Sekretariatschef (funktionschef) søges til Sundhedsstrategisk Planlægning, Regionshuset i Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vil du være med til at videreudvikle gode og professionelle administrative arbejdsgange i vores center og vil du være med til at gøre vores center til en central og eftertragtet samarbejdspartner både i og udenfor vores egen organisation? Har du også lyst til personaleledelse og faglig ledelse, så er du måske vores nye funktionschef i en nyoprettet stilling i sekretariatet.

Om os

Sundhedsstrategisk Planlægning (SSP) er et tværgående center i Region Sjællands administration. Vi har arbejdsplads i Regionshuset i Sorø og er cirka 80 medarbejdere fordelt på fem enheder: Koncern Sundhed, Koncern Plan, Koncern Byg, Programkontor og Sekretariat.

Vi har en bred opgaveportefølje og betjener en række politiske- og faglige udvalg. Gennem vores arbejde understøtter vi både regionens politiske ledelse og virksomhedsområder og samarbejder med regionens sygehuse, psykiatri og øvrige koncerncentre.

Vi arbejder blandt andet med sygehus- og sundhedsplanplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling og patientsikkerhed, sygehusbyggerier og kliniske udviklingsprogrammer.

Vores overordnede ambition er at levere sagsbehandling, strategi- og udviklingsarbejde på et højt fagligt niveau, hvor vi med udgangspunkt i borgernes behov sætter strategisk retning for et bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland.

Vi ønsker at være en eftertragtet samarbejdspartner inden for vores faglige områder, og vi er optaget af at skabe sammenhæng på tværs, stærk tværfaglighed og datadrevne forbedringsprocesser. Vi arbejder med at omsætte nationale mål til robuste lokale løsninger, og vi lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel er et prioriteret mål.

Sekretariatet har 3 medarbejdere foruden sekretariatschefen, som alle er med til at sikre en professionel administration og understøtter centerets samlet virke. Sekretariatet sikrer sammenhængskraft i SSP og varetager en bred vifte af tværgående administrative funktioner. Der udover er sekretariatet indgang for mange opgaver og informationer. Samtidig er sekretariatet et vigtigt bindeled mellem SSP og de øvrige tværgående centre som eksempelvis Ledelsessekretariatet, Koncern HR og Koncern Økonomi.

Om stillingen

Der er tale om en nyoprettet stilling, som skal understøtte hensigten om at skabe et samlet stærkt sekretariat, der understøtter hele centret (herunder ledergruppen) og styrker udviklingen af en professionel administration. Konkret bliver du bliver funktionschef for følgende områder:

Lederunderstøttelse

Sekretariatet varetager kalenderstyring og øvrig understøttelse af direktøren i SSP. Endvidere understøtter sekretariatet den samlede ledergruppe.

God og professionel forvaltningspraksis

Sekretariatet har det overordnede ansvar for anvendelsen af ESDH systemet GO i tæt samarbejde med superbrugerne i enhederne. Sekretariatet også ansvaret for, at SSP er opdateret på reglerne ift. informationssikkerhed/GDPR og sikrer at disse implementeres i hverdagen.

Én indgang til SSP og sagsstyring

Sekretariatet har ansvar for SSP's hovedpostkasse og hovedtelefon. Sekretariatet er første sagsbehandler på indkomne bestillinger, borgerhenvendelser med mere og kvalificerer bestillingerne, inden de ekspederes til rette sagsbehandlere. Derudover kvalitetssikrer og koordinerer sekretariatet centrets sager til politiske udvalg, direktionen, koncernledelsen mv.

Kommunikation (internt og eksternt)

Sekretariatet har ansvar for at relevant information er tilgængeligt og opdateret på intranettet, LinkedIn og regionens hjemmeside. Sekretariatet er endvidere redaktør for centrets interne nyhedsbrev og endelig arrangerer og koordinerer sekretariatet fælles arrangementer for hele centret.

Intern personaleadministration og MED-udvalg

Sekretariatet betjener det lokale MED-udvalg og varetager derudover centrets personaleadministration. Sekretariatet er endvidere ansvarlig for elev- og praktikant-forløb i centret.

Intern økonomistyring

Sekretariatet har ansvar for den løbende bogføring, rejsebestillinger, indkøb af IT-udstyr/møbler, betaling af elektroniske fakturaer, håndtering af udlæg samt omposteringer i økonomisystem.

Budgettering, ledelsestilsyn og økonomistyring varetages af direktøren sammen med centrets økonom.

Dine opgaver og referenceforhold

Du får det personalemæssige og faglige ansvar for sekretariatets 3 medarbejdere. I den forbindelse lægger vi vægt på, at du er ”spillende træner”, som er god til at motivere og fordele opgaver og ikke er konfliktsky. Du kommer således også til at varetage selvstændige opgaver indenfor de ovennævnte områder, og du vil komme til at referere til direktøren for SSP.

Du bliver en vigtig sparringspartner for direktøren og centrets chefgruppe, og du vil sammen med sekretariatet have en central og samlende rolle for hele centret. Du får en stor kontaktflade i regionen, både til de øvrige enheder i vores center, men også til andre tværgående centre, virksomhedsområder og sygehusene.

Du vil indgå i den samlede funktionschefgruppe på tværs af Sundhedsstrategisk Planlægning, hvor der er mulighed for ledelsessparring, udvikling og videndeling.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant administrativ akademisk baggrund på masterniveau (fx cand. scient adm., cand. scient pol. eller lignende)
  • Har solid erfaring med de beskrevne ansvarsområder i sekretariatet
  • Har erfaring med eller lyst til personaleledelse (herunder interesse for at udbygge dine ledelsesmæssige kompetencer gennem kurser og uddannelse)
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt
  • Som person er energisk, tillidsskabende og god til at samarbejde
  • Kan levere produkter af høj kvalitet – også når deadlines er korte

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. februar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Kontaktperson

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Mads Ellegaard Christensen på telefon 22 32 67 36 eller på mail: [email protected].

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 10. januar 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midt-og Vestsjælland
  • Torsdag den 06. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Brænder du for ledelse og ønsker du en attraktiv lederstilling – så grib chancen nu! Vores nuværende afdelingsleder skal være chef for Hjemmeplejen, Sygeplejen og Døgnrehabiliterin..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. juli 2024 67
7. juli 2024 61
6. juli 2024 63
5. juli 2024 59
4. juli 2024 58
3. juli 2024 54
2. juli 2024 49
1. juli 2024 51
30. juni 2024 55
29. juni 2024 56
28. juni 2024 55
27. juni 2024 57
26. juni 2024 57
25. juni 2024 61
24. juni 2024 59
23. juni 2024 61
22. juni 2024 63
21. juni 2024 63
20. juni 2024 59
19. juni 2024 58
18. juni 2024 54
17. juni 2024 57
16. juni 2024 56
15. juni 2024 58
14. juni 2024 61
13. juni 2024 61
12. juni 2024 63
11. juni 2024 63
10. juni 2024 61
9. juni 2024 63
8. juni 2024 61