Rekrutteringsfirma

head of r&d

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du leder med stort “L”? Og brænder du for at optimere processer, produkter og arbejdsgange? Så er du måske den nye Head of R&D, som vi søger til en mellemstor produktionsvirksomhed i Midtjylland.

Stor troværdighed, stærke kunderelationer og god kundeservice er det, der udover kvalitetsprodukter, kendetegner virksomheden. Du vil som Head of R&D få det direkte ansvar for hele R&D afdelingen - fagligt såvel som personaleledelse. Du vil stå i front for at viderebygge på den gode kultur i afdelingen, hvor faglighed, professionalisme og kvalitet er i højsædet.

om stillingen


Du får en central rolle i organisationen med direkte ansvar for hele R&D afdelingens faglige og kollegiale miljø. Samtidig bliver du hovedansvarlig for at effektivisere processer, søsætte ideer samt at planlægge, hvordan og hvornår disse skal eksekveres. Du vil sætte klare rammer og retningslinjer for afdelingen, og få teamet og processerne til at spille optimalt sammen. Her er det centralt, at du bevæger dig i helikopterperspektiv og hele tiden har overblikket over, hvor langt medarbejderne er.
Herudover vil du som Head of R&D udvikle nye kvalitetsprodukter og således sikre virksomhedens fremtidige eksistensgrundlag.
Desuden indgår du i ledelsesteamet med mulighed for sparring, ansvar og udviklingsmuligheder.

Primære ansvarsområder:


• Livscyklusstyring af produkter i forhold til effektiv og hurtig respons på produktudvikling
• Alle udviklingsaktiviteter, udviklingsprojekter og design af løsninger baseret på krav fra kunder, salg eller produktionen. Herunder implementeringer og optimeringer af både processer og metoder
• At projekter leveres i henhold til omkostninger, kvalitet og tid
• Foretage ressourcestyring på tværs af projekter, projektledelse og ressourcefordeling i teamet
• Facilitering af løbende forbedringer, innovations/trends og forecasts
• Bearbejde kunderelation og samarbejdspartnere i samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejdere
• Allokering af ressourcer til udviklingsprojekter og identifikation af roller samt planlægning af fremtidige behov
• Budget, dvs. opfølgning af årlige budgetter, forberedelse og estimering af afdelingens budget samt kontinuerlig identificering af omkostningsoptimeringer

om dig


Din uddannelsesmæssige baggrund kan både være ingeniør, værktøjsmager, maskinmester eller lignende. For at kunne lykkedes i rollen, er din brede tekniske forståelse og din evne til at være en leder, der sætter dine medarbejdere i første række og formår at spille dem gode, det vigtigste.
Afdelingen befinder sig lige nu i en fase, hvor de forsøger at finde det mest optimale setup for at effektivisere og udnytte de interne kompetencer i teamet bedst muligt. Derfor forventes det, at du som Head of R&D, kan træde ind i udviklingsafdelingen med friske øjne og ikke er bange for at tænke anderledes og udfordre status quo. Du er entreprenant og vil gerne lykkes med at komme i mål med dine ideer. Herudover holder din handlekraftige profil dig ikke tilbage fra at søsætte nye projekter og processer.

Specifikke krav:
•Ledelse -og projektledelse kompetencer, gerne +5 år
•Erfaring med CAD

vil du med på rejsen?


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af anonym kunde. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sourcing Partner Simone Bonde på tlf. +45 92 92 18 38. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Har du tilstrækkelig kommerciel og finansiel forståelse for at kunne fremstille komplekse b..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til at motiv..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til [xxxxx] Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger en ny afdelingsleder på Vesterled tilknyttet 1. sal med 24. boliger. Der er omkring 20 faste tværfaglige kollegaer knyttet til denne afdeling, både sygeplejersker, assistenter, hjælpere sa..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 67
4. juli 2024 69
3. juli 2024 64
2. juli 2024 54
1. juli 2024 57
30. juni 2024 57
29. juni 2024 57
28. juni 2024 53
27. juni 2024 56
26. juni 2024 58
25. juni 2024 56
24. juni 2024 57
23. juni 2024 56
22. juni 2024 55
21. juni 2024 53
20. juni 2024 53
19. juni 2024 55
18. juni 2024 51
17. juni 2024 48
16. juni 2024 49
15. juni 2024 50
14. juni 2024 52
13. juni 2024 50
12. juni 2024 53
11. juni 2024 57
10. juni 2024 59
9. juni 2024 58
8. juni 2024 56
7. juni 2024 58
6. juni 2024 61
5. juni 2024 64