Afdelingsleder på Bocenter for borgere med særlige behov i Nødebo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Der er tre afgørende kompetencer vi lægger vægt på, når vi ansætter vores to nye afdelingsledere: evnen til at skabe trygge relationer til borgere, pårørende og medarbejdere, høj faglighed samt flair for forandringsledelse. Kan du sætte hak ved det, så er du måske en af de to nye afdelingsledere, vi ansætter på Følstruphusene i naturskønne Nødebo. Vi er i gang med at styrke ledelsesfunktionen og derfor bliver én afdelingsleder til to. Begge kommer til at stå i spidsen for en eller flere afdelinger, der rummer pædagoger, ergoterapeuter og flere andre faggrupper, som arbejder sammen på tværs.

Hvem er vi?
Følstruphusene, hvor der er fem afdelinger, danner rammen om 59 borgeres hjem og liv. Borgerne, som har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, bor i egne lejligheder med fælles stue og køkken, og har derfor mulighed for at vælge fællesskabet til og fra. En del af borgerne befinder sig inden for autismespektret; det betyder, at vi tilrettelægger miljøet og dagligdagen med dette for øje. Forudsigelighed, visuel struktureret pædagogik og kommunikation er derfor nøglebegreber for os. I stigende grad oplever vi, at borgerne får demensdiagnoser. En udviklingsopgave, vi derfor står overfor, er et internt udkørende demensteam, som du måske kommer til at stå i spidsen for.

Hvad er opgaven her og nu?


Følstruphusene er i begyndelsen af en udviklingsproces, hvor vi præciserer vores faglige profil. Neuropædagogisk tilgang og LA2 som metode er omdrejningspunktet i denne proces. Af dig kræver det konkret faglig viden, men også mod på forandringsledelse. Vi arbejder i den faglige profil med at se borgeren i et livsforløb
  • Ungdomsliv – udvikling og afprøvning – livet undersøges
  • Voksenliv – udvikling og vedligehold – livet leves
  • Den tredje alder – en fysisk aktiv og værdig alderdom


Til hver af borgerens livsfaser har vi tilknyttet formål, metoder og indsatser – alt sammen for at tilgodese borgerens behov bedst muligt. Det er et stort og spændende udviklingsarbejde, som kommer til at strække sig over flere år. Vi har lagt en læringsstrategi, men den skal føres ud i livet – det er her, du som ny afdelingsleder, kommer ind i billedet.

Dine opgaver og ansvarsområder


Afdelingslederen er blandt ansvarlig for
  • Den faglige kvalitet og udviklingen af afdelingens faglige profil.
  • Sammen med medarbejderne at sikre at borgerne oplever en hverdag med selvbestemmelse og selvhjulpenhed, og mulighed for at føre et sundt og aktivt liv i fællesskab med andre.
  • Løbende udvikling af den faglige indsats over for borgerne med fokus på selvbestemmelse og medbestemmelse.
  • Den overordnede opgavefordeling, -tilrettelæggelse og planlægning – i samarbejde med arbejdstidsplanlægger - samt daglig personaleledelse.
  • Gå forrest i indsatsen for et dialogbaseret pårørendesamarbejde.

Din baggrund og profil


Som afdelingsleder hos os er det vigtigt at du
  • Evner at skabe rum og kultur, der understøtter udviklingen af en professionel, levende og lydhør indsats over for borgeren.
  • Kan arbejde struktureret, systematisk og engageret med udviklingen af afdelingens faglige profil og med de mange opgaver, der lander på dit bord i hverdagen.
  • Arbejder med en anerkendende lederstil, som styrker medarbejdernes egne kompetencer og tager ansvar og kan motivere medarbejderne, når nye veje skal findes.
  • Har gode kommunikationsevner både internt i den faglige og ledelsesmæssige dialog og eksternt i kommunikationen udadtil med fx pårørende.
  • Evner at håndtere konflikter professionelt, kan træde i karakter og tage ansvar.


Din faglighed kan have afsæt i forskellige baggrunde - du kan være pædagog, ergoterapeut eller have anden relevant uddannelse. Du har en diplomlederuddannelse eller er parat til at sætte dig på skolebænken og tage den.

Kan du se dig selv indgå i disse processer


- så søg flere oplysninger på vores hjemmeside eller ring til Centerleder Lisbeth Malmer Jensen på telefon 72 32 39 06 og hør nærmere. Og så skynd dig at søge, for vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs jobprofil her.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Er du uddannet bibliotekar med et stærkt fagligt fundament og viden om folkebibliotekernes it-løsninger? Er du en lyttende og empatisk personaleleder, som brænder for både at være på gulvet og at v..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 76
4. juli 2024 79
3. juli 2024 77
2. juli 2024 68
1. juli 2024 70
30. juni 2024 67
29. juni 2024 68
28. juni 2024 67
27. juni 2024 68
26. juni 2024 71
25. juni 2024 69
24. juni 2024 68
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 70
20. juni 2024 70
19. juni 2024 70
18. juni 2024 70
17. juni 2024 70
16. juni 2024 73
15. juni 2024 80
14. juni 2024 82
13. juni 2024 77
12. juni 2024 78
11. juni 2024 78
10. juni 2024 77
9. juni 2024 80
8. juni 2024 81
7. juni 2024 85
6. juni 2024 85
5. juni 2024 87