Engagerede ledere til driftsstyring og personaleledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Vil du stå i spidsen for en vigtig samfundsopgave, hvor vi skaber tryghed for alle boligejere? Og trives du med ledelse af fagligt dygtige medarbejdere, hvor du sætter retning og skaber følgeskab under en stor omstillingsproces? Så er du måske én af vores nye funktionsledere i Maribo.

Det er ikke gået ubemærket hen, at udrulningen af de nye ejendomsvurderinger er igangsat. I den forbindelse løfter Ejendomsvurderingscentret en særdeles vigtig opgave, hvor vi arbejder for at sikre nye retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger samt beregner ejendomsskat. 2024 bliver et spændende år, og vores nye ejendomsvurderingssystem stiller store krav til både drift og den løbende kompetenceudvikling af medarbejdere.

Understøttelse af stabil og kvalitetsbevidst sagsbehandling
Som funktionsleder har du en afvekslende hverdag, som spænder fra faglig ledelse over drifts- og personaleledelse, alt sammen for et stærkt hold af ca. 15-20 medarbejdere. Den opgave løfter du ikke alene men i tæt sammenspil med en faglig kompetent tovholder og en nærværende ledergruppe i Maribo, som består af én kontorchef og fem engagerede funktionsledere.

Vi arbejder for at både nye og erfarne medarbejdere har en høj standard i arbejdet, så vi bidrager med at tilliden til ejendomsvurderingen øges. Du står derfor i spidsen for en stabil og kvalitetsbevidst sagsbehandling af de nye ejendomsvurderinger, hvor du ligeledes bidrager til den udviklingsproces, som både modtagelse af nye medarbejdere, uddannelsesforløb og ibrugtagning af nyt system vil medføre. Derfor er det også vigtigt, at du sammen med os har lyst til at skabe og arbejde med forandringsprocesser, også når det er udfordrende.

Som funktionsleder er du ansvarlig for at:

  • sikre fokus på kvalitet og faglighed i enheden
  • fokusere på og bidrage til optimering af opgaver og processer gennem drifts- og tavlestyring
  • bidrage til den tværgående koordinering og sparring
  • sikre medarbejdernes kompetenceudvikling
  • have blik for forandringsledelse.

Talent for driftsledelse og en stærk forretningsforståelse
Det er afgørende, at du er en tydelig og tillidsvækkende leder, der evner at sætte retning og skabe følgeskab hos dine medarbejdere. Flere års ledererfaring er ikke nødvendigt for succes i stillingen, men du skal have lyst til ledelsesopgaven og gerne kendskab til forvaltning samt en god forretningsforståelse.

Som leder i Vurderingsstyrelsen er du faglig sparringspartner for dine medarbejdere, men du har en faglig tovholder, der bistår dig, indtil du er klædt på til opgaven. Du har et skarpt blik for driftsledelse med løbende planlægning og tavlestyring, ligesom du sikrer fokus på kvalitet og faglighed i enheden. Endelig kerer dig om dine medarbejdere, og det falder dig naturligt at arbejde proaktivt med at skabe trivsel, motivation og tydelig kommunikation, så både du og dine medarbejdere navigerer sikkert i den omstillingsproces, som Vurderingsstyrelsen er midt i.

Du indgår desuden i en samlet ledelse i Ejendomsvurderingscenter 1, som har et tilsvarende center i Roskilde, hvor styrelsens hovedsæde er beliggende.

Kom med i det gode kollegaskab
Du kan se frem til at blive en del af en styrelse i udvikling og et ledelsesteam med dygtige og ambitiøse kollegaer. Samarbejde og godt kollegaskab er nøglen til arbejdsglæde i Ejendomsvurderingscenter 1:

”Vi er et lederteam af meget forskellige person- og fagligheder, hvilket gør, at vi supplerer hinanden rigtig godt” fortæller en af dine kommende lederkolleger og fortsætter ”Vi står altid klar til at hjælpe hinanden – både i Maribo og på tværs af centret - og vi taler åbent og direkte om tingene. Det skaber trivsel hos os og vores medarbejdere og gør det sjovt at gå på arbejde.”

Du en del af en organisation, hvor udvikling af ledere og medarbejdere er centralt, og hvor vi sammen lægger en plan for din leder- og karriereudvikling.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 4. februar 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 6 og 7. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i samtaleforløbet. Forventet starttidspunkt er den 1. april 2024 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst underdirektør Thomas Jakobsen på 72 37 89 29.

Hvis du i forvejen er tjenestemand og ansat internt i Skatteministeriet, skal du stile din ansøgning til Kongen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Stillingen er klassificereret i lønramme 36. Stillingen besættes på overenskomstvilkår.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Brovejen 15, 4930 Maribo.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Maribo
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • HSE Specialist

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • OK-Fonden søger afdelingsleder..

    Afdelingsleder til OK-Fonden Margretecenteret i MariboEr du leder med en sundhedsfaglig baggrund gerne sygeplejerske, og ønsker du et job med fokus på faglig og personlig udvikling samt ansvar .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • [xxxxx] ApS søger administrativ medarbejder med st...

    Er du på udkik efter nyt og anderledes job så kan muligheden være et job hos os. Vi har mange opgaver inden for grøn energi. Vi tilbyder energioptimering, solceller, varmepumper m.m. I den forb..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Kontorchef til Plan- og Landdistriktsstyrelsen

    Til en nyoprettet stilling søger vi en energisk og ambitiøs kontorchef, der har mod på at gøre det mere attraktivt at bo, leve og arbejde i hele Danmark. Du får mulighed for at påvirke din egen led..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Maribo over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 5
21. august 2024 5