Selvstændig HSEQ-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Brænder du for HSEQ-området og kan se værdien heraf i det store perspektiv? Ønsker du at gøre en forskel for forretningen gennem understøttelse af HSEQ drifts-, planlægnings- samt udviklingsopgaver i en international virksomhed? Vi søger en organiseret HSEQ-koordinator med forståelse for ISO/OHSAS-standarder samt et stort drive til at præge den daglige agenda. Lyder det som noget for dig, så læs videre.

Fokus på at sikre standarder, procedurer samt HSEQ-administration

Som HSEQ-koordinator hos BMS Heavy Cranes vil du indgå i vores HSEQ-afdeling, hvor din primære opgave vil bestå af at supportere og støtte HSEQ-Manageren samt resten af organisationen med forskelligartede drifts- samt planlægningsopgaver inden for HSEQ-området. Der vil være rig mulighed for at sætte sit præg på opgaverne samt gøre en forskel for forretningen.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Medvirke til at udvikle samt vedligeholde HSEQ-forbedringsplaner
  • Bidrage til udvikling af standarder og procedurer på tværs af funktioner i overensstemmelse med relevante forretningskrav, HSEQ-politikker samt lovgivning for at minimere HSEQ-risici og sikre god kvalitet for jobsite og geografiske områder, derigennem sikre overholdelse af ISO/OHSAS-standarder
  • Identificere og evaluere HSEQ-spørgsmål i samarbejde Projektledere og jobsites
  • Formulere og præsentere mulige løsningsvejledninger jf. lovkrav i de enkelte lande
  • Udarbejde HSEQ statistikker og kommunikere det ud til organisationen
  • Administrering af HSEQ-ledelsessystemet samt behandling af rapporter
  • Deltage i eventuelle udredningsundersøgelser af utilsigtede hændelser
  • Administrative ad hoc-opgaver

Engageret teamplayer

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling inden for HSEQ og er vant til at beskæftige dig med forskelligartede opgaver inden for området. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til DS/EN ISO 9001:2015 og DS/ISO 45001:2018. Som person trives du med en selvstændig opgaveløsning samt har en fleksibel og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er i besiddelse af et stort drive, positiv indstilling og kan bidrage med en god portion humor. Du har gode samarbejdsevner og udviser gennemslagskraft samt vilje til at sikre, at forandringsprocesser bliver implementeret og gennemført. Derudover trives du i et internationalt miljø med højt til loftet, behersker engelsk i både skrift og tale samt har flair for Excel og IT.

Fleksibilitet og passion

Hos BMS Heavy Cranes A/S ønsker vi at præge den grønne omstilling, og vi tror på, at engagerede og passionerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Vi arbejder hårdt på, at alle medarbejdere føler ejerskab og giver samtidig den frihed, der skal til, for at du trives og kan finde en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ud over løn tilbyder vi en række personalegoder: Pensionsordning, sundhedssikring, en god kantineordning, fitnessrum i bygningen og meget fleksible arbejdstimer. Vi afholder årligt en julefrokost og sommerfest, men der er tilmed andre mindre arrangementer i årets løb så som tapasaften og fredagsbar.

Er du vores nye HSEQ-koordinator til hovedkontoret i Nørresundby? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV ved at trykke på knappen "søg stillingen"

Samtaler forventes afholdt i løbet af december/januar, og vi venter gerne på den rette kandidat og ser i den grad frem til at høre fra dig.

BMS Heavy Cranes A/S er en førende international projektvirksomhed med unikke kompetencer inden for store løfteopgaver, servicering af vedvarende energiløsninger og infrastrukturprojekter. Hovedsageligt inden for vindmølleindustrien. BMS Heavy Cranes A/S er en 100% danskejet og velkonsolideret virksomhed med aktiviteter i en række europæiske lande samt USA, Australien, Rusland, Taiwan, Afrika og Vietnam. BMS Heavy Cranes A/S er en del af Enggaard koncernen. BMS Heavy Cranes A/S startede i 2011 og består i dag af ca. 500 fastansatte, engagerede medarbejdere fordelt på ca. 18 udenlandske enheder samt 5 kontinenter. Med vores globale tilstedeværelse er ønsket at præge den grønne omstilling på verdensplan. Vores hovedkontor er placeret i Nørresundby.

BMS Heavy Cranes A/S er en organisation med et højt tempo, hvor der fokuseres på løsninger og gode kunderelationer. Værdier med særligt fokus er: Konstant fokus på løsninger, fleksible planlægninger, ledelsen går forrest, altid at have den rette attitude samt at bruge smil og humor i hverdagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nørresundby
  • Fredag den 14. januar 2022

Lignende jobs

  • Souschef - Fuldtid - Aalborg

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • SOUSCHEF

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Bispetorv 3 DK-9800 Hjørring Virksomheden Harald Nyborg A/S b..
    • Afdelingsleder
    • Hjørring
    Få mere info
  • Skoleafdelingsleder til Nordstjerneskolen

    Drømmer du om at være en del af et velfungerende ledelsesteam på en skole med fantastiske fysiske faciliteter, en skole der favner forskellighed, arbejder anerkendende, og hvor humøret er højt - så..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Tidlig indsats og ledelse - er det noget for dig?

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1