der har lysten og gåpåmodet til, sammen med ca. 45 engagerede og dygtige medarbejdere, at opbygge vores næsten nyetablerede afdeling i Lystrup.

Vi tilbyder dig et job med decentral ledelse, hvor du får vide rammer for at få hverdagen til at fungere. Du er drevet af muligheden for at sætte dit præg på afdelingen og udvikle den.

Du bliver den synlige leder, og dine opgaver bliver meget forskellige. Du skal trives med både at tage gummistøvlerne på og hilse på dine folk i marken, lave kalkulationer på større projekter og sidde med ved udbud på komplekse og omfattende anlægsprojekter. Du finder det naturligt at besøge kunder og skabe gode relationer og netværk.

Du er klar til at gå forrest, være handlingsorienteret og dine medarbejderes foretrukne sparringspartner. Du har et godt købmandskab og er god til at vurdere, hvilke opgaver, der skal bydes på, og hvordan projektøkonomien skal sammensættes. Ligeledes får du indflydelse på hvilket materiel, der skal investeres i. Kollegaerne i afdelingen forventer en empatisk leder, der, sammen med dem, kan styrke Arkils markedsposition i Aarhus-området og skabe et motiverende arbejdsklima, hvor alle har lyst til at yde deres bedste og lidt mere til.

En af de vigtigste opgaver for afdelingen vil være udformning af strategi og vækstmål, så vi sikrer, at Arkil fortsat vil være på forkant med udviklingen.

Du fremstår proaktiv, og din gode energi og evnen til at være pragmatisk i håndteringen af afdelingens opgaver, smitter af på dine medarbejdere. Du evner at se muligheder i stedet for begrænsninger, og så er du god til at få samarbejdet, på tværs af de forskellige afdelinger i Arkil, til at fungere optimalt.

Du har gerne brancheerfaring og en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller lignende. Men det afgørende for os er, at du kan få samspillet med de forskellige medarbejdergrupper i afdelingen til at fungere samtidig med, at du kan skabe udvikling og vækst.

Du kommer til at indgå i Arkils chefgruppe, hvor du kan sparre og udveksle erfaringer sammen med de andre afdelingschefer.

Du får direkte reference til divisionsdirektøren.

Vi fremstår altid ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på.

Hvem er du?

· Du er en dygtig leder, der favner bredt og formår at lede mange forskellige typer medarbejdere

· Du mestrer både de administrative opgaver samt de salgsrelaterede

· Du har kalkulationserfaring men ikke nødvendigvis fra byggebranchen

· Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar

· Du arbejder struktureret, er omhyggelig, har et godt overblik og tør gå forrest

· Du har masser af gåpåmod og et højt drive

· Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig

· Du bor i Aarhus-området

Vi tilbyder:

· En attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer. Hertil kommer sundhedsforsikring og en god pension

· Kontor og arbejdsplads i Lystrup

· Et job, hvor der er kort fra tanke til handling

· Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne.

· Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone

· En flad organisationsstruktur og højt til loftet

· Dygtige, loyale og erfarne kolleger

Hviid & Larsen ApS står for rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringspartner Randi R. Lyngesen på 23 86 15 55.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 1800 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder. Ledelsen og kontrollen med firmaet er forblevet på familiens hænder igennem tre generationer. Vi udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark og landets mange forsyningsselskaber. På kontoret i Aarhus håndterer vi primært anlægsarbejde. Arkil sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur, og vi håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Vi har over 75 års erfaring som professionel, topkvalificeret og foretrukken samarbejdspartner for store offentlige og private bygherrer og rådgivere i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Lystrup
  • Fredag den 28. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1