Driftskoordinator til lager- og logistikstyring på Syddansk Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Har du gode samarbejdsevner, en positiv indstilling og trives du med en travl og uforudsigelig hverdag, hvor brugerne kommer i første række? Så er du sikkert den engagerede driftskoordinator, vi leder efter!

I Service & Logistik har vi ansvaret for at sikre en stabil og nærværende daglig drift i tæt dialog med vores brugere. Afdelingen består af to teams med erfarne og servicemindede medarbejdere, hvor du vil indgå i vores Logistikteam med 6 campusbetjente og 4 studentermedhjælpere. Teamets arbejdsopgaver er bl.a. transport og spedition, lagerstyring, håndtering af post- og pakker, administration af fælles bilpark samt løbende campusbetjentopgaver. Vi vægter et åbent og positivt kollegialt og fagligt samarbejde højt.

Stabil og nærværende drift

Du vil som driftskoordinator indgå i det daglige arbejde i teamet på lige fod med dine kolleger, og skal som driftskoordinator tillige bidrage til løbende prioritering og koordinering af opgaver, herunder bl.a.:

  • Udarbejdelse af vagtplaner og kontakt til vores studentermedhjælpere
  • Motivere den faglige udvikling i teamet med inddragelse og opbakning fra kolleger og fungere som faglig sparringspartner
  • Bidrage til udviklingsprojekter og optimeringstiltag
  • Følge op og koordinere mellem brugere og Teknisk Service for løbende at sikre at ressourcer anvendes bæredygtigt og indenfor rammerne

Det er vigtigt, at du har overblik og evner at arbejde selvstændigt, igangsætte og uddelegere relevante opgaver til kolleger og eksterne leverandører. Du skal udvise handlekraft, når det kræves og selv indgå aktivt i opgaveløsningen på lige fod med dine kolleger.

Som driftskoordinator skal du bidrage til en løbende optimering af afdelingens opgaveløsning og sagsgange i tæt samarbejde med brugere, kolleger og afdelingschef, herunder opfølgning på vores servicekatalog og diverse procedurebeskrivelser.

Vi er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på balancen mellem arbejde og privatliv, og du har stor medindflydelse på tilrettelæggelse af dine opgaver

Stærkt servicegen og stort overblik

Der kan være mange indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med driftsstyring og serviceoptimering. Vi lægger vægt på at du har erfaring fra en lignende koordinatorfunktion indenfor lager- og logistik. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra universitet eller lignende, men ikke et krav. En god portion projektforståelse og IT-færdigheder er nødvendige for at lykkes i stillingen.
Du har kørekort og kommunikerer godt på både dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har truckcertifikat.

På det personlige plan er du ansvarsbevidst og dedikeret med en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver. Du er god til at lytte, og kan forstå komplekse opgaver, så du kan indgå i det øvrige driftsteam som et positivt indspark og en god sparringspartner. Du nyder at kommunikere med mange forskellige mennesker og tror på at vi i teamet gør hinanden bedre i den fælles opgaveløsning.

Du arbejder struktureret, besidder overblik og er god til at prioritere dine opgaver og ansvarsområder. At kunne indgå i nye opgaver samt håndtere mange opgaver er naturligt for dig.

Du vil indgå i et team med erfarne og dedikerede medarbejdere og der vil være god støtte fra kolleger både i form af sidemandsoplæring og sparring i opgaveløsning. Der er løbende god mulighed for både faglig og personlig udvikling i en til tider travl hverdag, hvor der både er rutineprægede opgaver og mere akutte opgaver.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet?

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Pia Hjort på tlf. 6550 2502/[email protected].

Du kan læse mere om vores samlede opgaveportefølje her: Servicekatalog for Teknisk Service, SDU.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer. Der kan forekomme opgaver udenfor almindelig arbejdstid.

Stillingen ønskes besat 1. april 2024 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist er den 18. februar 2024 kl. 23.59.59.

Samtaler forventes gennemført ultimo uge 8.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og gældende overenskomst.

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense M
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense M over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2